Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Renault 4 E-Tech: Víc než jen retro crossover

65 komentářů

rohYpnol
Elektrický kompakt za 0,9M... to auto může být vlastnostmi doslova milionové, ale nedává jako celek žádný smysl. Cena je prostě úplně mimo.

Parita se nekoná, BEV nikdo nechce... Hlavni problém samozřejmě cena. Kdyby to bylo ve výbavě za 600 a ne za 900, můžeme se začít bavit alespoň o něčem.
Marquis de Sade
Krásná čtyřka a pěkný test, díky.

@rohYpnoI

Holube, jsi přesvědčivým důkazem, že diskuze na internetu postrádá jakýkoli smysl. Nezáleží na argumentech, ale na vytrvalosti a v té jsi bezkonkurenční. Tvých dvacet tisíc příspěvků už dávno umlčelo většinu těch, kdo se ti kdy pokusili oponovat. Zůstal jsi tu jen ty a několik posledních, kteří dosud věří, že dialog s tebou může mít význam.

Sebereflexe je ti zcela cizí, a ani to ti nelze mít za zlé, nelze ztratit něco, co člověk nikdy nevlastnil. Chtěl jsem ti jen sdělit, že jsi opět zvítězil. ACZ se ti poddal. A nakonec skutečně zůstane jen jedna pravda, ta tvoje.
ericn
@rohYpnol No musím říct, že tohle EV auto se mi opravdu líbí. Viděl jsem ho i několikrát na živo a řekl bych, že je lepší jak na fotkách. Možná by i jako druhé do rodiny dávalo smysl, ale ne za 950tis Kč. Jako na konfigurátor jsem koukal a říkal si, jestli to ten Renault za malé auto, s 52kWh baterií, mysli vážně 🤔
rohYpnol
@ericn

Podle mě Renault ani nechce aby se to moc prodávalo. Z mnoha důvodů. Za adekvátní cenu by nejspíš nebyl ziskový, možná ani nemají kapacity na vyšší výrobní čísla, nemají baterky atp.

Proto nastřelili cenu, aby nastřelená marže kompenzovala nedostatečná výrobní a prodejní čísla.
ericn
@rohYpnol Nejspíš. Škoda, že tohle neudělal taky s benzinovým motorem místo těch jeho Crossoverů. Malý turbo benzin by mu slušel 😉
rohYpnol
@ericn

1.33 TCe
traveldrive
@ericn Za 900 je novinárska mňamka, cena začína na 725 tisíc bez toho, že by bola nejako oklamaná technika - máš tam rovnakú baterku, tepelné čerpadlo aj ohrev batérie.
ericn
@traveldrive No ne, tak jsem si to složil, jak by se mi líbil. Jasně, šlo by to za méně, ale proč? 40KWh baterku bych opravdu nechtěl a základní výbavu taky ne. Navíc to má být stylovka a třeba černá střecha je jen k nevyšší výbavě... Moc na výběr nemáš nebo musíš dělat velké kompromisy. Navíc už s těmi 52kWh budeš mít dojezd tak 250-300km...
Sevca1
@ericn Ty jsi styl nikdy neměl 😀 Tak k čemu ti bude jako druhé auto do rodiny na poskakování pro všechny co mají ruce a nohy 😀
rohYpnol
@Sevca1

Jsi trapný.
Sevca1
@rohYpnol Za prvé Ercin se postará o sebe sám a umí odpovědět. Za druhé proč mě otravuješ debile? Psal jsem tobě? Pá
rohYpnol
@Sevca1

Mě je úplně jedno komu jsi psal.

Jsi trapný. Chápeš? Tečka.
Sevca1
@rohYpnol A jeje noční směna v Kolbence. Kámo tvůj Okamura už nechce referendum o EU a Nato, no za chvíli cuknou motoristé, bába už se netají velkým schodkem a debilum jako ty zbydou oči pro pláč. Budeš ještě víc ve *** za Babiše, protože netahla jako ty s nataženýma ručkama to nejvíc odnesou. A jak jsem psal debile reaguj pouze když na tebe budu reagovat. A vůbec neotravuj o víkendu, já nelezim po noční u televize nebo počítače celý víkend, já si ho užívám pá
ericn
@Sevca1 Přemýšlím, co je to do toho kolik mám aut? I kdybych jich měl 10, nic ti do toho není 😉
Sevca1
@ericn Mně? Mně je u ***e kolík máš aut. Já narážím na stylovku jako druhé auto do rodiny. Ty styl nemáš 😀 Mysli než něco napíšeš 😀
ericn
@Sevca1 to spíš platí pro tebe. Proč bych nemohl chtít druhé auto do rodiny stylové? R4 styl má, zvlášť ve vyšší výbavě a je jedno, co má pod kapotou 😉 Tvůj příspěvek je dost dost mimo…
Sevca1
@ericn No nic, nepochopil 😀, chlape v pohodě. Rejpnuti s vysmatymi smajlíky do chlapa co nemá styl a chce stylovku. !!!
ericn
@Sevca1 osobní invektivy mě neberou, piš si co chceš...
Mr.Murphy
No, rád si počtu o autě, kde prostě všechno funguje, nejsou tam ergonomické faily a asistenty vypnu rychle a na klimu mám tlačítka.

