Novinky
Marcel Roth
6
Zkoumal jsem ho loni na nějaké výstavě dost podrobně a musím je pochválit, jak si ho udržují. Uvnitř by se šlo najíst z podlahy, tak perfektně čisté bylo.
Nechtěl bych vidět účet za pravidelný servis. 🫣
Jestli jsou ty najeté km kvůli tomu, aby provokovali, tak se jim to daří. Předjíždějí auto, řidič si je vyfotí a hned mu plácnou pokutu. Přece něčím ten drahý provoz zaplatit musí.
Viz třeba článek "Lidé si nás natáčí, pak jim musíme dát pokutu, říká řidič policejního ferrari"
Viz třeba článek "Lidé si nás natáčí, pak jim musíme dát pokutu, říká řidič policejního ferrari"
@jirik_kirij No to sú hovada, jak si vôbec dovolia jazdiť po ceste a provokovať tak... Ty potom nemáš inú šancu a hned musíš siahnuť po telefóne.
@jirik_kirij článek popisuje, jak zabavené automobily slouží k zaplacení vzniklé škody. takže tohle si nechali oni a poškození zůstali bez odškodného, zdá se😊
jinak jen ten servis - odhaduji tak co 7000 km - beztak stál pokaždé kilo. a dálniční 540ix udělá podobnou službu či mnohem lepší.
jinak jen ten servis - odhaduji tak co 7000 km - beztak stál pokaždé kilo. a dálniční 540ix udělá podobnou službu či mnohem lepší.
Knedlik Olomoucký
Příspěvek podléhá schvalování.
Luboš Hradecký
Příspěvek podléhá schvalování.
Zrovna včera jsem ho potkal na D1, stal na najezdu a měřil rychlost laserem ze stazeneho okýnka. Jen ať slouží, i kdyz je provoz dražší nez něčeho jineho. Je to jen jeden kus, taková imidžovka policie, která může motivovat pro nástup nových lidí.
@Mikesus Praha/ Je to velký paradox: Ministr vnitra Ivan Langer prohlásil, že v Česku chybí takřkatři tisíce policistů.
Přitom podle oficiálních statistik jich máme na počet obyvatel téměř nejvíc v Evropě. Před námi je pouze rozdělený Kypr.
Zatímco v Česku hlídá jeden policista bezpečí 210 lidí, v Holandsku je to již 443 lidí a ve Finsku dokonce 660 lidí.
„Ministr neříkal, že chybí policisté ve srovnání třeba s Holandskem, ale že chybí proti schválenému početnímu stavu policistů vládou,“ vysvětluje rozpor s realitou Langerův náměstek Jaroslav Salivar.
Policejní stát?
Přitom podle oficiálních statistik jich máme na počet obyvatel téměř nejvíc v Evropě. Před námi je pouze rozdělený Kypr.
Zatímco v Česku hlídá jeden policista bezpečí 210 lidí, v Holandsku je to již 443 lidí a ve Finsku dokonce 660 lidí.
„Ministr neříkal, že chybí policisté ve srovnání třeba s Holandskem, ale že chybí proti schválenému početnímu stavu policistů vládou,“ vysvětluje rozpor s realitou Langerův náměstek Jaroslav Salivar.
Policejní stát?
@pradeda777 a co je ještě lepší, máme poměrně nízkou kriminalitu, takže je tím spíše nepotřebujeme a málo migrantů, kteří se výrazně podílejí.
nicméně, umím si představit, že někdo přispěchá s vysvětlením, že za tím stojí tolik policistů (kteří zašití požírají koblihy😊
a co je nejlepší, já už si snad nepamatuju, kdy mě stavěli jen tak, nebo kdy jsem je viděl někde měřit rychlost. městské ne, ti to myslím dělají pořád.
nicméně, umím si představit, že někdo přispěchá s vysvětlením, že za tím stojí tolik policistů (kteří zašití požírají koblihy😊
a co je nejlepší, já už si snad nepamatuju, kdy mě stavěli jen tak, nebo kdy jsem je viděl někde měřit rychlost. městské ne, ti to myslím dělají pořád.