Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evropská unie couvá od ročních STK: Pragmatismus, nebo krátkozrakost?

11 komentářů

Man Ký
@rohYpnol copak vlastíci, ale co frantíci a pepíci? nene, žádná šikana se nechystá, jen sešrotování dýzlů bez močoviny. ještě jsi nedostal pozvánku? radši mrkni do schránky😊
rohYpnol
@topten
Důvod - šikana a buzerace vlastníků vozů a zhoršování života lidem v EU. Přesně jak hlásá progresivistická ideologie EU. Je potřeba vlastíky automobilů co nejvíce šikanovat a donutit je, aby byli zbaveni výhod osobní mobility. Takhle to hujeříčci chtějí.
topten
emise u dyzlu kazdy rok od stari 6 roku
rocni technicka u vsech od 15. roku
Milano Enrico
Pokud budou kontroly zadarmo, proč ne. Jinak je to jen další maskovaná lobby prodejců lékárniček, trojúhelníků a stk, to je snad jasné. Stačí se podívat, kam jdou peníze a kdo tyhle návrhy chystá.
vencelín
@topten
😁DDDDDD
Není to málo Antone????? Co takhle emise každou minutu a TK každou hodinu. A šel bych ještě dál, toto všechno u aut již měsíc starých. Co Vy na to?
rohYpnol
@ryccardo

Ale EK se nikdy nezamýšlí. Ona totiž myslet ani nedokáže.
ryccardo
@rohYpnol me by zajimalo jestli nekteryho z tech tupanu v Bruselu napadlo ze by to znamenalo potrebu zdvojnasobit kapacitu STK tj rychle vybudovat dalsi. Uz ted je na STK dost srumec pokud by mely zvladnou jednou tolik aut tak to kapacitne nedaji. To je asi jako naridit kazdemu ze si koupi EV, protoze ICE zakazou a jaksi se nezamysleji nad tim ze na to neni v Evrope dostatek elektriny.
ryccardo
@Man Ký proc by si je srotoval? A dyzly bez DPF nechame jezdit?
best
Zdá se, že se projevil zdravý rozum. Tak snad to vydrží. Zdravý rozum v EU většinou nevítězí.
KrDv
Prijedu na stk, jsem ok, prijedubza 2 roky, najdou mi nejake male nedostatky... Pokud mam normalniho mechanika, tak mi snad bwhem 2 let a mon 1 vymeny osleje rekne ze: a) b) c)...
rohYpnol
Ano, další důkaz idiocie EU a hlavně EK a týmu gynekoložky. Další příklad toho, že země EU musí v prvé řadě bojovat proti návrhům EU, aby se opět nezhoršil život lidem v EU.

Zatímco USA nebo Čína letí dopředu jako vítr, tak EU se v šatně hádá s trenérem, který neustále opakuje pohádky o tom, jak být světovým lídrem.