Srovnávací testy
Man Ký
16
@rohYpnol ano, v 10-20letých šrotech je pořád výběr velký a nikdo ti ho nebere.
Přejít do diskuze
No, odbornici na ojete spalovaky nam tu jiste vysvetli, jak moc je elektricka verze A6 spatne...
Ja jen napisu, ze A6 etron je podle me jedno z nejlepsich EV.
Necht si kazdy udela nazor sam, podle svych skutecnych potreb a priorit.
Ja jen napisu, ze A6 etron je podle me jedno z nejlepsich EV.
Necht si kazdy udela nazor sam, podle svych skutecnych potreb a priorit.
@vencelín az tim nebudes nicit ostatnim zdravi, tak si můžeš vybírat. Kdyz bys ho nicil jen sobě, pak muze zůstat výběr úplný.
@rohYpnol
Přesně tak. Výběr by měl být mezi velikostí trakční baterie, počtem a výkonem elektromotorů 👍
Přesně tak. Výběr by měl být mezi velikostí trakční baterie, počtem a výkonem elektromotorů 👍
@Pepa_007 prosťáčci pořád čekají, že bude černá a bílá, že všechno bude strašně jednoduchý. ne, tak to není. je to kompromisní řešení, ale pořád lepší a udržitelné do budoucna.
@DonVito placený test, který nikdo z diskutujících ani nečetl. květnaté bezobsažné blábolení Rohypnola, snažící se vzbudit dojem, že autor je intelektuálem. profesor Fiala by se mohl jít učit, jak ze jednoduché věty udělat tři odstavce plné výstelky. pak přijde Vencelín a začne hledat historické paralely. ani jedním autem nejel, ale nevadí.
dobré ráno, Brno😊 prý má být v týdnu 20 stupňů a to je rozhodně dobrá zpráva😊
dobré ráno, Brno😊 prý má být v týdnu 20 stupňů a to je rozhodně dobrá zpráva😊
@vencelín ne, tam naopak směřuješ ty. Bez ohledu na ostatní a vědu, jít si svoji cestou, i kdyby to melo zničit zdraví a životy celé populace. To presne dělal komunismus. Bezohledne chtěl jit za pohodlím garnitury nehledě na zivoty ostatnich.
@rohYpnol všechny tyto nedostatky řeší nebo jimi netrpí Škoda Fabia z roku 2009, navíc poháněná dýzlovým motorem bez obtěžující močoviny. ano, tuto alternativu můžeme vřele doporučit.
@rohYpnol
Uvidime, muj etron bude petiletej a jezdim s nim 30 rocne. U A6 co jsme meli doma uz toudle dobou cukalo dsg a napoprve svitila kontrolka chodu motoru...
Uvidime, muj etron bude petiletej a jezdim s nim 30 rocne. U A6 co jsme meli doma uz toudle dobou cukalo dsg a napoprve svitila kontrolka chodu motoru...
@Pepa_007 jde to z Bruselu soudruhu. a já to řeknu takhle: uvěřil jsem ideologii, uvěřil jsem náboženství, inteligentní a vzdělaní lidé v oboru mě dokázali přesvědčit fakty o tom, že se něco děje. prosťáčci nepředkládají nic, krom teorií o zeleném Grónsku a sněžení v létě roku 1328😊
@rohYpnol
Opakuješ se. Ale to mi nevadí. Zdravím tě do Plzně. Samozřejmě, jen proto, abych nebyl neslušný 👍
Opakuješ se. Ale to mi nevadí. Zdravím tě do Plzně. Samozřejmě, jen proto, abych nebyl neslušný 👍
@vencelín
Tvůj každodenní výběr mezi Renaultem Grand Scénicem II a Peugeotem 807 ti zřejmě bohatě stačí 👍
auto.cz/diskuse/94627/1
Tvůj každodenní výběr mezi Renaultem Grand Scénicem II a Peugeotem 807 ti zřejmě bohatě stačí 👍
auto.cz/diskuse/94627/1
@vencelín
Přesně tak, Stando. Tuto větu pronesl Jindřich Kraus, kterého ztvárnil Jiří Kodet 👍
Přesně tak, Stando. Tuto větu pronesl Jindřich Kraus, kterého ztvárnil Jiří Kodet 👍
@vencelín ježíšmarjá!!! Vencelín Vy jste úplně natvrdlej! když máte cholesterol 20 a tlak jak raketa, je pro vás výhodnější losos nebo bůček? ale losos stojí víc než třikrát tolik, takže logicky je pro mě výhodnější bůček? jasně, že si na bůčku víc pochutnáte, ušetříte, takže samý plusy, ne? dokud vás nejebne Vencelíne, potom se všechny výhody smažou
@Man Ký
Chápu Vás tedy správně, že si taktéž libujete v minimalizaci výběru?
