Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Rolls-Royce Spectre Black Badge – Ve svém vlastním světě

24 komentářů

Man Ký
@Mr.Murphy ano, tato konfigurace není úplně vkusná. Spectre jako takový umí být mnohem hezčí, o ošklivé auto se myslím nejedná😊
Radovan Krejčíř
Vrchol potravního řetězce automobilů? Spectre.
Man Ký
@brano bleha ne, pohodlná sedačka do auta fakt není to pravé ořechové.
Radovan Krejčíř
@Horký Rom

Hezké. Ta přelivající se barva, jak jsi zmínil, se jmenuje Chartreuse. Je zlatavá, ale podle světla jemně přechází do zelenkavého odstínu. Někdy, i za zataženého počasí, působí téměř jako khaki. Právě tuto barvu jsem si vybral.
KANKUNEN
@Horký Rom Kdo tady skutečně není je Horký Roman. Ještě nedojel svým Priusem. Horký X ho zničil.
Miroslav Peterka
@Horký Rom Gti je stále tu 😊
Horký Rom
@KANKUNEN
Ach, ano, bylo to krásné časy s báječným Románkem, který mi z celého srdce přál pomalou a bolestivou smrt na ALS ❤️
Horký Rom
@Radovan Krejčíř
Děkuji moc 👍
Horký Rom
@Radovan Krejčíř
Žiju v Zahradním Městě a pokaždé, když projíždím Strašnicemi a mířím domů, mé oči se zastaví na Spectre, který tiše a majestátně stojí napravo od vchodu ve výloze. Jako malíř, kterým sám jsem, vnímám jeho podobu každým pohledem: světlo z karoserie hraje svou vlastní hudbu, měnící se podle dne, jednou zlatý, jindy stříbrný. Zachycuji každý odraz, každý stín, každý jemný pohyb světla. Každý pohled na něj je okamžik radosti a něžného úžasu, který mi lehce zatočí hlavu a rozjasní celý svět kolem. ❤️
Tonito Debelito
@Radovan Krejčíř
hele kamo blahopreju .. tohle je mega husta kara totalni bombr vehikl . respekt
Horký Rom
@Miroslav Peterka
Bohužel, příteli, GTI tady není.

A Barrichello, alias Horký Hrom, mi ještě říká, že jsem Hamuna… no co se dá dělat 😄
Mr.Murphy
Nemám na to a samozřejmě to bude jezdit a fungovat parádně.... ale je to ošklivé a ten vnitřek je dokonalý kýč.... Ta fialová, to je masakr 😄 Pro koho to je? pro youtubery a jiné kašpary, kterým taková extravagance vydělává peníze?

Jsem holt starej no 😉
Anonym
@Horký Rom Souhlas
Anonym
@Radovan Krejčíř Jednoznačně
Mokacio
@Radovan Krejčíř Vrchol luxusu? Určitě. Status? Možná. Vrchol potravního řetězce? Nemyslím si.

Na světě jsou stále lépe jezdící vozy, jízdně schopnější. Luxus a téměř naprostá dokonalost je jedna věc, ale to není všechno. Potravní řetězec určují především jízdní výkony a emoce, a zrovna emoce vycházejí z bezprostřednosti, z takové, jaké umí vrcholová M BMW, případně Mercedesy v AMG, Porsche, Ferrari atd., každý po svém. A právě tady se Spectre nesnaží být nejlepší, nemůže, ani nechce a v podstatě je to pro takové auto až nepatřičné. Zkrátka hraje trochu jiné housle, je takové ze všech stran uhlazené, už jen proto bych ho vrcholem potravního řetězce nenazýval, je to prostě RR, specificky sobě vlastní.
Mokacio
@brano bleha No, je to celkem zarážející, když mateřské BMW je známé svými sedadly, které jsou dlouhodobě jedny z nejlepších na trhu, téměř bezkonkurenčně.
Miorolo
@Mr.Murphy Nejsi starej, je to fakt nevkus. Ale je to RR, tak si jej můžeš nechat nakonfigurovat dle libosti, aby byl třeba i hezký 😅
Horký Rom
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
@Horký Rom Martin Sheen? Dobrý herec 👍👍👍
Horký Rom
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
@Sakra Hammuna Copak si nám chtěl říci?
Anonym
@Horký Rom Představ nám svou pravou identitu, milý příteli.
Sakra Hammuna
Příspěvek podléhá schvalování.
brano bleha
Ak je pravda, že tie sedadlá sú tvrdé a iba priemerné, tak to je úplná katastrofa a hanba. Ak je niečo dôležité, tak je to pohodlná sedačka, z ktorej vystúpim po 700 km relatívne v pohode, hoci nie som mladík.