Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Co se stalo s českým policejním Ferrari 458 Italia? Najelo už možná více než vy

11 komentářů

Marcel Roth
Zkoumal jsem ho loni na nějaké výstavě dost podrobně a musím je pochválit, jak si ho udržují. Uvnitř by se šlo najíst z podlahy, tak perfektně čisté bylo.
Pepa_007
Nechtěl bych vidět účet za pravidelný servis. 🫣
pradeda777
@Pepa_007 Já taky ne. Protože část těch peněz jde z mojí kapsy...
jirik_kirij
Jestli jsou ty najeté km kvůli tomu, aby provokovali, tak se jim to daří. Předjíždějí auto, řidič si je vyfotí a hned mu plácnou pokutu. Přece něčím ten drahý provoz zaplatit musí.
Viz třeba článek "Lidé si nás natáčí, pak jim musíme dát pokutu, říká řidič policejního ferrari"
dodo24
@jirik_kirij No to sú hovada, jak si vôbec dovolia jazdiť po ceste a provokovať tak... Ty potom nemáš inú šancu a hned musíš siahnuť po telefóne.
Man Ký
@jirik_kirij článek popisuje, jak zabavené automobily slouží k zaplacení vzniklé škody. takže tohle si nechali oni a poškození zůstali bez odškodného, zdá se😊
jinak jen ten servis - odhaduji tak co 7000 km - beztak stál pokaždé kilo. a dálniční 540ix udělá podobnou službu či mnohem lepší.
Knedlik Olomoucký
Příspěvek podléhá schvalování.
Luboš Hradecký
Příspěvek podléhá schvalování.
Mikesus
Zrovna včera jsem ho potkal na D1, stal na najezdu a měřil rychlost laserem ze stazeneho okýnka. Jen ať slouží, i kdyz je provoz dražší nez něčeho jineho. Je to jen jeden kus, taková imidžovka policie, která může motivovat pro nástup nových lidí.
pradeda777
@Mikesus Praha/ Je to velký paradox: Ministr vnitra Ivan Langer prohlásil, že v Česku chybí takřkatři tisíce policistů.

Přitom podle oficiálních statistik jich máme na počet obyvatel téměř nejvíc v Evropě. Před námi je pouze rozdělený Kypr.

Zatímco v Česku hlídá jeden policista bezpečí 210 lidí, v Holandsku je to již 443 lidí a ve Finsku dokonce 660 lidí.

„Ministr neříkal, že chybí policisté ve srovnání třeba s Holandskem, ale že chybí proti schválenému početnímu stavu policistů vládou,“ vysvětluje rozpor s realitou Langerův náměstek Jaroslav Salivar.

Policejní stát?
Man Ký
@pradeda777 a co je ještě lepší, máme poměrně nízkou kriminalitu, takže je tím spíše nepotřebujeme a málo migrantů, kteří se výrazně podílejí.
nicméně, umím si představit, že někdo přispěchá s vysvětlením, že za tím stojí tolik policistů (kteří zašití požírají koblihy😊
a co je nejlepší, já už si snad nepamatuju, kdy mě stavěli jen tak, nebo kdy jsem je viděl někde měřit rychlost. městské ne, ti to myslím dělají pořád.