Testy
No, rád si počtu o autě, kde prostě všechno funguje, nejsou tam ergonomické faily a asistenty vypnu rychle a na klimu mám tlačítka.
Vůbec na mě nefunguje jeho vnější vzhled, ale to je detail.
Zároveň na mě ale teda absolutně nefunguje cena, připadá mi to strašně drahé. Kia EV3 má o 50 koní víc, větší baterku a stojí o 50 tisíc míň. I to je drahé, ale když bych si tam dojednal slevu atd. atd. tak už to může aspoň trošku dávat smysl. Ovšem tenhle Renault by měl teda sakra zlevnit.
Fiat e-600 začíná na 699 atd.... Prostě já bych se k Renaultu za ty prachy asi ani nešel podívat.
Vůbec na mě nefunguje jeho vnější vzhled, ale to je detail.
Zároveň na mě ale teda absolutně nefunguje cena, připadá mi to strašně drahé. Kia EV3 má o 50 koní víc, větší baterku a stojí o 50 tisíc míň. I to je drahé, ale když bych si tam dojednal slevu atd. atd. tak už to může aspoň trošku dávat smysl. Ovšem tenhle Renault by měl teda sakra zlevnit.
Fiat e-600 začíná na 699 atd.... Prostě já bych se k Renaultu za ty prachy asi ani nešel podívat.
Renault 4 se mi líbí víc, než 5.
@Zumion ja to mam presne naopak. Petka se mi libi moc, ctyrka vubec 🤷
Hodnotim jen design.
Hodnotim jen design.
když ti socka co kupuje auta s půlmega na budíkách potřebuje říct, že tohle teda určitě ne😊
@Man Ký Mna skor udivuje, ze taky pan velkomozny ako ty, ma vobec potrebu citat, co si socky myslia 🤣
@ptr078 sorry, ale když jsem v životě nekoupil auto dražší než 200 tisíc korun /a jestli jsem mu teď nepřidal/, vykládat, že tohle auto je neprodejné a že ho nikdo nechce apod. jsou čisté kyselé hrozny. stejně jako říkat, že bych si Fabii RS nekoupil, protože má DSG /jako by si někdy nějakou Fabii RS s manuálem předtím koupil😊
mimochodem pravda a láska zvítězila, Faltýnek se vrací do sedla, pitche anovoliči mají zpátky "stínovou vládu"😊
www.seznamzpravy.cz/…sni-hrace-288842#…
mimochodem pravda a láska zvítězila, Faltýnek se vrací do sedla, pitche anovoliči mají zpátky "stínovou vládu"😊
www.seznamzpravy.cz/…sni-hrace-288842#…
@Man Ký
za to muze nutelin a stanjura s rozpoctem! Musej na tom makat tak co se divis!
za to muze nutelin a stanjura s rozpoctem! Musej na tom makat tak co se divis!
@Man Ký Ved nech si pisu co chcu, nechapem, ze ti to trha zily. Ved ci sa v bazare preda o dve oktavky viac ci menej, alebo ci sa preda 10 tychto renaultov tvoj zivot velkomozneho pana hadam neovplyvni
@ptr078 schválně, polož anketní otázku o tom, kolik lidí rozčilují provokace toho debila.
protože uznávám, byla to účelovka, použiju cokoliv, abych tomu šmejdovi ztrpčil život, tak jak to dělá on nám všem.
jestli ti to nevadí, jsem zjevně na omylu.
protože uznávám, byla to účelovka, použiju cokoliv, abych tomu šmejdovi ztrpčil život, tak jak to dělá on nám všem.
jestli ti to nevadí, jsem zjevně na omylu.
@ptr078 ...protože jestli mu v článku pod sebou dvacet lidí napíše, že je otravný troll a navíc naprosto tupý, asi to nebude náhoda.
a že označí dvacet lidí denně za lháře a přitom se sám vydává za advokáta apod.
a že označí dvacet lidí denně za lháře a přitom se sám vydává za advokáta apod.
@Man Ký Bohuzial riziko verejnych diskusii, nic s tym neurobis
@Man Ký
Je fajn že tady každý má možnost vidět jak veřejně lžeš!
Kde se vydávám za advokáta, to už se opět nikdy nedozvíme... 🤣🤣🤣
Je fajn že tady každý má možnost vidět jak veřejně lžeš!