Vy diktátoři nebezpečně často si zaměnujete pokrok za upadek. Nikdy nikde nulový výběr (či minimalizace výběru) nic dobrého nepřinesl
Chápu Vás tedy správně, že si taktéž libujete v minimalizaci výběru?
Vy diktátoři nebezpečně často si zaměnujete pokrok za upadek. Nikdy nikde nulový výběr (či minimalizace výběru) nic dobrého nepřinesl
@Horký Rom
Někteří hujeříčci bohužel nerozumi významu slova výběr.
Výběr znamená proces volby jedné nebo více možností z dostupných variant, ať už jde o činnost vybírání. Může se také týkat výsledku tohoto procesu – tedy souboru vybraných entit, jako jsou vybraní jedinci pro statistické šetření, finanční prostředky (výběr daní, hotovosti) nebo například vybrané příspěvky na sociálních sítích.
Někteří hujeříčci bohužel nerozumi významu slova výběr.
Výběr znamená proces volby jedné nebo více možností z dostupných variant, ať už jde o činnost vybírání. Může se také týkat výsledku tohoto procesu – tedy souboru vybraných entit, jako jsou vybraní jedinci pro statistické šetření, finanční prostředky (výběr daní, hotovosti) nebo například vybrané příspěvky na sociálních sítích.
@DonVito
Elektrická i3 dokazuje, že elektromobil se ani zdaleka nerovná spolehlivost, bezproblémový provoz, dlouhá životnost a nízké provozní a servisní náklady. Dokonce dokazuje pravý opak.
Jaká bude A6 etron držák, to ukáže až čas. Ale vzhledem ke zkušenostem Audi mám obavu, že lepší než TDI to opravdu nebude.
Elektrická i3 dokazuje, že elektromobil se ani zdaleka nerovná spolehlivost, bezproblémový provoz, dlouhá životnost a nízké provozní a servisní náklady. Dokonce dokazuje pravý opak.
Jaká bude A6 etron držák, to ukáže až čas. Ale vzhledem ke zkušenostem Audi mám obavu, že lepší než TDI to opravdu nebude.
@Horký Rom
Je vidět kdo má v krvi stbácké praktiky a jen kádruje ostatní. Skvělá rozborka 👍
Je vidět kdo má v krvi stbácké praktiky a jen kádruje ostatní. Skvělá rozborka 👍
@Mikesus 😂 BEV je při výrobě úplně ekologické a uhelná elektrárna neničí zdraví ostatním?? Občas se člověk diví jaké mají lidé názory. Moc koukají na blbosti v TV možná.
@Horký Rom
Cikáne, Cikáne,no co s Vámi.... Evidetně teskníte po době mezi lety 1948 až 1989, ach jo 😞. Takové totalitní možnosti výběru nám tu chcete zavádět?????
Já jsem pro výběr následující😒br /> - diskuze bez ožralého Cikána
nebo
- diskuze bez totalitního Cikána
Cikáne, Cikáne,no co s Vámi.... Evidetně teskníte po době mezi lety 1948 až 1989, ach jo 😞. Takové totalitní možnosti výběru nám tu chcete zavádět?????
Já jsem pro výběr následující😒br /> - diskuze bez ožralého Cikána
nebo
- diskuze bez totalitního Cikána
Pro mě je například neakceptovatelná prostornost kabiny A6 etron. Je to přesně to na co opakovaně upozorňuji.
