Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Podobné, ale jiné. Líbí se vám více spalovací, nebo elektrické Audi A6?

19 komentářů

Horký Rom
A6 e-tron - moc líbí ❤️
Horký Hrom
@Horký Rom Moc líbí 👍👍👍
Horký Rom
@Horký Rom
Včelí plástve na fosilu vypadají děsivě 👎
ptr078
@Horký Rom Uz si videl vceli plastve? 🤣
Horký Rom
@ptr078
Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, milánku ❤️
ptr078
@Horký Rom To bolo pred alebo po dennej davke predpisanych liekov
Horký Rom
@ptr078
Nevím, co ti tvůj doktor vnucuje a kdy to máš brát, a popravdě o tom nechci vědět vůbec nic, milánku ❤️
Horký Hrom
@Horký Rom Třeba se jednou uvidíš i použitelný elektromobil 👍👍👍
kosmonaut
Spalovací.
Elektrické je vizuálně tlusté jako prase a navíc má ty hloupě rozdělené přední světla, jak se už delší dobu nevím proč nosí.
Barry Lyndon
@kosmonaut Tak když prase, tak i prasečí očička 😊
Pepa_007
Spalovací je hezčí.
Spalovací má nižší výkon ale top speed má 250. Elektrická ač ma vyšší vykon tak jen 210km/h.
Petr Pinkas
@Pepa_007 A to je důležité, když na dálnici (až na výjimku) lze jezdit max 130 km. A to ještě pokud není silný provoz.
Barry Lyndon
Jsem zákazník spíš pro EV, ale nerozumím tomu, proč má EV oproti ICE ošizený interiér... To by měli s ohledem na cenovku spravit...

Pokud jde o design, vidím to cca nerozhodně. EV je otylejší, ICE má na můj vkus zase moc iKONAický zadek (podivná korejská splácanina). 😊
3_diamanty
Spalovacie vyzera lepsie ( aj ked medzi slepymi je aj jednooky kral ako sa hovori ) ... to elektricke mi faceom normalne pripomina mondeo

Kto v reale si toto kupuje fakt neviem... jedine firmy
ericn
Tak spalovák vypadá o dost lépe. EV je tlustá berta 🤣
Man Ký
Taycan (něco) turismo ukazuje, jak může vypadat elektrický kombajn. škoda, že není o trochu větší. Full-size jako Panamera bude vypadat skvěle.
scadar
Prý "elegáni", to by mě zajímalo, co je na těchhle oteklínách elegantního.

Jinak by mě zajímalo, jestli fakt bylo nutný (resp. jestli bylo v rámci okolností optimálním řešením) mít dvě stejný, ale úplně jiný auta. V interiéru i exteriéru ty dvě auta nesdílí snad ani součástku, kromě možná zrcátek. To, že mají jinou platformu ještě přece neznamená, že musej mít kompletně jiná světla, okna, víka kufrů, kliky u dveří atd? To musí bejt přece všechno zbytečně drahý a zaplatit to samozřejmě musí hlavně zákazník. Legitimní dotaz, k automotive mám daleko.
Mokrous
@scadar 👍
vencelín
Spalovací, i když kvalit vzhledu první A6, respektive ještě 100 nedosahuje.