Vůbec na mě nefunguje jeho vnější vzhled, ale to je detail.

Zároveň na mě ale teda absolutně nefunguje cena, připadá mi to strašně drahé. Kia EV3 má o 50 koní víc, větší baterku a stojí o 50 tisíc míň. I to je drahé, ale když bych si tam dojednal slevu atd. atd. tak už to může aspoň trošku dávat smysl. Ovšem tenhle Renault by měl teda sakra zlevnit.

Fiat e-600 začíná na 699 atd.... Prostě já bych se k Renaultu za ty prachy asi ani nešel podívat.
Zumion
Renault 4 se mi líbí víc, než 5.
el sendador
@Zumion ja to mam presne naopak. Petka se mi libi moc, ctyrka vubec 🤷
Hodnotim jen design.
ericn
@el sendador R5 je fajn, ale bohužel 5ti dvířko s až moc velkými koly a je fakt mimi, ale R4 by mohla fungovat dobře. Na živo je parádní - viděl jsem světle modrou a červenou, obě s černou střechou. Fajn malé auto 😉👍
Man Ký
když ti socka co kupuje auta s půlmega na budíkách potřebuje říct, že tohle teda určitě ne😊
ptr078
@Man Ký Mna skor udivuje, ze taky pan velkomozny ako ty, ma vobec potrebu citat, co si socky myslia 🤣
Man Ký
@ptr078 sorry, ale když jsem v životě nekoupil auto dražší než 200 tisíc korun /a jestli jsem mu teď nepřidal/, vykládat, že tohle auto je neprodejné a že ho nikdo nechce apod. jsou čisté kyselé hrozny. stejně jako říkat, že bych si Fabii RS nekoupil, protože má DSG /jako by si někdy nějakou Fabii RS s manuálem předtím koupil😊

mimochodem pravda a láska zvítězila, Faltýnek se vrací do sedla, pitche anovoliči mají zpátky "stínovou vládu"😊

www.seznamzpravy.cz/…sni-hrace-288842#…
kesumb
@Man Ký
za to muze nutelin a stanjura s rozpoctem! Musej na tom makat tak co se divis!
Man Ký
@kesumb vona ta právnická profese už zas tolik nenese😊
ptr078
@Man Ký Ved nech si pisu co chcu, nechapem, ze ti to trha zily. Ved ci sa v bazare preda o dve oktavky viac ci menej, alebo ci sa preda 10 tychto renaultov tvoj zivot velkomozneho pana hadam neovplyvni
Man Ký
@ptr078 schválně, polož anketní otázku o tom, kolik lidí rozčilují provokace toho debila.
protože uznávám, byla to účelovka, použiju cokoliv, abych tomu šmejdovi ztrpčil život, tak jak to dělá on nám všem.
jestli ti to nevadí, jsem zjevně na omylu.
rohYpnol
@Man Ký
ABYCH TOMU ŠMEJDOVI ZTRPČIL ŽIVOT... 🤣🤣🤣

Tohle si prosím zapamatujme. Je potřebné vědět, kdo z nás tady je mstivá a zákeřná s***ě !!!
Man Ký
@ptr078 ...protože jestli mu v článku pod sebou dvacet lidí napíše, že je otravný troll a navíc naprosto tupý, asi to nebude náhoda.
a že označí dvacet lidí denně za lháře a přitom se sám vydává za advokáta apod.
ptr078
@Man Ký Bohuzial riziko verejnych diskusii, nic s tym neurobis
rohYpnol
@ptr078

Ale urobíš. Když mě nechce číst, stačí mě dát na HL. Úplně jednoduché 😉 Ale hloupá opička to nezvládá 😆
rohYpnol
@Man Ký
🤣🤣🤣

Tak co, kdo měl pravdu s bitcoiny, už jsi zapomněl?!? 🤣🤣🤣
rohYpnol
@Man Ký
Je fajn že tady každý má možnost vidět jak veřejně lžeš!

