Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renaulty Austral a Espace poznají řidiče a nastaví kabinu dle jeho přání. Zadarmo to nebude

8 komentářů

Zetti
@ericn je to vec. Toyota vi online odkud kdy kam jedes, jak rychle a dava ti za eko jízdu body. To mam bez priplatku, zbavit se toho nejde. Moderni auta sou moderni peklo
ericn
@traveldrive Tak Austral ani Espace zrovna prodejně nezáří, tj každá výbava navíc by mohla zatraktivnit nabídku. Zadarmo to dávat nikdo nebude, takže ten povzdech autora je víc než usměvný 😉
traveldrive
To je fajn, proste niečo naviac na želanie. Subaru to už nejakú dobu ponúka. Nechápem koniec titulku, že zadarmo to nebude. Čo je dnes zadarmo? Výbava naviac za peniaze naviac. ACZ takú logiku neuznáva? Alebo len u Francúzov? 😁
brano bleha
Túto vec mám už v Talismane Initial Parise. Akurát musím 1x, slovom JEDEN krát kliknúť na displej, keď preberiem auto po manželke. Teraz má spozná cez tvár, ušetrím 2 watty výkonu tela. Už sme úplne zleniveli, už pomaly budú aj mechanické ruky., čo nás naložia do auta..
ericn
@Zetti úplně mě to děsí. Nemám sice nějak moc stará auta 2018/2019/2020, ale ani jedno mě takhle neprudí… 😋
ericn
@Zetti taky bych ji nechtěl, ale jsou tací, kteří budou hýkat nadšením. Tak ať si to koupí, když chtějí 😋
Zetti
@traveldrive ja nechapu to nadseni. Je to velky bratr spolu se zaznamem jizdy. Pres tu funkci ma toyota a buhvi jeste kdo prehled, kde a jak to auto jezdi a kdo sedi za volantem.

Byla to jedna z prvnich a nevyzadanych funkci kterou sem v aute zrusil. Prihlaseni oblicejem a zaznam jizd na server
traveldrive
@ericn Sú drahšie ako by bolo zdravé, plus hybrid s novou trojvalcovou jednadvojkou im asi robí trochu medvediu službu. Motory sú dnes jaksi Achillovou pätou pri mnohých modeloch.