Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: zcela nový design třetí generace Opelu Vectra

42 komentářů

Tomiss
No,já myslím,že Vectra se určitě povede,ale než se pořád "kochat"zamaskovanými auty ,tak raději už počkáme na Frankfurt a tam se oříšek rozlouskne... 😉 >😒]
ManInBlack
Toť :yes: 😄
corsaczek
Nerozlouskne. Jako studie bude ukázaná až v Ženevě, premiéra v Paříži 08 a začátek prodeje 2009 ;-\ A nebude to Vectra, ale Insignia...
Presne. Vyvoj Insignie netrpezlivo sledujem, najprv sa vsade spominal ten frakfurt, ale posledne uz prichadzaju spravy ze to bude neskor😒br /> 15.maj - autozeitung.de - zaciatok vyroby leto 2008
15.maj - autoe😜ress.co.uk - concept Frakfurt, predaj 2008

Kiez by to bol ten Frankfurt...
"Třetí generace Opelu Vectra prodávaná od roku 2001 neznamenala pro hlavní německé konkurenty zásadní nebezpečí. Opel doufá, že čtvrté vydání vozu stejného jména, tuto skutečnost změní¨".
Snad, ale to je vidět už teď, jestli je nebezpečná či nikoliv. Vectra 4.generace se prodává od roku 2005!!!!
Tomy
Pokud se nepletu, tak ta "4. generace" je pouze vyraznym faceliftem 3. generace.

Netusim, v cem je u 3. generace zakopany pes. Osobne se mi Vectra libi, neni vyrazne nespolehliva.. faktem je, ze jsem zvolil Peugeot.
Vectra je dobre auto a snad neni ani moc poruchova jen ten nas kousek byl v reklamaci 59dni. Zakopany pes je vtom ze ze ten design byl pred faceliftem nic moc a mozna i povest Opelu jako takova. Jen jak se pise o vice prostoru tak na nej sem teda zvedavej mame kombika a tam je toho prostoru az az...
Tak toho miesta tam az tolko ako v kombi nebude ale viac ako v limuzine,a je to fakt dobre a velmi spolahlive auto jazdim od 2003striedavo lim,Signum,GTS z motorom 2,2Dti bez poruchy.Neviem aky bol problem vo vasom pripade ale zalezi aj na predajcovi ako sa dokaze vysporiadat s problemom,mam znamych v znackovych servisoch a je az zarazajuce aky "mechanici" robia v znackovich servisoch a ich nemohucou bezradnostou a nemohucnostou vyzenu 10000 tisice z vrecka zakaznika namisto softveroveho odstranenia
No. to nevím. Chceš říct, že Peugeot je výrazně spolehlivý >😒]
>😁 :yes:
Hele nevim nevim... me sestre 307sw odtahli do servisu hned druhy den, byl spatnej alternator... u vectry to byl spatnej el. prihrev ktery vybijel baterku... novy prisel az skoro po mesici. Jinak mame kombika v turbodiselu a celkem to jede... Moje osobni hodnoceni je ze vectra je pohodlny a prostorny auto... No proste mercedes to meni ale rozhodne neurazi...
panove, doporuceni => priste ani jedno, ani druhy😉
Doporuceni - zadna francie,Spanelsko ani Italie (krom Lamba, Ferarka, bugati atd....)
Doporuceni - zadna Francie,Spanelsko ani Italie (krom Lamba, Ferarka, Bugati atd....)
Nic proti Vektře,nevypadá zle,ale můj favotit je Laguna.Doufám,že jí ukážou na Autosalonu v Brně(Lagunu)
Zda sa mi to, alebo bude veko kufra podobne BMW 5/7?
RRAAFF
Taky jsem na to koukal, buď je to jenom tak namaskovaný nebo tam fakt bude. Teď se to ale s určitostí říct nedá.
Mzslim ze je to zamer, zamaskovana vyzera ako mix Passatu, MB C a BMW. Ale urcite bude original. Velmi sa na nu tesim, pretoze posledne roky robi Opel velmi pekne auta, dokonca vectru liftback pred faceliftom povayujem ya prekrasne auto. To iste aj Signum.... ale viem ze vacsinu to asi neoslovuje, zial. OPEL :yes: :yes:
sorry za to Z a Y, neprepol som si klavesnicu.
Aj mondeo sa zamaskovane podobalo na kadeco a bolo fakt otrasnen a nazivo je to "beauty"
RRAAFF
:yes: 😉
Beast
Vectra GTS pred faceliftom - nadhera :yes: bol to najkrajsi liftback v strednej triede :yes: A Signum je trieda sama o sebe. V Nemecku ich jazdi vela a v najvyssej vybave Cosmo 2.8V6/3.0CDTI :yes: A to je za rovnake prachy "ina trieda - imidzovka", nie ako passat variant :-!
tak to som rad ze moje esteticke vnimanie zdiela aj niekto iny 😉 :yes:
Dragon.001
Máme Vectru C před faceliftom, je 4dv. a ten vzhled je parádní. Potom s předělanou přídí je předek sportovní a poměrně zakulacený. Zadek zůstal hranatý. Jako celek mi připadá trochu rozhádaná. Nechci aby to vyznělo zaujatě, ale původní hranatá mi prostě přijde lepší... 😉
jiná třída - imidžovka >😁 >😁 >😁
Vectra GTS naadhera :yes: ,ale SIGNUM 3,0CDTI je trieda sama o sebe :yes: :yes: :yes: jazdím sním 4mesice to je básen,pretim som ho mal 2,2DTI ten je trochu na SIGNUM slabý ale inak super auto bravo OPEL :yes: :yes: :-!
jen jestli to neni nějaký vypasený audi!
Ricardo
Odborník nezklamal >😒]
DanieliDesign
Carbone
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
DanieliDesign
MikyJ
At pocitam jak pocitam, tak soucasna Vectra, at uz faceliftovana nebo ne, je oznacovana jako C, coz jestli me pamet a pocty neklamou, tak C je treti pismeno abecedy, nema tohle byt nahodou 4. generace, resp. Vectra D?
samozřejmě že to bude 4 generace :-!
DanieliDesign
Carbone
Mislím design samozrsjme!!!
Mislim že ty nemisliš vôbec.
DanieliDesign
Nejdřív mysli a pak piš.
Carbone
2.8 V6 Turbo a vidlicovy sestivalec 2.7 Turbo (147kW)??? To je zajimava informace, z ktery nejsem uplne moudrej 😊 Kazdopadne sem se dneska aspon zasmal hezky formulaci 😊 V cem je zakopan pes? Nebo mi chcete rict, ze OPEL bude davat do Vectry 2.7 s turbem, ktera bude mit 200koni? 😊 Predpokladam ze klicem k zahade je male bezvyznamne slovicko diesel ci nafta...😊
Boze, to je dneska divnej svet 😊 To zas bude v alejich nablito...
RRAAFF
Ta 2,7 má být nafta, pak možná má být ještě jeden diesel 2,9CDTI s výkonem přes 200koní, uvidíme.
Velmi správne má to býť 2,9CDTI z výkonom približne 250PS