Přijde mi legrační zkoušet pracovní čtyřkolku na nějakém of-road okruhu. Měli jsme roky CF 510, opravdu na práci, tedy celoroční využití- v létě pole, louky, les+ vozík a dřevo, v zimě se sněhovou radlicí protahovali cestu od baráku na silnici cca 1,5 km. Jistě, občas i na blbnutí. Nikdy nám výkon nechyběl, když bylo nejhůř a fakt nešlo vyjet tak spíš kvůli zapadnutí v bahně a to i s vozíkem plným dřeva, v té chvíli se na pomoc použil naviják tek sloužil i k vytěžení nařezaných kmenů z nepřístupného terénu. Vozilo se ocelové lano k prodloužení dosahu...toho dřeva se dělalo 60bcm na rok.
Taky se stalo, bylo to zjara, kdy jsme při jízdě po louce čtyřkolku utopili až po řidítka, duchapřítomně jsme stačili vytáhnout naviják, pak jsem šel pro pomoc- kolegu s Liazkou 150... tři hodiny byla komplet pod vodou, ale po vytažení ten čínský werk normálně nastartoval a my dojeli domů,
A asi nejzajímavější stoupání bylo v létě- vyjet ve dvou sjezdovku Myšák v Karlově, to jsme lehli na nádrž abychom se neskutáleli dolů...
Závěr- není to jen o výkonu, ale i o tom, jak s tím umíte pracovat....tak hezký den!
Petr1_AR
Příspěvek podléhá schvalování.
Ja Prvni 123
0
Cti: francouzské jmeno, ktere se propujcilo k podloudnemu uvadeni cinskych vyrobku na evropsky trh...
Taky se stalo, bylo to zjara, kdy jsme při jízdě po louce čtyřkolku utopili až po řidítka, duchapřítomně jsme stačili vytáhnout naviják, pak jsem šel pro pomoc- kolegu s Liazkou 150... tři hodiny byla komplet pod vodou, ale po vytažení ten čínský werk normálně nastartoval a my dojeli domů,
A asi nejzajímavější stoupání bylo v létě- vyjet ve dvou sjezdovku Myšák v Karlově, to jsme lehli na nádrž abychom se neskutáleli dolů...
Závěr- není to jen o výkonu, ale i o tom, jak s tím umíte pracovat....tak hezký den!