Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nabíjení elektromobilů může být pro hendikepované peklo. Co všechno musejí překonávat?

4 komentáře

DonVito
Snad bulvarni nadpis tohoto clanku bude alespon k necemu dobry...

Stejně tak, jako se MHD postupně stala z velké části bezbariérovou, děje se to i u nabíječek. „Již více než dva roky budujeme dobíjecí stanice v síti E.ON Drive podle standardů tak, aby je mohli naplno využívat i lidé s hendikepem a nebyli nijak omezováni,“ 👍 sdělil Světu motorů Martin Klíma z E.ON. A dodal, že společnost se zároveň snaží v tomto duchu rekonstruovat starší stanice. Martin Schreier za ČEZ odpovídá podobně: „Zohledníme bezbariérový přístup i při výběru dodavatele dobíjecích stanic.“ 👍 V podobném duchu reagují i další provozovatelé.

Co k tomu dodat?
Preji nadsenemu elektromobilistovi Hermanu Volfovi mnoho stastnych kilometru bez kapky spalene ropy.
👍👍
Jon Bon Novy
Nechcem sa nikoho dotknut, a uz vobec nie vozickarov, ktorym to naozaj nezavidim.
Ale nepride mi to dost inteligentny vyber, ked si vozickar z panelaku kupi elektroauto a az potom zacne zistovat, ze ma problem s jeho prevadzkou.
Uz samotny napad EV a rychlonabijacky je zly. Ked nemam dom alebo garaz, snad si nekupim EV!!! Nebudem hadam nabijat za 4-nasobok ceny oproti domacej zasuvke. To mam benzin lacnejsi. Aj auto, aj prevadzku. A nepomerne vyssiu zostatkovu hodnotu.
Ale naspat k nasmu pripadu.
Pripomina mi to chlapika, co si kupil dom pri trati a potom sa stazoval zelezniciam na hluk, ze nemoze spavat.....
Dalsi s novym pozemkom pri strelnici sa tu u nas neustale stazuje starostovi na hluk .....
Nedostatok empatie, nedostatok usudku, nedostatok IQ, nedostatok zdraveho rozumu.
Zetti
@DonVito chtel bych te videt, jak jednou rukou sviras tezky kabel a druhou se odstrkujes. Zkus s vozejkem jezdit jednou rukou. Chromejma nohama kabel neudržís. Vcera jsem nabijel v Soběslavi, dvojmisto skoro standardnich rozmeru. S vozejkem mezi autama neprojedes ani bez kabelu. Ale neprojedes ani mezi vedle stojicim autem a stojanem.
Vozejckar nema sanci
topten
@DonVito
ja cekam, kdy nekdo zacne kritizovat feudaly, protoze svoje hrady postavili na kopcich a vydrapat se nahoru ma dnes problem i mnohej nevozickar ...