Novinky
Fabia je z roka na rok krajsia .. a to ju caka este facelift ( dufam ze podareny po vzore scaly ) ... ked vidim novy swift ci yaris... tak si vravim zlata fabia mnam mnam ... tak brutalne dokonala ako dnes este nikdy nebola ( dnes uz aj jasna jednicka z trojice polo fabia ibiza ) ... skoda len chybajuceho kombiku ale to uz je na inu debatu
Stale mi ale pride scala ako vyhodnejsia kupa oproti fabii ... jedine zeby clovek chcel z istych dovodov fakt nieco mensie a kompaktnejsie ako scala ktora uznavam uz predsa nie je ziaden drobec... ceny su si ale vzajomne az podozrivo blizke
Stale mi ale pride scala ako vyhodnejsia kupa oproti fabii ... jedine zeby clovek chcel z istych dovodov fakt nieco mensie a kompaktnejsie ako scala ktora uznavam uz predsa nie je ziaden drobec... ceny su si ale vzajomne az podozrivo blizke
Auto s litrovým motorem jsem měl od roku 1977 do 1985 pak jsem měl Škoda 130 ddo roku 1993 pak už jen auta 1,6 litru do roku 1999 a pak už jsem pod 2 litry nešel !A nikdy bych si litrové auto nekoupil !Tyto auta by měli povinně používat všichni politici a statni zaměstnanci a jejich rodinní příslušnicí v celé EU co podporuji zelené šílenství ?
@milous
Staré dobré časy: Fabia 2.0 85 kW, 170 Nm, 0-100 za cca 10 s, max. 195 km/h, 7,7 l/100 km
Fyjalova bída: Fabia 1.0 TSI 85 kW, 200 Nm, 0-100 za 9,3 s, max 202 km/h, 5,1 l/100 km, o půl třídy větší auto
To je fakt hrůza a i na vesnici naprosto nepoužitelné. Zlá císařovna Uršula z nás udělala otroky Gründealu 😁
Staré dobré časy: Fabia 2.0 85 kW, 170 Nm, 0-100 za cca 10 s, max. 195 km/h, 7,7 l/100 km
Fyjalova bída: Fabia 1.0 TSI 85 kW, 200 Nm, 0-100 za 9,3 s, max 202 km/h, 5,1 l/100 km, o půl třídy větší auto
To je fakt hrůza a i na vesnici naprosto nepoužitelné. Zlá císařovna Uršula z nás udělala otroky Gründealu 😁
@milous
Nějak zapomínáš rozlišovat foukanou a nefoukanou verzi. To je jak srovnávat jablka se švestkami. Já bych naopak nikdy TSI nevyměnil za jakoukoliv udýchanou, věčně vytočenou jednašestku. Ty litry jezdí velmi solidně, pouze potřebují více péče a méně prasáctví oproti atmosférám.
Tento nefoukaný nepřímovstřik je naopak naprostý ideál pro nenáročné uživatele a městský a příměstský provoz.
Nějak zapomínáš rozlišovat foukanou a nefoukanou verzi. To je jak srovnávat jablka se švestkami. Já bych naopak nikdy TSI nevyměnil za jakoukoliv udýchanou, věčně vytočenou jednašestku. Ty litry jezdí velmi solidně, pouze potřebují více péče a méně prasáctví oproti atmosférám.
Tento nefoukaný nepřímovstřik je naopak naprostý ideál pro nenáročné uživatele a městský a příměstský provoz.
Tento až zbytečně převybavený základ s tímto nenáročným, ale udýchaným motorem by pro nenáročné uživatele mohl být celkem fajn, ale rozhodně ne za těch šílených 400 litrů.
Akční modely, slevy a přitom výroba prý nestíhá...
Boxera myslíš psa, nebo dodávku? Ani jedno se na srování s Fabií moc nehodí 🤔
Jen ten dnešní Boxer na rozdíl od toho z 2008 je naprostý krám. Ale to pochopíš bohužel pro tebe až časem.