Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Nitro na českém trhu od 769.000,-

79 komentářů

milic
ten přední spojler vypadá jak garážovej tuzing. :no:
😄
je to v poho kara ale v ciernej a inak sa snou pohrat a jeto krasna kara
Dylan McKay
V autobazaru v Nové Pace kde prodávají teréní vozy jsem viděl Nitro ve stříbrný barvě. Karosérie je pěkná, ale po chvilce pozorování začne připomínat zplácání několika SUV dohromady. Je tak to trochu jakoby z dílny Land Roveru. Nicméně se mi to auto hodně líbí. Interiér je ale smutnější, odpovídá třídě vozu. Je tam dost plastu. Ale v této ceně bych volil radši Nitro, než Vitaru nebo korejský SUVerény...
Vitara neni špatná volba jestli potřebuješ trochu víc do terenu, ale jinak souhlas :yes:
medvidak
Tak zvol Nitro a za par let si povime kdo zvolil lip.. V nitru sem nejezdil, ale mel sem chvili Caliber, a to byl teda vrak. A tohle vypada zevnitr dost podobne. Takze na Vitaru a nektery korejce nesahej, s tim pozor. Nitro nema sanci.
medvidak
Tak zvol Nitro a za par let si povime kdo zvolil lip.. V nitru sem nejezdil, ale mel sem chvili Caliber, a to byl teda vrak. A tohle vypada zevnitr dost podobne. Takze na Vitaru a nektery korejce nesahej, s tim pozor. Nitro nema sanci.
Boze, to je hnus, za chvilku budou leaderi v designu cinani
fingi.96
Souhlasí s tebou freezere .... je to hnus :yes:
nádhera...je nádhernej krásnej
je tak hnusný až krásný >😒]
Krátké - výstižné.
za moment
Dylan McKay
[odkaz]
Dylan McKay
A po otevření je v diskusi článek 11, vzkaz pro všechny na AUTO.CZ! >😁
kde je ten clanek 11 a kde je yeti_____!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
ty ceny jsou s DPH? nemáte někdo bližší info k nitru třebas doplňky nebo tak něco...? nějakej odkaz by nebyl...??prosím
Ak vam nevadi že je pre slovensko natukajte si 😒a href="//www.dodge.sk/pdf/nitro_pricelist.pdf?42" title="//www.dodge.sk/pdf/nitro_pricelist.pdf?42" rel="nofollow" target="_blank">www.dodge.sk/…ro_pricelist.pdf?42…
Prepacte no nieje to moja vina.Tí hlupaci z www.auto.cz nedali cele čislo-na tu onternet stránku takze cele je 42678.Je bez ziadnej mezery!!
paráda díky moc je to super...ten auták se mě fakt líbí...diky moc
Prosim!
DanieliDesign
...za ty prachy, proč ne? Ale třílitr? No, já tyhle traktory moc nemusím.
Delkem mě zvedla ze zidle diskuze, ve ktere je i pekne uboha volba nazoru...Jaky hnus velebnosti...v auto.cz jsou fakt slusne pi.ce,, vsadím se, ze napriklad u nejake homemade skodovky,, nebo nejakyho japonce byste tuto moznost nikdy nedali k vyberu... Mate fakt stranky na urovni.. :no: :no: :no: :no: :no:
DanieliDesign
😐
DanieliDesign
Proc si s bratrem radeji nevolate?
:yes: :yes: >😁 >😁
Dakujem za odpoved!
ano
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
tak uz te ho nasli
DanieliDesign
stejne na nej nemas ty socko, urcite si nejaky maly rozmazleny fracek . + - 12 let
zebi???????????????? 😲
DanieliDesign
DanieliDesign
>😁 >😒] :yes:
😐
😄
DanieliDesign
opravdu
Automobil vyzerá neprirodzene.Mimoriadne robustný predok a pritom tak "malý" automobil od a-stlpiku.
Jde vidět, že se Dodge pořádně rozjíždí a myslím že správým směrem... už se nemůžu dočkat až tady bude nový Avenger. Caliber má docela slušný ohlas, hlavně teda kvůli ceně...
Jde vidět, že se Dodge pořádně rozjíždí a myslím že správým směrem... už se nemůžu dočkat až tady bude nový Avenger. Caliber má docela slušný ohlas, hlavně teda kvůli ceně...
DanieliDesign
DanieliDesign
DanieliDesign
Nerozumiem prečo hovorite že Nitro je take a onake.Veď téma znie😒ena auta Nitro.
Ricardo
Design zajímavý, což o to, ale kdo si to koupí? Jako designérské cvičení vypadá velmi dobře, jako běžné auto snad až příliš úlet. Interiér je docela hezký, ale nakonec nejsilnější stránka tohoto auta bude stejně cena vzhledem k motoru. PS REDAKCI: nemohli byste přidat vnější rozměry?? A napsat, která náprava je běžně poháněná?? DĚKUJI
no v materialoch na www.dodge.sk píšu 4WD part time....tak neviem či je to nejaká štvorkolka ktorej sa zopne 4x4 len pri preklze alebo má to 4WD ešte niekde zamestnanie na full time 😄
DanieliDesign
Ale najväčší úlet si ty. >😒] >😒] >😒] :no: :yes:
Standartně poháněná náprava je zadní. Verze 4x2 se budou prodávat pouze na U.S. trhu. Slabší verze má připojování přední nápravy, silnější (4.0L V6) je stálá čtyřkolka.
Ricardo
Díky, tot je hodnotné info :yes: Kéž by se probojovalo i do článku ;-\ 😒
:-! :-! :-! :-! :-! >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] ;-\ ;-\ ;-\ ;-\
Američani se snad nikdy nepoučej. Když chtěl prorazit v Evropě, musí mít auto kvalitní plasty a dobrý zpracování. Cenově je to sice atraktivní auto, ale už i Korejci pochopili, že kvalita je Evropě hned na prvním místě.
TO je absolutna pravda!!!
R60
tak tak SVATÁ PRAVDA
VERU VERU!!!!!!!!!!!!!!!!
tak at se konečně evropa postaví na nohy a začne vyrábět něco pěknýho jako je nitro...já bych byl taky radši kdyz by to bylo vyrobený v evropě ale prostě evropa takovýhle auta nevyrábí...
R60
V Americe kupují Japonce a Korejce, tak musí někde ty své braky a vraky udat tak už je jim dobrá i Evropa. Fušeři Američtí......
:yes: :yes: :yes:
Tie nechutné ameriské tanky ani sami nechcú. Korejčanov kritizújú za interier ale toto je bieda - hnus.
vy paka co píšete že je to hnuj apod. tak akorát nakopat *
Celá amerika je hnuj !
Ricardo
Nejslabší stránka je design. Soudím podle fotek, ale tohle se mě nemůže zalíbit za žádných okolností. vypadat jako něco (skoro cokoliv) jiného, tak jásám. Cena dobrá, motory podle tabulky taky
CrazyJester
Prijde mi, ze jediny duvod pro koupeni takovehle ameriky je to ze je to jine, designove. Lepsi urcite ne, na stejne urovni jako evropskej design asi taky ne...fakt nechapu jak si nekto koupit nitro nebo caliber a nepripadat si v tom jak deb*l. 😉
Pomalu se to zvrhne na nadávání na Ameriku ( USA ) , hlevně nezapomeňte, že jsou 30 let před námi a 10 před rozvinutou Evropou, tak se proberte !
Pred nami sú ale vďaka 2. sv vojne, že cez ňu a po nej sa vyšvihli a všetci skáču ako oni pískajú. Ale v automobilizme sú 10 rokov pozadu. S tymi brakmi sa nevedia presadiť ani doma.
Ako tvrdí jeden pán z dalekeho východu dobrý američan je st...............
:-!Tak to je opravdu skvělé,konečně nějaká konkurence pro Jeep.
Sice vipadá dost hranatě(no,co třeba Hummer),ale má sportovní nádech určitě mu bude slušet silnice,asi se ale nezalekne i těšího terénu.Navic má tenhle model silný motory a docela slušnou spotřebu(na Ameriku).Jsem docela nadšenej,protože tohle určitě nebude poslední auto,který sem Dodge doveze(třěba se dočkáme i Chargeru).Jinak to auto je opravdu skvělí. :yes:
Muže mi někdo říct, jak to, že 2,8 s automatem ma o 50 Nm větší kroutak, nebo že by chyba v brožůrce?????
nie je to ziadny preklep...vo vsetkych technickych parametroch sa to udava tak, ze automat ma 460nm a manual ma 410nm.