Kde se vydávám za advokáta, to už se opět nikdy nedozvíme... 🤣🤣🤣
@Man Ký
nic o tom nevis, spravnej dizl v ofci bez ekobalastu je na pul mili sotva spravne zajetej a jeste nemusis mit strach z nabineni!
nic o tom nevis, spravnej dizl v ofci bez ekobalastu je na pul mili sotva spravne zajetej a jeste nemusis mit strach z nabineni!
@kesumb takové autíčko se teprve chystá ze sebe vydat to nejlepší😊 ale na sociálku samozřejmě v tepláčkách a MHDéčkem, člověk nikdy neví😊
@Man Ký
to nejlepsi ze sebe vydava kazdej den rano pred mikesusovou skolkou!
to nejlepsi ze sebe vydava kazdej den rano pred mikesusovou skolkou!
@Man Ký hele nepřijdou ti ty kecy celkem trapný? Víš prd, jak na tom Rohypnol je finančně a píšeš takový blbosti… A to jsem si myslel, že si poměrně normální… 🤔
@ericn
tak to je kazdymu jasny, solarni
baron s taycanem a velkej sponzor ODS! A jak nema co delat, protoze trava uz neroste, tak tu visira s alter egem😆😆
tak to je kazdymu jasny, solarni
baron s taycanem a velkej sponzor ODS! A jak nema co delat, protoze trava uz neroste, tak tu visira s alter egem😆😆
@ericn nepřijdou. představ si, že máš na internetu inzerát na apartmán v centru Prahy a přijde ti tam vysírat a pomlouvat ho člověk, co bydlí v Mostu na sídlišti. že to je strašně drahý, že by si to nikdo rozumný nekoupil, že je to škaredý apod. logicky tě napadne otázka - a v čem bydlíš ty, když máš takový nároky?
protože pod všema inzerátama na FB realitek jsou stejní zoufalci, co by nesložili ani zálohu na hypotéku, ale špiní a špiní...
protože pod všema inzerátama na FB realitek jsou stejní zoufalci, co by nesložili ani zálohu na hypotéku, ale špiní a špiní...
@Man Ký co ti brání si ho dát na “hate list”? Radši budeš psát s kesumbem stejný blitky a divit se? Tvl zbytečný tapety invektiv pod diskusí za mě pěkného auta, i když je to EV 😋
@ericn já ho mám na HL. občas se podívám z mobilu, třeba v autě. taky je potřeba zmínit, že i když ho mám na HL, neustále si o mě otírá svojí špinavou tlamu. ideál by byl HL á la FB, kdy nevidíš on tebe a ty jeho.
nícméně, všiml sis, že bych psal ještě někomu jinýmu takový věci? je to troll, kurwí tady diskuse všem ostatním a redakce s tím nic nedělá.
to se ho zastáváš, protože se ozval sevcovi?
nícméně, všiml sis, že bych psal ještě někomu jinýmu takový věci? je to troll, kurwí tady diskuse všem ostatním a redakce s tím nic nedělá.
to se ho zastáváš, protože se ozval sevcovi?
@Man Ký Ani nezastávám, Rohypnol je trochu trochu blázen, ale občas má pravdu. Taky s ním ve spoustě věcí nesouhlasím - viz politika. Ale nemám rád tyhle osobní blitky v diskusích, aniž by si věděl, jak na tom majetkově je...
Vůbec nechápu pitomce, co ti podsouvají, že nemáš na nový auto, aniž by na to sami měli atd... Znám spoustu lidí, co nosí oblek od Bosse a trička od Tommy Helfiger, jen aby to tak vypadalo. Pak si zalezou do pronajaté garsonky na Hájích a žijí od výplaty k výplatě... Taky znám lidi, co chodí v roztrhaných teplácích a crocsech, dal bys jim korunu, a mají vilu na Hanspaulce a jezdí v Range Roveru 😉
Vůbec nechápu pitomce, co ti podsouvají, že nemáš na nový auto, aniž by na to sami měli atd... Znám spoustu lidí, co nosí oblek od Bosse a trička od Tommy Helfiger, jen aby to tak vypadalo. Pak si zalezou do pronajaté garsonky na Hájích a žijí od výplaty k výplatě... Taky znám lidi, co chodí v roztrhaných teplácích a crocsech, dal bys jim korunu, a mají vilu na Hanspaulce a jezdí v Range Roveru 😉
Motoristům připadnou podle dohody resorty zahraničí, kultury, životního prostředí a nově zamýšleného ministerstva sportu a prevence.
