Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Známe kompletní české ceny vozů Lynk & Co! Vidět je můžete naživo v prvním showroomu

8 komentářů

Jon Bon Novy
Ako sa ten pingpong vlastne cita?
Lynk and company? Kto uz by si kupil nieco s takym nazvom?
traveldrive
@Jon Bon Novy Ty kupuješ podľa názvu? Si fakt mimoň... Skôr si málokto kúpi nováčika na trhu za naznačené ceny. Od 900 tis. hore, to je škoda ten biznis rozbiehať.
Ja Prvni 123
@Jon Bon Novy Porad je to cinska mrcha... lhostejno, jak se jmenuje.
Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123

Kdysi jsi zde diskutoval. Dnes jsi jen odpad, který žije z vlastní nenávisti, strachu a frustrace.
traveldrive
@Ja Prvni a Posledni
Píšeš leda tak o sebe. Si jak osina v zadku, obyčajný a zbytočný troll. Ja Prvni 123 je voči tebe PÁN DISKUTÉR.
ericn
@traveldrive souhlas 👍
ericn
@Ja Prvni 123 jj, je. Jen další plečka bez služeb a servisu za ranec. O tom nemá smysl ani uvažovat…
Josef Vik
S tím, jak se v současné době Čína chová k Evropě a okolnímu světu, si jejich plečku může koupit jen totální ignorant - krátkozraký hlupák. Sice se mi nechce tahat politika na web o autech, ale nějak jsem si nemohl pomoct. Lidově se tomu říká: " Řezat si pod sebou větev". Cenová válka je jedna věc, to spotřebitel ocení. Ale úmyslné bránění ve výrobě, je už za mě přes čáru, protože to ničí naší celkovou ekonomiku a životní úroveň. Takže si Číňani strčte ty svý auta do prd€le!!