Novinky
Spalovací.
Elektrické je vizuálně tlusté jako prase a navíc má ty hloupě rozdělené přední světla, jak se už delší dobu nevím proč nosí.
Elektrické je vizuálně tlusté jako prase a navíc má ty hloupě rozdělené přední světla, jak se už delší dobu nevím proč nosí.
Spalovací je hezčí.
Spalovací má nižší výkon ale top speed má 250. Elektrická ač ma vyšší vykon tak jen 210km/h.
Spalovací má nižší výkon ale top speed má 250. Elektrická ač ma vyšší vykon tak jen 210km/h.
Jsem zákazník spíš pro EV, ale nerozumím tomu, proč má EV oproti ICE ošizený interiér... To by měli s ohledem na cenovku spravit...
Pokud jde o design, vidím to cca nerozhodně. EV je otylejší, ICE má na můj vkus zase moc iKONAický zadek (podivná korejská splácanina). 😊
Pokud jde o design, vidím to cca nerozhodně. EV je otylejší, ICE má na můj vkus zase moc iKONAický zadek (podivná korejská splácanina). 😊
Spalovacie vyzera lepsie ( aj ked medzi slepymi je aj jednooky kral ako sa hovori ) ... to elektricke mi faceom normalne pripomina mondeo
Kto v reale si toto kupuje fakt neviem... jedine firmy
Kto v reale si toto kupuje fakt neviem... jedine firmy
Taycan (něco) turismo ukazuje, jak může vypadat elektrický kombajn. škoda, že není o trochu větší. Full-size jako Panamera bude vypadat skvěle.
Prý "elegáni", to by mě zajímalo, co je na těchhle oteklínách elegantního.
Jinak by mě zajímalo, jestli fakt bylo nutný (resp. jestli bylo v rámci okolností optimálním řešením) mít dvě stejný, ale úplně jiný auta. V interiéru i exteriéru ty dvě auta nesdílí snad ani součástku, kromě možná zrcátek. To, že mají jinou platformu ještě přece neznamená, že musej mít kompletně jiná světla, okna, víka kufrů, kliky u dveří atd? To musí bejt přece všechno zbytečně drahý a zaplatit to samozřejmě musí hlavně zákazník. Legitimní dotaz, k automotive mám daleko.
Jinak by mě zajímalo, jestli fakt bylo nutný (resp. jestli bylo v rámci okolností optimálním řešením) mít dvě stejný, ale úplně jiný auta. V interiéru i exteriéru ty dvě auta nesdílí snad ani součástku, kromě možná zrcátek. To, že mají jinou platformu ještě přece neznamená, že musej mít kompletně jiná světla, okna, víka kufrů, kliky u dveří atd? To musí bejt přece všechno zbytečně drahý a zaplatit to samozřejmě musí hlavně zákazník. Legitimní dotaz, k automotive mám daleko.
Včelí plástve na fosilu vypadají děsivě 👎
Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, milánku ❤️
Nevím, co ti tvůj doktor vnucuje a kdy to máš brát, a popravdě o tom nechci vědět vůbec nic, milánku ❤️