Videa
@rohYpnol Ano jedná se o třetí díl avizovaného třídílného pořadu o určitém voze . Zcela logicky je to tím pádem poslední díl. *** jako ty zas v něčem hledají problém? To byla řečnická otázka. Samozřejmě hledáš, prostě debil
@ericn ano, jeden druhému nemá co vyčítat. neboli, jeden se snaží udělat pitomce z druhého za totéž, co sám dělá na denní bázi.
Hmm...
...pochopit, že se jedná o v pořadí třetí video z předem avizovaného třídílného seriálu o BMW i3, tedy "poslední" díl, je snadné pouze pro raketovýho inženýra s desetiletou praxí v NASA v Houstonu.
Ostatní Mad Maxové rychlýho pruhu, dálniční vyblikávači a vytrubovači to logicky nedávají. 😀
...pochopit, že se jedná o v pořadí třetí video z předem avizovaného třídílného seriálu o BMW i3, tedy "poslední" díl, je snadné pouze pro raketovýho inženýra s desetiletou praxí v NASA v Houstonu.
Ostatní Mad Maxové rychlýho pruhu, dálniční vyblikávači a vytrubovači to logicky nedávají. 😀
Mám pro vás 2 zprávy. Jednu dobrou a jednu špatnou.
Ta dobrá, až ta baterka doslouží, tak vy už tady babičko nebudete.
Ta špatná, začněte si balit už zítra...😆
Ta dobrá, až ta baterka doslouží, tak vy už tady babičko nebudete.
Ta špatná, začněte si balit už zítra...😆
@Ja Prvni 123
Tvůj příspěvek mě přesvědčil: thebiI není jen tvoje druhé jméno, je to tvůj životní titul. Gratuluji.
Tvůj příspěvek mě přesvědčil: thebiI není jen tvoje druhé jméno, je to tvůj životní titul. Gratuluji.
viz včera
"Může se to rychle prodražit?
Tak to si dám bacha. Kdyby se to mohlo prodražit jen pomalu, tak je mi to volný, ale rychle, to už je sakra vážný..."
...rádobyvtipné připomínky nejsou ani tobě cizí, obzvláště, když času je dost a internet stojí furt stejně, bez ohledu na počet výblitků, které napíšeš😊