Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Za volantem přelomové Cupry Raval: Máme se opravdu na co těšit!

12 komentářů

KANKUNEN
Vzpomínáte na dobu hádek jestli frantík nebo hákošauto. Všimněte si, platí to furt Cupra x DS, ten rozdíl je stejně propastný jako kdysi.
šofér
Další elektro? .. Hmmm tak za rok za dva uvidíme, jak si vede ve srovnání s Formentorem. Kdo si na Raval vsadí, prosím?
KANKUNEN
@šofér Já sázím na Formentor, ale rozhodně Raval bude mít své místo. Zájemce o BEV nemůže mít na výběr pouze Čínu, že. Ten přechod bude nějakou dobu trvat. Drtič Octavie 1 TDI zatím nemá na výběr.
šofér
@KANKUNEN já sázím na mild-hybridy..
Horký Hrom
@šofér Vsázím svou dobrou pověst👍👍👍
lamal
"VAQ, nejlepší samosvorný diferenciál všech dob" - VW dobre plati za koncernove clanky na ACZ
Othello
@lamal
navíc VAQ není samosvorný diferenciál
Jiří Novotný
asi si vo jednoho Rafala napíšu Fujalovi :⁠-⁠), jinak- mít love (rozumněj, chechtàky), tak bych rozhodně nepovažoval za marné jeden kousek nasunout do garage
kari.laz
Tak to je opravdu přelomový. Elektrický předohrabový knedlík. To je opravdu jen tak nevidí. Neuvěřitelný. Jsem nadšený, jak když v krámu vybírám, jestli koupím tužkový baterie varta, nebo duracell
psel
@kari.laz 😄 a co bys chtěl za ty peníze 😄. Za mě je super že se to chová JINAK a LÉPE a to je moc dobrá zpráva.
O to víc se těším na MEB+ v ENY
MihiCZ
Držím palce VAG, ať to nezazdí finální cenou, reálným dojezdem nebo něčím jiným, protože Raval, Epiq, ID.Pollo i ID.Cross vypadají fakt slibně.

Zatvrzelé odpůrce elektromobilů to nepřesvědčí, ale jinak by to mohlo oslovit mnoho lidí, kteří chtěli nějaký praktický elektromobil, ale cenově jim to nedávalo smysl.
kozakm
Kroutak skoro jako 1.5 TSI, jak prelomove