Okamurovo SPD by mělo získat pro své „odborníky“ ministerstva obrany, zemědělství a dopravy.
Devět křesel připadne na ANO, tři na SPD a čtyři na Motoristy.
Ministerstvo kultury povede Klempíř, který má s kulturou hodně společného. Především s tou udavačskou.
Dát popíračům globálního oteplování životní prostředí je dozajista jen pokus o vtip. Vytvoření zcela nového, naprosto zbytečného ministerstva také.
A dát obranu ruským přichcávačům... To vypadá na naprosté pomatení smyslů.
A do toho se Faltýnek schází s největšími požírači státních zakázek...
Nevím, jestli to může být ještě horší.
Okamurovo SPD by mělo získat pro své „odborníky“ ministerstva obrany, zemědělství a dopravy.
Devět křesel připadne na ANO, tři na SPD a čtyři na Motoristy.
Ministerstvo kultury povede Klempíř, který má s kulturou hodně společného. Především s tou udavačskou.
Dát popíračům globálního oteplování životní prostředí je dozajista jen pokus o vtip. Vytvoření zcela nového, naprosto zbytečného ministerstva také.
A dát obranu ruským přichcávačům... To vypadá na naprosté pomatení smyslů.
A do toho se Faltýnek schází s největšími požírači státních zakázek...
Nevím, jestli to může být ještě horší.
@Man Ký
Může. Když opička napíše snulůšku blábolů do diskuse ACZ 🤣🤣🤣
Proč tady řešíš nějakou fotku Faltýnka??? Proč neřešíš obrovský průšvih a podvod státního rozpočtu? Proč neřešíš chybějících 38 mld na dopravní stavby?!? Ne, opička bude řešit fotku Faltýnka... 🤣🤣🤣
Může. Když opička napíše snulůšku blábolů do diskuse ACZ 🤣🤣🤣
Proč tady řešíš nějakou fotku Faltýnka??? Proč neřešíš obrovský průšvih a podvod státního rozpočtu? Proč neřešíš chybějících 38 mld na dopravní stavby?!? Ne, opička bude řešit fotku Faltýnka... 🤣🤣🤣
zdaleka nejlepší je, když o sobě pořád dokola někdo tvrdí, jak je dobrej a pak zjistíš, že má vylítanou fabku, bydlí u fotra a čeká na superdávku😊
@Man Ký
Opravdu? Zdaleka "nejlepší" je číst tady tvoje soustavné a opakované LŽI 🤣🤣🤣
Tak Fabka nebo Pašík TDI...? Tak už si konečně vyber opičko. Působí to příliš nevěrohodně 😆
Opravdu? Zdaleka "nejlepší" je číst tady tvoje soustavné a opakované LŽI 🤣🤣🤣
Tak Fabka nebo Pašík TDI...? Tak už si konečně vyber opičko. Působí to příliš nevěrohodně 😆
a ne, fakt se nemůžu bavit o bitcoinech s kriplem, co vo nich prvně četl na seznamu a starou pitchu tomu rozumí. to se budu dřív s kozou bavit o medicíně.
@Man Ký
Proč jsem měl 100% pravdu s bitcoiny? Co??? Protože "tomu nerozumím" ??? 🤣🤣🤣
P.S. agitku seznam nečtu 🤣🤣🤣
Proč jsem měl 100% pravdu s bitcoiny? Co??? Protože "tomu nerozumím" ??? 🤣🤣🤣
P.S. agitku seznam nečtu 🤣🤣🤣
@Man Ký
Dlužíš napsat už
1) proč jsem měl 100% pravdu s bitcoiny?
2) uvést kde se vydávám za advokáta?
3) rozhodnout konečně jestli mám Fabii nebo Passat TDI
4) seznam vozů ktere jsem koupil.
Čekám, nebo se omluv za své soustavné lži v diskusích ACZ vůči mé osobě 🤣🤣🤣
Omluva za tvé vulgarismy je nutná v každém případě! I když ty jsi to vlastně napsal, že...
Ty sem nechodíš diskutovat o autech. Ty sem nechodíš diskutovat. Ty sem chodíš jen ztrpčovat ostatním život!!! Ty se sem chodíš mstít jiným za jejich názor!!! To je skutečné morální dno, kterého dosáhli snad jen komunisti!!!