Kde se vydávám za advokáta, to už se opět nikdy nedozvíme... 🤣🤣🤣
rohYpnol
@Man Ký

Vážně? 20?

Zajímavé, většina lidí zde v diskusi jsou naprosto slušní a je s nimi fajn diskuae. A i s těma co se neshodnu neni žádný problém.

Opička asi snědla zkaženou kaši... protože opička má nejaký problém 🤣🤣🤣
rohYpnol
@Man Ký
🤣🤣🤣🤣🤣... seznam. antibabiš agitka 👍
kesumb
@Man Ký
nic o tom nevis, spravnej dizl v ofci bez ekobalastu je na pul mili sotva spravne zajetej a jeste nemusis mit strach z nabineni!
Man Ký
@kesumb takové autíčko se teprve chystá ze sebe vydat to nejlepší😊 ale na sociálku samozřejmě v tepláčkách a MHDéčkem, člověk nikdy neví😊
kesumb
@Man Ký
to nejlepsi ze sebe vydava kazdej den rano pred mikesusovou skolkou!
rohYpnol
@kesumb
Nene, tam jedině se solárním panelem na zádech a na e-koloběžce 🤣🤣🤣
rohYpnol
@Man Ký

Dnes diky Fialovi chodí pro dávky střešní vrstva... Smolík troubo.
ericn
@Man Ký hele nepřijdou ti ty kecy celkem trapný? Víš prd, jak na tom Rohypnol je finančně a píšeš takový blbosti… A to jsem si myslel, že si poměrně normální… 🤔
kesumb
@ericn
tak to je kazdymu jasny, solarni
baron s taycanem a velkej sponzor ODS! A jak nema co delat, protoze trava uz neroste, tak tu visira s alter egem😆😆
ericn
@kesumb tvl ty máš dost…🤣
rohYpnol
@kesumb
Už jen to, že tady někdo jako třeba opička neustále řeší co rohYpnol, už to ukazuje na jeho morální pokleslost. 😆

P.S. když už, tak "vysira", ok?
kesumb
@rohYpnol 👍
Man Ký
@ericn nepřijdou. představ si, že máš na internetu inzerát na apartmán v centru Prahy a přijde ti tam vysírat a pomlouvat ho člověk, co bydlí v Mostu na sídlišti. že to je strašně drahý, že by si to nikdo rozumný nekoupil, že je to škaredý apod. logicky tě napadne otázka - a v čem bydlíš ty, když máš takový nároky?
protože pod všema inzerátama na FB realitek jsou stejní zoufalci, co by nesložili ani zálohu na hypotéku, ale špiní a špiní...
ericn
@Man Ký co ti brání si ho dát na “hate list”? Radši budeš psát s kesumbem stejný blitky a divit se? Tvl zbytečný tapety invektiv pod diskusí za mě pěkného auta, i když je to EV 😋
Man Ký
@ericn já ho mám na HL. občas se podívám z mobilu, třeba v autě. taky je potřeba zmínit, že i když ho mám na HL, neustále si o mě otírá svojí špinavou tlamu. ideál by byl HL á la FB, kdy nevidíš on tebe a ty jeho.

nícméně, všiml sis, že bych psal ještě někomu jinýmu takový věci? je to troll, kurwí tady diskuse všem ostatním a redakce s tím nic nedělá.

to se ho zastáváš, protože se ozval sevcovi?
ericn
@Man Ký Ani nezastávám, Rohypnol je trochu trochu blázen, ale občas má pravdu. Taky s ním ve spoustě věcí nesouhlasím - viz politika. Ale nemám rád tyhle osobní blitky v diskusích, aniž by si věděl, jak na tom majetkově je...

Vůbec nechápu pitomce, co ti podsouvají, že nemáš na nový auto, aniž by na to sami měli atd... Znám spoustu lidí, co nosí oblek od Bosse a trička od Tommy Helfiger, jen aby to tak vypadalo. Pak si zalezou do pronajaté garsonky na Hájích a žijí od výplaty k výplatě... Taky znám lidi, co chodí v roztrhaných teplácích a crocsech, dal bys jim korunu, a mají vilu na Hanspaulce a jezdí v Range Roveru 😉
rohYpnol
@Man Ký

Prosím o seznam vozů, které jsem kupoval. Jistě to ve svém archivu StB najdeš. Napiš i datum koupě 🤣🤣🤣
Man Ký
Motoristům připadnou podle dohody resorty zahraničí, kultury, životního prostředí a nově zamýšleného ministerstva sportu a prevence.

