Novinky
Barry Lyndon                    
        10

I taková důchodcovská dvoutunová RAV4 phev je daleko dynamičtější než tento "sporťák". Tomu nepomůže ani svěcená voda, natož pak barva. 😃
ptr078                    
        1

@Barry Lyndon A nadrz 40 litrov
        Tak jste opravdu všichni na hlavu? Snad chci buď sporťák a nebo hybrid, ale přece si nebudu kupovat něco, co se tváří, že je, ačkoli není.
        @MarekAbsolon  Tak hybrid je dneska i kdejaké Porsche nebo Ferrari, ale tady holt chybí dynamika a i kdyby to v reálu docela příjemně fungovalo, prodeje zabíjí mizerné tabulkové údaje. 😊
I Fabia 1.5 TSI je na tom papírově líp...
I Fabia 1.5 TSI je na tom papírově líp...
        No dost slabe moznosti konfuguracie.
Len 4 farby?
Prave na takto male a hrave auto sa hodia vyrazne a dynamicke odtiene. Zo 4 farieb su 2 cierna a tmavo seda. Takze ja by som vyberal len medzi bielou a smolkovou. 😐 Preco nie je v konfigu cervena, vinova, zlta ...?
Sedadla v kozy ale vzdy vzadu latka??? Akoze preco? Jasne, na zadnych sedadlach sa asi nikto nebude realne vozit, ale posobi to nekompletne.
Len 4 farby?
Prave na takto male a hrave auto sa hodia vyrazne a dynamicke odtiene. Zo 4 farieb su 2 cierna a tmavo seda. Takze ja by som vyberal len medzi bielou a smolkovou. 😐 Preco nie je v konfigu cervena, vinova, zlta ...?
Sedadla v kozy ale vzdy vzadu latka??? Akoze preco? Jasne, na zadnych sedadlach sa asi nikto nebude realne vozit, ale posobi to nekompletne.
        Nová Honda Prelude je tragická komédia na športové auto a o cene netreba ani hovoriť .
        Dvacetkrát omlouvání, že něco není (rychlá, sportovní, výkonná, ...) , ale že to vůbec nevadí. 😀😀😀😀
Hodně sebevědomá cena. Hodně. V ČR prodá jednotky kusů.
Hodně sebevědomá cena. Hodně. V ČR prodá jednotky kusů.
        Aby v dnešní totálně úpadkové automobilové době přinesla neprémiová značka kupé, to je nesmírně chvályhodný a odvážný počin, před tím je třeba jednoznačně smeknout. Honda ho ale totálně zabila použitím hybridní techniky, která toto auto kromě absence pravé radosti z jízdy zabíjí i svou vysokou cenou. Tudy cesta určitě nevede, Hondo!
        Souhlas se vším, co tu zaznělo - chvíli to vypadalo nadějně, že bude kupé jak ze starých časů, ale vylezla z toho poloelektro sra*ka, bohužel... ☹️ Nepojede to, hlavně že to bude skrze bezestupňový variátor simulovat řazení a skrz reproduktory simulovat sportovní zvuk... Fakt úchylná doba 🤦 btw ty barvy jsou hnusný všechny 4... 🫤
        Tak to je mazec banda trollů tady shazuje zajímavou snahu o auto s nějakou tou duší, rozměrově a výkonově srovnatelné s Prelude 5 generací, a ještě přidává jako konkurenci Fabku, která je předražená bída anebo RAV4. I když se bude vyrábět pár let a v ČR = nepodstatném trhu se prodá pár kusů je to pořád kupé kterých je poskrovnu a pochopitelně je jeho zábavnost jinde než na dálnici nebo polňačce. A většina má beztak doma ovci v ropě 😁
        @Jiří Kalabza banda trollů? Auto je to hezké, ale bohužel je to hybridní Civic kupé s dynamikou Toyoty Corolly za cenu BMW 220i rwd. Vedle toho BMW (kde dostaneš slevy, u japonců a ještě speciálních modelů to nebývá) si to koupí jen hodně velký fanoušek Hondy z nostalgie. Na tom není nic divného, ale nelze čekat že pro to budou mít pochopení všichni ostatní. Do milionu s DPH neříkám nic.
Že podobných kupé je málo ano, ale je otázkou zda to trh žádá a cílová skupina když už tak nekoupí nějaký stylovější a hlavně nesrovnatelně výkonnější hatchback. Namátkou MB A35 AMG (225 kw) od 1.295M. Vyjma 220i je tu Toyota Supra za 1.285M (190 kw = 30i). Ty si to koupíš za 1.2M? A proč za ty peníze Prelude?