A v tomto segmentu už to mám za opravdu neakceptovatelé. To, že 4 dospělí v autě střední třídy nejsou schopni se pohodlně odvézt, protože výška sedáku vzadu je nedostatečná, je prostě špatně.
A v tomto segmentu už to mám za opravdu neakceptovatelé. To, že 4 dospělí v autě střední třídy nejsou schopni se pohodlně odvézt, protože výška sedáku vzadu je nedostatečná, je prostě špatně.
@Mikesus soudruzi, opatrně s těmi výroky.
Pokud chcete nařizovat a zakazovat, tak se odstěhujte do Russka, Mikeši a Horký Rome.
Pokud chcete nařizovat a zakazovat, tak se odstěhujte do Russka, Mikeši a Horký Rome.
@Horký Rom
Kdo nebzučí s námi, bzučí proti nám!
Slovy pana Kodeta: "Soudruzi všech zemí, polibte si ***!"
Kdo nebzučí s námi, bzučí proti nám!
Slovy pana Kodeta: "Soudruzi všech zemí, polibte si ***!"
@rohYpnol 8 procent si zvolilo reklamního panáka, na kterého po volbách vyplavalo tolik skandálů, a voni nejsou schopni si to přiznat a popírají i videa, svědectví, uložené posty z FB a všechno ostatní, zlehčují jeho "fórky" a nejsou schopni rozeznat, že ten člověk je naprosto ostudným politikem😊
a místo toho vydávají selhání jednoho ministra /Blažka, pokud o nějaké selhání skutečně šl👋 za kolaps celé strany, probíhající soudní líčeni /Rohypnol přece ctí presumpci neviny/ už mají za důkaz korupce a místo toho hýkají nadšením, že vyhrál agent STB ve střetu zájmů, který pravděpodobně zemi zas a znovu zadluží😊
a místo toho vydávají selhání jednoho ministra /Blažka, pokud o nějaké selhání skutečně šl👋 za kolaps celé strany, probíhající soudní líčeni /Rohypnol přece ctí presumpci neviny/ už mají za důkaz korupce a místo toho hýkají nadšením, že vyhrál agent STB ve střetu zájmů, který pravděpodobně zemi zas a znovu zadluží😊
@vencelín snažil jsem se vám to přiblížit takovým podobenstvím. planeta má před infarktem. tedy zajisté, že řešení tohoto stavu bude spíše obtěžující, než radostné. tak už to bývá, že něco domrvit nedá moc práce, ale napravit to stojí víc úsilí. a že je planeta domrvená, o tom mě přesvědčili lidé chytřejší, než zdejší elita. obecně: vždy, když se mi to někdo snaží vyvrátit, stěží mívá ukončenou základní školní docházku.
@Mikesus
Mikeši vy jste uplně mimo. V textech píši naprosto opacný obsah než se mi snažíte podsouvat.
Dále komunismus se vůbec nezaobíral tím, kdo co potřebuje. Potřeby indivivuálních lidí mu byly zcela u zadele. Podobně se chovají příznivci bzučivého kultu. jen jejich vize a nic víc nevidí.
Asi jste si nevšiml, že spalovací motory mají silný technický vývoj, nekouří, nesmrdí a škodliviny byly redukovány na minimum (bavíme se o motorech nových a těch v dobrém technickém stavu) a vývoj dále pokračuje.
Dále jste si nevšiml, že existují další paliva, například CNG či LPG, která opět škodliviny snížily a přitom netrpí neduhy bzučáků.....
Ale evidentně máte rajský bzučivý spánek, tak přeji krásnou elektrizující noc.
Mikeši vy jste uplně mimo. V textech píši naprosto opacný obsah než se mi snažíte podsouvat.
Dále komunismus se vůbec nezaobíral tím, kdo co potřebuje. Potřeby indivivuálních lidí mu byly zcela u zadele. Podobně se chovají příznivci bzučivého kultu. jen jejich vize a nic víc nevidí.
