No a preco nie?Ved S-ko bolo odfotene kedysi na nejakom parkovisku skoro cele odkryte...A vidno,ze su to uz zaverecne fazy testovania,kedze ma malo folie na sebe.
A inak,videli ste uz niekto taketo pretotypy prehanat sa po ceste?Cele zamaskovane,kde im bolo vidno len okno a kolesa? 😄 Ja este nie,a som tak premyslal,ako asi vyzeral Mercedes-Benz GL cely zamaskovany...Ved to su dalsiw cm do vysky a do sirky a uz aj bez nich je to velke auto... :yes:
0
Ano to je pravda , že autá tesne pred prestavením niesu nejak zamaskované.Asi sú zmani hlavne vzadu.
0
Ano, videl som take auta behat po normalnej ceste, avsak bolo to v Arizone. Testovane auta boli prevazne Fordy. Na testy tam chodili kvoli testom vo vysokych teplotach a vysokej koncentracii prachu vo vzduchu. Videl som tak aj GT40 asi rok pred tym ako ho zacali vyrabat. Asi 2-3 mesiace pred vyrobou uz behal uplne bez kamuflaze.
Carbone
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Diesel v Slkacku?! o chvilu sa dockame aj diesloveho ferrari 8-s
DanieliDesign
0
Aj tak by som si v salóne Mercedesu vybral radšej nové Cčko,lebo som sa zamiloval do prednej masky neviem či sa to zdá len mne,ale nové Cčko vyzera ako retro medakov z konca 80rokov 😁
DanieliDesign
Carbone
DanieliDesign
0
co je to "presteň" ? slovensky moc neumim.
0
Ti nic neumiš jen se zabávat!!!
Carbone
A inak,videli ste uz niekto taketo pretotypy prehanat sa po ceste?Cele zamaskovane,kde im bolo vidno len okno a kolesa? 😄 Ja este nie,a som tak premyslal,ako asi vyzeral Mercedes-Benz GL cely zamaskovany...Ved to su dalsiw cm do vysky a do sirky a uz aj bez nich je to velke auto... :yes: