Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Obří evropská investice do elektromobility! Španělsko jde proti proudu

10 komentářů

Trtkal
Nedávno jsem si nechal do garáže přivést 3x20A, moje další auto už nemusí být smraďoch.
RiMa
@Horký Rom a nez udelate nakup mate nabito.
Horký Rom
EVičkem jezdím už několik let a musím říct, že mi spolehlivě slouží, aniž by si stěžovalo. Ano, mám klasickou zásuvku 230 V a skoro každou noc se vůz pomalu, ale jistě nabíjí. Ale i kdyby tato možnost náhodou nebyla, pouhých 200 metrů od domu je veřejná nabíječka PRE, takže žádný problém, opravdu. A i kdyby ani tam nebyla, vždy se dá pohodlně dobít například v Kauflandu, nebo kdekoliv jinde, kde to situace žádá – trochu flexibility a svět je váš 👍
Robert Hlavatý
Tak bral bych tyto informace hodně s rezervou. Měl jsem možnost v této zemi nějaký čas pobýt a věřte, že kupní síla normálních Španělů je daleko za naší... Nehledě na jejich organizační neschopnost, hodně omezenou funkčnost veškerých státní úřadů a silnou korupci... Takže ty plány bych bral hodně s rezervou. Ale chápu, od levicové vlády se dá podpora elektromobility čekat....
Horký Rom
@PavelK_
EVíčko? Elektrické eso, co ví, kam směřuje svět, zatímco někteří teprve hledají směr.
Horký Rom
@RiMa Přesně, EVičko to prostě zvládá s grácií ❤️
Modrý blesk
EU uvalila vysoká cla na čínské EV, protože je čínská vláda dotuje a clem chce EU srovnat podmínky konkurence pro evropské výrobce. Teď se dočtu, že španělská vláda bude dotovat EV. Budou tedy uvalena cla na EV vyrobené ve Španělsku? EU přece řádně dbá na liberalizaci trhu a rovné podmínky....
Jenik3
Opravdu se jedná o investici?
PavelK_
@Horký Rom aha, tak to jsem věděl. Já jsem myslel, že jde o něco konkrétního.
PavelK_
@Horký Rom pro neználky, co je EVíčko?