Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Za volantem přelomové Cupry Raval: Máme se opravdu na co těšit!

15 komentářů

KANKUNEN
@šofér Já sázím na Formentor, ale rozhodně Raval bude mít své místo. Zájemce o BEV nemůže mít na výběr pouze Čínu, že. Ten přechod bude nějakou dobu trvat. Drtič Octavie 1 TDI zatím nemá na výběr.
lamal
"VAQ, nejlepší samosvorný diferenciál všech dob" - VW dobre plati za koncernove clanky na ACZ
KANKUNEN
Vzpomínáte na dobu hádek jestli frantík nebo hákošauto. Všimněte si, platí to furt Cupra x DS, ten rozdíl je stejně propastný jako kdysi.
MihiCZ
Držím palce VAG, ať to nezazdí finální cenou, reálným dojezdem nebo něčím jiným, protože Raval, Epiq, ID.Pollo i ID.Cross vypadají fakt slibně.

Zatvrzelé odpůrce elektromobilů to nepřesvědčí, ale jinak by to mohlo oslovit mnoho lidí, kteří chtěli nějaký praktický elektromobil, ale cenově jim to nedávalo smysl.
psel
@kari.laz 😄 a co bys chtěl za ty peníze 😄. Za mě je super že se to chová JINAK a LÉPE a to je moc dobrá zpráva.
O to víc se těším na MEB+ v ENY
kari.laz
Tak to je opravdu přelomový. Elektrický předohrabový knedlík. To je opravdu jen tak nevidí. Neuvěřitelný. Jsem nadšený, jak když v krámu vybírám, jestli koupím tužkový baterie varta, nebo duracell
šofér
@KANKUNEN já sázím na mild-hybridy..
šofér
Další elektro? .. Hmmm tak za rok za dva uvidíme, jak si vede ve srovnání s Formentorem. Kdo si na Raval vsadí, prosím?
psel
@Horký Hrom v průběhu svých otáček rozhodně 😄
Horký Hrom
@psel Krouťák elektromobilu kroutí více👍👍👍
psel
@kozakm jako průběh krouťáku? Fakt? 😄
Othello
@lamal
navíc VAQ není samosvorný diferenciál
kozakm
Kroutak skoro jako 1.5 TSI, jak prelomove
Horký Hrom
@šofér Vsázím svou dobrou pověst👍👍👍
Jiří Novotný
asi si vo jednoho Rafala napíšu Fujalovi :⁠-⁠), jinak- mít love (rozumněj, chechtàky), tak bych rozhodně nepovažoval za marné jeden kousek nasunout do garage