Jinak ano souhlasím, že Prelude chci aby se prodával a ukázalo se že lidi nechtějí jen nudná krabicoidní přesouvadla. Jen argumenty proč si to koupit moc nevidím, to je celé.
Že podobných kupé je málo ano, ale je otázkou zda to trh žádá a cílová skupina když už tak nekoupí nějaký stylovější a hlavně nesrovnatelně výkonnější hatchback. Namátkou MB A35 AMG (225 kw) od 1.295M. Vyjma 220i je tu Toyota Supra za 1.285M (190 kw = 30i). Ty si to koupíš za 1.2M? A proč za ty peníze Prelude?
Jinak ano souhlasím, že Prelude chci aby se prodával a ukázalo se že lidi nechtějí jen nudná krabicoidní přesouvadla. Jen argumenty proč si to koupit moc nevidím, to je celé.
        @adamzprahy 
Přiznám se, že netuším, co je BMW 220i, kupé to nebude, ovšem 218i je za cca 1,3M a také s automatem v základu a třeba pro mne je to nehezké auto, já u BMW zamrzl v podstatně jiné době. Ta Honda je rozhodně šmrncovnější auto a to, že nemá zadní náhon, hm na okresce a v serpentýnách bude BMW lítat jako nudle v bandasce a Honda to prosviští. A ne nebudu to srovnávat s nějaký hatchbackem, navíc za ty peníze jen Line ne čistokrevné AMG, ale pořád hloupý hatchback.
Prostě coupé je coupé a za mne má Honda Prelude 6 šmrnc, neřeším to, že to má i elektro za mne to není vůbec problém...
Přiznám se, že netuším, co je BMW 220i, kupé to nebude, ovšem 218i je za cca 1,3M a také s automatem v základu a třeba pro mne je to nehezké auto, já u BMW zamrzl v podstatně jiné době. Ta Honda je rozhodně šmrncovnější auto a to, že nemá zadní náhon, hm na okresce a v serpentýnách bude BMW lítat jako nudle v bandasce a Honda to prosviští. A ne nebudu to srovnávat s nějaký hatchbackem, navíc za ty peníze jen Line ne čistokrevné AMG, ale pořád hloupý hatchback.
Prostě coupé je coupé a za mne má Honda Prelude 6 šmrnc, neřeším to, že to má i elektro za mne to není vůbec problém...
        @Jiří Kalabza Tady někdo nerozumí psanému textu, sorry jako. "Předražené bídné" RAV4 phev a Fabii 1.5TSI tu samozřejmě nikdo nemyslel jako konkurenci, ale jako ilustraci toho, co všechno je dynamičtější (RAV4 výrazně) než toto "sportovní kupé" za 1,2 mil. Takové auto prostě musí mít 0-100 alespoň pod 7 s, jinak si ho nikdo nekoupí. 😊
        @Barry Lyndon  tohle nemůže soupeřit s 1,5 TSI fábkou. Na německým autobáhnu se to bude přetahovat s atmo litrem 😄
        Jako... auto se mi líbí, designově víc než třeba GR86. 
Kdyby to bylo za cenu Camry, tak bych to asi tak nějak bral... prostě hybridní technika buď v praktičtější, nebo stylovější podobě.
Jenže - Prelude mám sice zařazenou jako D segment, tahle generace je ale spíš C segment. A ta Camry je výkonnější. A pohodlnější a tak.
A potom - jen čtyři barvy? Uvnitř možnost vyměnit černou kůži za modrobílou, fajn... a k tomu zadní látkové sedačky, vážně?
Alternativa k černým kolům jsou dvoubarevné ve stejném rozměru, budiž... ale za 63t?
No nic... pokud bych potřeboval auto, ve kterém budu sám brázdit Evropu a nesežere mě, tak... no tak bych se třeba šel svézt. Ale těch "ale" je tu dost.
Kdyby to bylo za cenu Camry, tak bych to asi tak nějak bral... prostě hybridní technika buď v praktičtější, nebo stylovější podobě.
Jenže - Prelude mám sice zařazenou jako D segment, tahle generace je ale spíš C segment. A ta Camry je výkonnější. A pohodlnější a tak.
A potom - jen čtyři barvy? Uvnitř možnost vyměnit černou kůži za modrobílou, fajn... a k tomu zadní látkové sedačky, vážně?
Alternativa k černým kolům jsou dvoubarevné ve stejném rozměru, budiž... ale za 63t?
No nic... pokud bych potřeboval auto, ve kterém budu sám brázdit Evropu a nesežere mě, tak... no tak bych se třeba šel svézt. Ale těch "ale" je tu dost.