Okamurovo SPD by mělo získat pro své „odborníky“ ministerstva obrany, zemědělství a dopravy.

Devět křesel připadne na ANO, tři na SPD a čtyři na Motoristy.

Ministerstvo kultury povede Klempíř, který má s kulturou hodně společného. Především s tou udavačskou.
Dát popíračům globálního oteplování životní prostředí je dozajista jen pokus o vtip. Vytvoření zcela nového, naprosto zbytečného ministerstva také.
A dát obranu ruským přichcávačům... To vypadá na naprosté pomatení smyslů.
A do toho se Faltýnek schází s největšími požírači státních zakázek...
Nevím, jestli to může být ještě horší.
rohYpnol
@Man Ký
Může. Když opička napíše snulůšku blábolů do diskuse ACZ 🤣🤣🤣

Proč tady řešíš nějakou fotku Faltýnka??? Proč neřešíš obrovský průšvih a podvod státního rozpočtu? Proč neřešíš chybějících 38 mld na dopravní stavby?!? Ne, opička bude řešit fotku Faltýnka... 🤣🤣🤣
lukas13
@rohYpnol
Jsi neskutečný. Neskutečný mimoň.

Ps.: Před tou šílenou ruSSkou válkou se sem politika netahala. Stojí to tu za pendrek a i ty na tom máš lví podíl.
Man Ký
zdaleka nejlepší je, když o sobě pořád dokola někdo tvrdí, jak je dobrej a pak zjistíš, že má vylítanou fabku, bydlí u fotra a čeká na superdávku😊
rohYpnol
@Man Ký

Opravdu? Zdaleka "nejlepší" je číst tady tvoje soustavné a opakované LŽI 🤣🤣🤣

Tak Fabka nebo Pašík TDI...? Tak už si konečně vyber opičko. Působí to příliš nevěrohodně 😆
Man Ký
a ne, fakt se nemůžu bavit o bitcoinech s kriplem, co vo nich prvně četl na seznamu a starou pitchu tomu rozumí. to se budu dřív s kozou bavit o medicíně.
rohYpnol
@Man Ký
Proč jsem měl 100% pravdu s bitcoiny? Co??? Protože "tomu nerozumím" ??? 🤣🤣🤣

P.S. agitku seznam nečtu 🤣🤣🤣
rohYpnol
@Man Ký
Dlužíš napsat už
1) proč jsem měl 100% pravdu s bitcoiny?
2) uvést kde se vydávám za advokáta?
3) rozhodnout konečně jestli mám Fabii nebo Passat TDI
4) seznam vozů ktere jsem koupil.

Čekám, nebo se omluv za své soustavné lži v diskusích ACZ vůči mé osobě 🤣🤣🤣

Omluva za tvé vulgarismy je nutná v každém případě! I když ty jsi to vlastně napsal, že...

Ty sem nechodíš diskutovat o autech. Ty sem nechodíš diskutovat. Ty sem chodíš jen ztrpčovat ostatním život!!! Ty se sem chodíš mstít jiným za jejich názor!!! To je skutečné morální dno, kterého dosáhli snad jen komunisti!!!

Tohle je, vážení kolegové, opička a její pravý motiv. Pamatujme si to.
kesumb
@Man Ký
ale co kazdej dostane ofci tdi a pravo palit v ni russkou naftu na 1000let dopredu. A navic se vsem prida!
Na druhou stranu vis co, pokud opravdu splni co slibil, napujcuje si na to co nutelin vsem sebral tak v dalsich letech to presne jeho volicska zakladna odskace nejvic tak co...
rohYpnol
@kesumb
V covidu Fiala kritizoval bábu jak málo rozdává... Bába rozdal v covidu méně než okolní západní země. Neroztočil žádnou inflační spirálu nad rámec okolních zemí.

Během posledních 4 let Fialova vláda nahnala i střední třídu na dávky a začal kolotoč rozhazování za příspěvky na energie a bydlení.
Bába nerozhazoval. Rozhazoval Fiala. A to jen v důsledku nekompetence vlastní politiky.

Tohle jsou čistá fakta.
kesumb
@rohYpnol
nastesti to ted baba vsecko stredni tride vrati! Akorat to bude na parkaci sama ovse no...
3_diamanty
Zlata fabia 130 za 700... zrazu je aj celkom lacna kua... a ne ze ne
ericn
@3_diamanty jj, to si celkem trefil 👌