Asi jste si nevšiml, že spalovací motory mají silný technický vývoj, nekouří, nesmrdí a škodliviny byly redukovány na minimum (bavíme se o motorech nových a těch v dobrém technickém stavu) a vývoj dále pokračuje.
Dále jste si nevšiml, že existují další paliva, například CNG či LPG, která opět škodliviny snížily a přitom netrpí neduhy bzučáků.....
Ale evidentně máte rajský bzučivý spánek, tak přeji krásnou elektrizující noc.
Nakonec budeme tancovat stejně dlouho jako se nabíjí BEV.
vlkovobloguje.wordpress.com/…-opravdu-na-max/
vlkovobloguje.wordpress.com/…-opravdu-na-max/
@Man Ký
Něco se děje, ale čokl není zakopán v tom, že všichni nejezdí jen a pouze v bzučácích. Čokl je zakopán jinde, viz můj jiný text zde. A to, že se vozí komodity sem a pak zas zpět, když se da zvládnout zpracovatelský řetezec lokálně je další věc co jsem nezmínil.
Ti Vaši bzučáci mají také svá negativa a zem rozhodně nevyrthnou.
Něco se děje, ale čokl není zakopán v tom, že všichni nejezdí jen a pouze v bzučácích. Čokl je zakopán jinde, viz můj jiný text zde. A to, že se vozí komodity sem a pak zas zpět, když se da zvládnout zpracovatelský řetezec lokálně je další věc co jsem nezmínil.
Ti Vaši bzučáci mají také svá negativa a zem rozhodně nevyrthnou.
@Man Ký
Mončičáku, chybka se Vám tam vloudila. Nezapomente prosím na těch cca 30 % voličstva, jimž nevadí notoričtí lháři a trestně stíhané osoby v politice!
Mončičáku, chybka se Vám tam vloudila. Nezapomente prosím na těch cca 30 % voličstva, jimž nevadí notoričtí lháři a trestně stíhané osoby v politice!
@rohYpnol
No a 30 % populace s volebním právem bylo schopnu zvolit notorického lháře a stbáka,
pak nějaká část populace byla schopna zvolit egoistického maniaka, jenž nezná nic lepšího než si za jízdy fotit tachometr...
to jen abychom měli ten výčet kompletní.
No a 30 % populace s volebním právem bylo schopnu zvolit notorického lháře a stbáka,
pak nějaká část populace byla schopna zvolit egoistického maniaka, jenž nezná nic lepšího než si za jízdy fotit tachometr...
to jen abychom měli ten výčet kompletní.
@Man Ký
A naivkové Vašeho formátu se domnívají, že ji svým náboženstvím spasí........
Planetu by nejvíce spasilo, kdyby se nevyráběly bzučáky, nebyla by nadprodukce všeho možného a lidé by nekupovali nové věci pro nic za nic když ty co již vlastní fungují spolehlivě (případně by se věci dali snadněji opravit a byla větší dostupnost ND), nevozili si *** zbytečně autem na nákup dvou rohlíků, nevyhazovali čurbes všude kolem atd atd.......
Rozhodně planetu nevrthne to, že lidé jezdí vozidly se spalovacími motory jenž jim plní potřeby nejlépe?
Nebo se jako domníváte, že je prospěšnější aby každý měl bzučivého drbajzlíka do města a pak normální auto na delší jízdy???????
Planeta je dormevená z lidí jako vy, co by všem nutili věci které jsou jim k prdu.
Už to laskavě pochopte!
A naivkové Vašeho formátu se domnívají, že ji svým náboženstvím spasí........
Planetu by nejvíce spasilo, kdyby se nevyráběly bzučáky, nebyla by nadprodukce všeho možného a lidé by nekupovali nové věci pro nic za nic když ty co již vlastní fungují spolehlivě (případně by se věci dali snadněji opravit a byla větší dostupnost ND), nevozili si *** zbytečně autem na nákup dvou rohlíků, nevyhazovali čurbes všude kolem atd atd.......
Rozhodně planetu nevrthne to, že lidé jezdí vozidly se spalovacími motory jenž jim plní potřeby nejlépe?
