Tak klobuk dolu. Zda sa, ze americania konecne zacali vyrabat dobry, spolahlivy, kvalitny a hlavne lacny a konecne aj pekny elektromobil pre masove pouzitie v mestach.
traveldrive
1
@Jon Bon Novy Ešte ho len uviedli, a ty už o ňom toto všetko vieš? Klobúk dolu, úplný Nostradamus...
Jon Bon Novy
0
@traveldrive Ze je lacny a vyzera velmi dobre, ako normalne auto, to je uplne zrejme.
A kedze ho vyraba automobilka, ktora ma 100 rocnu historiu, z toho dedukujem, ze vedia vyrabat a kompletovat karoseriu, svetla, podvozok, skla aj interier. Tam je dost velky predpoklad, ze bude kvalitny a spolahlivy.
A je to hlavne znacka.
Nie ako nejaky rychlokvasny startup bez historie.
traveldrive
1
@Jon Bon Novy To dedukuješ zle. Bolt nebol žiadny zázrak od začiatku. Pokrok v technike tam určite bude, ale v kvalite...? Nezabudni, že americké ponímanie auta je iné ako u nás, berú to ako spotrebák a tomu zodpovedá aj spracovanie a kvalita. Predstavovaný Bolt je len druhá generácia, čiže žiadne veľké skúsenosti s elektropohonom tam tiež ešte nie sú.
Jon Bon Novy
0
@traveldrive Ale stale sa jedna v pripade ameriky o pokrok. Oproti takej Tesle, ktora sa vyraba iba v prvej generacii a nema skusenosti s absolutne ziadnou suciastkou namontovanou v jej aute ani procesom vyroby.
Chevrolet ma dlhu historiu a vyvoj. Ide len o odlisnu motorizaciu auta. Elektropohon je novy pre kazdu firmu. Cely zvysok auta maju zmaknuty. Len namiesto motora dali elektromotor a namiesto nadrze bateriu.
traveldrive
1
@Jon Bon Novy Predstavuješ si to jak Hurvínek válku. Zďaleka to nie len "namiesto motora elektromotor a namiesto nadrze bateria". Neveril by si, koľko bežných vecí, vyrábaných desaťročia, sa dokáže pokaziť aj dnes.
Zetti
0
@Jon Bon Novy
Chevrolet a jeho Bolt. Hodne hořlavé téma. Sorry ale ani gratis.
Jon Bon Novy
0
@Zetti Napodobne s nejakou cerstvo vymyslenou Teslou. Ani keby mi za to platili, ze v tom hrozo vehikli jazdim.
Zetti
0
@Jon Bon Novy tak ze Bolty horely neni zadny tajemstvi. Dokonce dostaly doporuceni, aby neparkovaly v garazi. Jestli si to nepamatujes pouzij googla
Ty fakt pises hovadiny.
"Tak klobuk dolu. Zda sa, ze americania konecne zacali vyrabat dobry, spolahlivy, kvalitny a hlavne lacny a konecne aj pekny elektromobil pre masove pouzitie v mestach."
Horký Hrom
0
@Jon Bon Novy Súhlas 👍👍👍
Michal Opluštil
6
Jako pokud to je finální cena (myšleno bez dotací, s daní atd.) tak za 65kWh baterku a slušné výkony to je hodně dobrá cena.
hrtlik1
3
@Michal Opluštil je to bez daně, ale daň je tam nízká, dle státu 10%
A kedze ho vyraba automobilka, ktora ma 100 rocnu historiu, z toho dedukujem, ze vedia vyrabat a kompletovat karoseriu, svetla, podvozok, skla aj interier. Tam je dost velky predpoklad, ze bude kvalitny a spolahlivy.
A je to hlavne znacka.
Nie ako nejaky rychlokvasny startup bez historie.
Chevrolet ma dlhu historiu a vyvoj. Ide len o odlisnu motorizaciu auta. Elektropohon je novy pre kazdu firmu. Cely zvysok auta maju zmaknuty. Len namiesto motora dali elektromotor a namiesto nadrze bateriu.
Chevrolet a jeho Bolt. Hodne hořlavé téma. Sorry ale ani gratis.
Ty fakt pises hovadiny.
"Tak klobuk dolu. Zda sa, ze americania konecne zacali vyrabat dobry, spolahlivy, kvalitny a hlavne lacny a konecne aj pekny elektromobil pre masove pouzitie v mestach."