Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda uvádí nové akční modely Classic a Dynamic. Ušetříte s nimi až přes 150 tisíc

14 komentářů

KANKUNEN
Ceny se lepší, já koupil Boxera za stejné peníze jako v roce 2008, akorát má navíc kameru a klimu.
PavelK_
@KANKUNEN
Boxera myslíš psa, nebo dodávku? Ani jedno se na srování s Fabií moc nehodí 🤔
KANKUNEN
@PavelK_ z PSA
rohYpnol
@KANKUNEN
Jen ten dnešní Boxer na rozdíl od toho z 2008 je naprostý krám. Ale to pochopíš bohužel pro tebe až časem.
KANKUNEN
@rohYpnol Hlavně tam už není ten špatný motor FORD 2,2.
šofér
@KANKUNEN -tak klima tam snad je, ne?
3_diamanty
Fabia je z roka na rok krajsia .. a to ju caka este facelift ( dufam ze podareny po vzore scaly ) ... ked vidim novy swift ci yaris... tak si vravim zlata fabia mnam mnam ... tak brutalne dokonala ako dnes este nikdy nebola ( dnes uz aj jasna jednicka z trojice polo fabia ibiza ) ... skoda len chybajuceho kombiku ale to uz je na inu debatu

Stale mi ale pride scala ako vyhodnejsia kupa oproti fabii ... jedine zeby clovek chcel z istych dovodov fakt nieco mensie a kompaktnejsie ako scala ktora uznavam uz predsa nie je ziaden drobec... ceny su si ale vzajomne az podozrivo blizke
milous
Auto s litrovým motorem jsem měl od roku 1977 do 1985 pak jsem měl Škoda 130 ddo roku 1993 pak už jen auta 1,6 litru do roku 1999 a pak už jsem pod 2 litry nešel !A nikdy bych si litrové auto nekoupil !Tyto auta by měli povinně používat všichni politici a statni zaměstnanci a jejich rodinní příslušnicí v celé EU co podporuji zelené šílenství ?
Barry Lyndon
@milous
Staré dobré časy: Fabia 2.0 85 kW, 170 Nm, 0-100 za cca 10 s, max. 195 km/h, 7,7 l/100 km

Fyjalova bída: Fabia 1.0 TSI 85 kW, 200 Nm, 0-100 za 9,3 s, max 202 km/h, 5,1 l/100 km, o půl třídy větší auto
To je fakt hrůza a i na vesnici naprosto nepoužitelné. Zlá císařovna Uršula z nás udělala otroky Gründealu 😁
rohYpnol
@Barry Lyndon

Přesně tak. Fabia 2.0 i po 20ti letech jezdi pořád stejně a vypadá pořád stejně.

Dnešní Fabia 1.0 se svých 20ti let nedožije.
MOJEJMENO
@milous
Nějak zapomínáš rozlišovat foukanou a nefoukanou verzi. To je jak srovnávat jablka se švestkami. Já bych naopak nikdy TSI nevyměnil za jakoukoliv udýchanou, věčně vytočenou jednašestku. Ty litry jezdí velmi solidně, pouze potřebují více péče a méně prasáctví oproti atmosférám.
Tento nefoukaný nepřímovstřik je naopak naprostý ideál pro nenáročné uživatele a městský a příměstský provoz.
MOJEJMENO
Tento až zbytečně převybavený základ s tímto nenáročným, ale udýchaným motorem by pro nenáročné uživatele mohl být celkem fajn, ale rozhodně ne za těch šílených 400 litrů.
Johnn
Akční modely, slevy a přitom výroba prý nestíhá...
Mikesus
@Johnn výroba nestiha a kapacity volných ploch taky ne. Tak nejak to vypadá.