Novinky
traveldrive                    
        9

Minimalistický interiér má samozrejme od reality dosť ďaleko, ale zvonka... Dávno som taký sympatický koncept nevidel. Má šmrnc, pôsobí pozitívne, žiadna obludka s vyšklebeným predkom. Dynamické tvary, zaujímavé spredu aj zozadu a dá sa prepokladať aj slušná presklená plocha. Za mňa 1*.
sorpersa                    
        13

@traveldrive tak práve ten predok mi vadí, len biela doska ohraničená ledkou. No neviem. Ten zadok...no na mojej XII to vyzerá na zjedenie, ale toto je také, ja neviem... chladné? Ale OK rešpekt. Vec názoru.
traveldrive                    
        3

@sorpersa Jasne, je to odlišné od všetkého ostatného. Hlavne to nie je crossover, nevyzerá to ako koza na dlhých nohách. Nemá to kolmý vysoký predok. Nemá to minimalistické okná.Tvary sú dynamické, nie svalnaté a masívne. Všetko je inak a dokopy to vyzerá moderne a nadčasovo. Áno, môže to pôsobiť technokraticky chladne. Ako píšeš, vec názoru. V inom laku, ak si predstavím napríklad nejaký teplý, červený odtieň, to môže vyzerať super. Uvidíme, koľko z tohto konceptu pretavia do reality.
sorpersa                    
        9

@traveldrive no to máš pravdu. Ono zo zadného pohľadu na bok to vyzerá celkom fajn. Úplný súhlas, že vďaka za to že nie SUV. To už keď vidim ako sú ľudia do toho zblazneni neviem či sa smiať či plakať. Ja som z toho vyliečený. Najlepšie to Tvoje porovnanie s kozou 😄presne toto porovnanie som použil keď som prvýkrát videl disproporcie Alfu Tonale 😆😃
traveldrive                    
        2

@sorpersa 😄 👍 Ja som ten výraz použil, keď som prvýkrát videl Ford Ecosport...😂
        No...tak mám Corollu, ale toto čudo, či budem chcieť mám obavy. Zlatá škoda, Peugeot, tí majú dizajn na úrovni. Kia to sú snáď pojazdné chladničky tie EV a nové K. Keď už tak potom Prius . Ten im vyšiel.
        @sorpersa 
To sa ucese v serii, len ci bude aj kombík to nevíš.
To sa ucese v serii, len ci bude aj kombík to nevíš.
        @lamal no dúfam to tak bude. No to si nedovolia zarezat kombi. Toto tiež nie je jasné či je lift, alebo sedan. Myslím ale že to bude sedan. Bez HB a Kombi by to vyzeralo na kanibalizaciu s Priusom. Takže máš pravdu. Verím že to bude konzervatívnejšie a dosť.
        @sorpersa Neměl Váš nik znít spíše "sorpresa"?
        Kombík je specialitka Evropy, ale světově se jim docela prodává Cross, ta bych řekl, že přetrvá... @lamal
        @Ozzman 
Toyota da na diverzitu a myslim, ze sa jej to oplati, ma mnoho vyrobnych zavodov, ked daco vypadne je fajn ze niekde v EU ma nejaky inde okrajovy model predaje. Corolla TS sa dobre predava v EU a posiluje to celkovu poziciu znacky aj medzi inymi kategoriami. Cross je jasny, ovsem je to ina kategoria, nie Corolla samotna.
Toyota da na diverzitu a myslim, ze sa jej to oplati, ma mnoho vyrobnych zavodov, ked daco vypadne je fajn ze niekde v EU ma nejaky inde okrajovy model predaje. Corolla TS sa dobre predava v EU a posiluje to celkovu poziciu znacky aj medzi inymi kategoriami. Cross je jasny, ovsem je to ina kategoria, nie Corolla samotna.
        tohle je jedním slovem "strašný". Jako exteriér by se ještě zkousnout dal, ale ten vnitřek je na zvracení... tvl Toyota 🙈
        @ericn Nemaj strach, vnútrajšok tak reálne vyzerať nemôže. 😉 Exteriér je famózny. Predstav si ho v inej farbe.
        Líbí. A nejvíce ze všeho umístění ovládání funkcí pod obě strany volantu, v úrovni budíků. Geniální, prospěšné, bezpečné. Podobně to měl můj první vůz - Scorpio. Neznám lepší řešení. Šup sem s tím! A doufám, že současné designerské týmy automobilek, které jsou zvyklé opisovat bez invence jedna od druhé, tentokrát tento nápad převezmou bez dalších opičáren, jež by vedly jen k podělání tohoto originálu.
        Je to jako by to navrhovala AI do roku 2126. Mně tyhle dnešní auta přijdou jako bez duše...
        Tohle se povedlo. Navíc široký výběr druhu motorů👍 Už jsem zvědavý jen na interiér, protože zbytek nebude daleko od produkce.