Tohle je, vážení kolegové, opička a její pravý motiv. Pamatujme si to.
Dlužíš napsat už
1) proč jsem měl 100% pravdu s bitcoiny?
2) uvést kde se vydávám za advokáta?
3) rozhodnout konečně jestli mám Fabii nebo Passat TDI
4) seznam vozů ktere jsem koupil.
Čekám, nebo se omluv za své soustavné lži v diskusích ACZ vůči mé osobě 🤣🤣🤣
Omluva za tvé vulgarismy je nutná v každém případě! I když ty jsi to vlastně napsal, že...
Ty sem nechodíš diskutovat o autech. Ty sem nechodíš diskutovat. Ty sem chodíš jen ztrpčovat ostatním život!!! Ty se sem chodíš mstít jiným za jejich názor!!! To je skutečné morální dno, kterého dosáhli snad jen komunisti!!!
Tohle je, vážení kolegové, opička a její pravý motiv. Pamatujme si to.
@Man Ký
ale co kazdej dostane ofci tdi a pravo palit v ni russkou naftu na 1000let dopredu. A navic se vsem prida!
Na druhou stranu vis co, pokud opravdu splni co slibil, napujcuje si na to co nutelin vsem sebral tak v dalsich letech to presne jeho volicska zakladna odskace nejvic tak co...
ale co kazdej dostane ofci tdi a pravo palit v ni russkou naftu na 1000let dopredu. A navic se vsem prida!
Na druhou stranu vis co, pokud opravdu splni co slibil, napujcuje si na to co nutelin vsem sebral tak v dalsich letech to presne jeho volicska zakladna odskace nejvic tak co...
@kesumb
V covidu Fiala kritizoval bábu jak málo rozdává... Bába rozdal v covidu méně než okolní západní země. Neroztočil žádnou inflační spirálu nad rámec okolních zemí.
Během posledních 4 let Fialova vláda nahnala i střední třídu na dávky a začal kolotoč rozhazování za příspěvky na energie a bydlení.
Bába nerozhazoval. Rozhazoval Fiala. A to jen v důsledku nekompetence vlastní politiky.
Tohle jsou čistá fakta.
V covidu Fiala kritizoval bábu jak málo rozdává... Bába rozdal v covidu méně než okolní západní země. Neroztočil žádnou inflační spirálu nad rámec okolních zemí.
Během posledních 4 let Fialova vláda nahnala i střední třídu na dávky a začal kolotoč rozhazování za příspěvky na energie a bydlení.
Bába nerozhazoval. Rozhazoval Fiala. A to jen v důsledku nekompetence vlastní politiky.
Tohle jsou čistá fakta.
Zlata fabia 130 za 700... zrazu je aj celkom lacna kua... a ne ze ne
Parita se nekoná, BEV nikdo nechce... Hlavni problém samozřejmě cena. Kdyby to bylo ve výbavě za 600 a ne za 900, můžeme se začít bavit alespoň o něčem.
@rohYpnoI
Holube, jsi přesvědčivým důkazem, že diskuze na internetu postrádá jakýkoli smysl. Nezáleží na argumentech, ale na vytrvalosti a v té jsi bezkonkurenční. Tvých dvacet tisíc příspěvků už dávno umlčelo většinu těch, kdo se ti kdy pokusili oponovat. Zůstal jsi tu jen ty a několik posledních, kteří dosud věří, že dialog s tebou může mít význam.
Sebereflexe je ti zcela cizí, a ani to ti nelze mít za zlé, nelze ztratit něco, co člověk nikdy nevlastnil. Chtěl jsem ti jen sdělit, že jsi opět zvítězil. ACZ se ti poddal. A nakonec skutečně zůstane jen jedna pravda, ta tvoje.
Podle mě Renault ani nechce aby se to moc prodávalo. Z mnoha důvodů. Za adekvátní cenu by nejspíš nebyl ziskový, možná ani nemají kapacity na vyšší výrobní čísla, nemají baterky atp.
Proto nastřelili cenu, aby nastřelená marže kompenzovala nedostatečná výrobní a prodejní čísla.
1.33 TCe
Jsi trapný.
Mě je úplně jedno komu jsi psal.
Jsi trapný. Chápeš? Tečka.