a inac vozil som sa v tom aute, je to velmi pohodlne povozenie, sedadla to ma uplne skvele (sedel som v tom 7 hodin a ked som vystupil, tak som bol v pohode, nic ma nebolelo). vykonovo je to velmi dobre, na to ze to ma necele 2 tony sa to dost rychlo rozbieha (2.8 crd), len na tych 16" diskoch s 235/70 gumami som mal pocit, ze to trosku plave na ceste...ale v zakrutach som "trosku" popridaval a nemal som pocit nejakej nestability. a na ten interier sa da lahko zvyknut...po chvili som ani nevnimal, ze su to tie takzvane lacne plasty. tot moje skusenosti s tymto autom. ja osobne cakam, kedy mi skonci leasing na to, co mam a potom objednavam Nitro.
Moc dobrý v ČR předražený!!!
a ešte raz hnus.....nedávno som ho videl naživo a bolo mi dost nevolno😞
Dodge Nitro jsem koupil pred tydnem. Je to presne co jsem potreboval. Super cena, 4x4, automat ohromny prostor, diesel, slusna spotreba. a hlavne kdyz jedu, tak se vsichni kolem muzo nabourat jak cumej. Mimochodem auto je vyprodane na dalsich 7 mesicu, takze vsechny diskuze jsou k nicemu. Kdyz vyrabite produkt, ktery je 7 mesicu vyprodan, tak je vam jakakoli diskuze k smichu.
Je nádherný. V dubnu mi končí leasing a dost mě překvapilo, že si ho musím objednat už v řijnu, aby ho stačili dodat. ;-\ .
Jak to funguje v terénu? Vyskytly se problémy?