Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

BMW i3 REX vs. Martin Vaculík: Svíčky a sací filtr na celý život? Zbláznili se v BMW?

29 komentářů

gil54
Ještě aby bylo kde to video spustit, pane Vaculíku.
Josef Vik
Komentář jsem smazal, byl již OT. Za mě video už jelo správně.
rohYpnol
Skvělé video. Má 5fps a trvá přesně 1s 😁 Nejlepší video Martina Vaculíka za posledni dobu 👍
budaman888
Dal bych si video ne obrázky
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
Video už je v článku, omlouváme se za komplikace 😌

Honza
Horký Rom
@Honza Mička
Nemusíte se omlouvat. Všichni víme, že děláte svou práci dobře. Ty technické věci jsou maličkosti, které se prostě dějí.
ryccardo
Me fascinuje to zamerne zanedbavani servisu, ktery obecne automobilky doporucuji. Neni to jen problem BMW. Jak muzou byt svicky nebo olej dozivotni. To je fakt priserny.
ericn
@ryccardo asi nejspíš aby ti to rychle odešlo a ty sis koupil další a ideálně elektrický... Plánované zastarávání? hmmm
gil54
@ericn

Asi něco jako celoživotní olejová náplň v převodovkách s HDM. Takový nejznámější příklad, který byl po čase vyvrácen a dnes už mu také prakticky nikdo soudný nevěří.

Těm, co si to koupí nové to vydrží, záruku to přečká spolehlivě a kupci ojetin si musí poradit sami, poškození image značky od nich je moc nezajímá.
Emil Holub
@ryccardo Olej se mění co dva roky, je to hned na začátku článku. A když přestane zapalovat svíčka, tak se halt vymění, žádná tragédie.
Man Ký
Martin Vaculík sem videa nevkládá. to jen informace pro všechny, co hledají každou záminku si do něj kopnout😞
gil54
@Man Ký

Pokud bude jako autor uveden pod chybným nebo nefunkčním článkem Josef Novák, budou se s připomínkami všichni obracet na Josefa Nováka i když účinkující ve videu budou Vaculík s Havrlíkem.

Havrlíkovi, co je videu také, nikdo nevytýká, že video neběží.

Když už chceš prolejzat konečníkem komukoliv, tak je vždy lepší, a má větší smysl, si vybrat něco pozitivního, před obhajobou chyb.

Podej si ruku s Horkým Romem, jestli to je technicky možné.
ryccardo
@gil54 poda si ruku sam se sebou, takze leva s pravou. Pouzivani multinicku nektery blbecky hrozne bavi.
gil54
@ryccardo

😃... tak natvrdo jsem to napsat nechtěl... 😃
Man Ký
@ryccardo pitcho! jsem tu sám za sebe už asi dvacet let. s novým počítačem jsem ztratil přístup a musel jsem si založit nový účet. mám tu jeden aktivní celou dobu, nikdy jsem jich víc nepotřeboval na seškrábnutí takových tupounů jako jsi ty😊

@gil54 tvoje antipatie k Vaculíkovi dáváš najevo pokaždé, nic nového co by nás mohlo překvapit.
gil54
@Man Ký

To si myslíš jenom ty a dřív si to myslel i pan Vaculík, než jsme si to vyjasnili.

Poukázat na nefunkční video není antipatie.
Man Ký
@gil54 poukázat na nefunkční video člověka, který s tím nemá nic společného není antipatie? asi souhra náhod. každopádně, od něj se něco zajímavého dozvím, dělá nejkomplexnější testy v ČR. z tebe jde akorát negativní energie, pánbůh mě ochraňuj, aby ze mě byl zapšklý důchodec jako jsi ty😊
gil54
@Man Ký

Dýchej zhluboka.,..
Cistic Viktor
Příspěvek podléhá schvalování.
Man Ký
@gil54 raduj se z každého dne. plivání žluči ti život zkracuje.
Josef Vik
@gil54 Evidentně ti došly argumenty. 😀
gil54
@Josef Vik

I tvůj názor mě zajímá. Velmi.
ryccardo
@Man Ký podívejme tak 20 let a ztratil si přístup 😁
A pod jakým nickem si vystupoval před tím?
Man Ký
@ryccardo Mig35
ryccardo
@Man Ký Ok beru.
Man Ký
@ryccardo a já se omlouvám.
Josef Vik
@Man Ký Stejný jak na motorkářích?? Pokud ano, tak tu zkus chvíli vydržet. Třeba se zdejší diskuze vrátí do normálu, když sem budou chodit i "normální" diskutující...
Man Ký
@Josef Vik jo tam taky. zrovna o tom jsem chtěl psát: na motorkářích je dole pod článkem tlačítko, kterým můžeš upozornit na chybu v článku. ale má to jeden zádrhel - není to tak ego-povzbuzující, jako když můžeš veřejně ukázat prstem /a udělat si dobře😊

protože napsat celý článek dá práci, najít tam jednu chybu už takovou práci nedá a můžeš lacině vypadat jako odborník😊
Josef Vik
Když vidím toho REXe, tak se mi pokaždé vybaví Subaru Libero. To byl taky přístup k motoru jak k penězům... Strašný!! Každopádně, celý REX je za mě naprosto zbytečný nesmysl. Pokud chci malé EV do práce, do města, musí bez problémů zvládnout denní až týdenní porci kilometrů. Na dlouhé jízdy je tu stále bezkonkurenční ICE za "rozumný" peníz. A nebo pak jedno velké EV za drahý peníz na vše. Ale já potřebuji auta dvě...