Nebo se jako domníváte, že je prospěšnější aby každý měl bzučivého drbajzlíka do města a pak normální auto na delší jízdy???????
Planeta je dormevená z lidí jako vy, co by všem nutili věci které jsou jim k prdu.
Už to laskavě pochopte!
@kesumb
10% z nás je schopno zvolit piráty, kteří všechno na co sáhli tak zpackali a skončilo katastrofou.
20% z nás bylo schopno zvolit fialové lži podvodníků, co prali špinavé peníze, a jejichž vláda končí podvodem zvaný návrh rozpočtu 2026 s prokazatelným porušením zákona.
10% z nás bylo schopno zvolit dozimetry s mrtvými na kontě...
Zkrátka 40% lidí vůbec nemají soudnost. A ještě mají tu nestydatost označovat se za jediné správné demokratické strany...
10% z nás je schopno zvolit piráty, kteří všechno na co sáhli tak zpackali a skončilo katastrofou.
20% z nás bylo schopno zvolit fialové lži podvodníků, co prali špinavé peníze, a jejichž vláda končí podvodem zvaný návrh rozpočtu 2026 s prokazatelným porušením zákona.
10% z nás bylo schopno zvolit dozimetry s mrtvými na kontě...
Zkrátka 40% lidí vůbec nemají soudnost. A ještě mají tu nestydatost označovat se za jediné správné demokratické strany...
@Man Ký
Mončičáku, proč sem taháte situace, které s auty nemají žádnou soivislost? Evidentně vaše specializace, krom prodejce elektroworldu je i lékařství. Tak laskavě přejděte na patřičná fora.
A bůček je eeee fuj, to já raději pěkného uzeného kamčatského lososa. To mnam 😊.
Mončičáku, proč sem taháte situace, které s auty nemají žádnou soivislost? Evidentně vaše specializace, krom prodejce elektroworldu je i lékařství. Tak laskavě přejděte na patřičná fora.
A bůček je eeee fuj, to já raději pěkného uzeného kamčatského lososa. To mnam 😊.
@rohYpnol Tady se bohužel nedá než souhlasit. Předpokládal jsem, že tvar baterie ala Taycan se časem přesune i do nižších segmentů, ale zatím to tak nevypadá. Takže i když má auto výšku přes 150 cm, je (minimálně v případě aerodynamického liftbacku) interiér vzadu prostě příliš nízký...
... což až tak nevadí u Tesly 3, která je v USA něco jako u nás Fabie, ale u evropského auta vyšší střední třídy to průšvih je. Jsem zvědavý, jak se s tím vypořádá BMW i3 (vybrání v baterii tam ale na 100 % nebude).
... což až tak nevadí u Tesly 3, která je v USA něco jako u nás Fabie, ale u evropského auta vyšší střední třídy to průšvih je. Jsem zvědavý, jak se s tím vypořádá BMW i3 (vybrání v baterii tam ale na 100 % nebude).
@Man Ký
Lepší... Hm..
V čem? Je opravdu lepší ve všech ohledech a kdykoliv a pro všechny???????
Bzučák má pro jisté druhy provozu určité výhody ale pro jiný druh provozu zas spoustu nevýhod. tedy je vohdný do určitých situací pro určité lidi a není vhodný do jiných situací pro jiné lidi. A v tom je ten pes, že má být zachována možnost výběru optimálního řešení pro lidi. Ne že diktátoři zavelí "A ted budete zrát slepičí *** místo chleba!" Diktát nikdy nic dobrého nenese!
Lepší... Hm..
V čem? Je opravdu lepší ve všech ohledech a kdykoliv a pro všechny???????
Bzučák má pro jisté druhy provozu určité výhody ale pro jiný druh provozu zas spoustu nevýhod. tedy je vohdný do určitých situací pro určité lidi a není vhodný do jiných situací pro jiné lidi. A v tom je ten pes, že má být zachována možnost výběru optimálního řešení pro lidi. Ne že diktátoři zavelí "A ted budete zrát slepičí *** místo chleba!" Diktát nikdy nic dobrého nenese!