Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Rolls-Royce Spectre Black Badge – Ve svém vlastním světě

11 komentářů

Man Ký
@Mr.Murphy ano, tato konfigurace není úplně vkusná. Spectre jako takový umí být mnohem hezčí, o ošklivé auto se myslím nejedná😊
Radovan Krejčíř
Vrchol potravního řetězce automobilů? Spectre.
Radovan Krejčíř
@Horký Rom

Hezké. Ta přelivající se barva, jak jsi zmínil, se jmenuje Chartreuse. Je zlatavá, ale podle světla jemně přechází do zelenkavého odstínu. Někdy, i za zataženého počasí, působí téměř jako khaki. Právě tuto barvu jsem si vybral.
KANKUNEN
@Horký Rom Kdo tady skutečně není je Horký Roman. Ještě nedojel svým Priusem. Horký X ho zničil.
Miroslav Peterka
@Horký Rom Gti je stále tu 😊
Horký Rom
@KANKUNEN
Ach, ano, bylo to krásné časy s báječným Románkem, který mi z celého srdce přál pomalou a bolestivou smrt na ALS ❤️
Horký Rom
@Radovan Krejčíř
Děkuji moc 👍
Horký Rom
@Radovan Krejčíř
Žiju v Zahradním Městě a pokaždé, když projíždím Strašnicemi a mířím domů, mé oči se zastaví na Spectre, který tiše a majestátně stojí napravo od vchodu ve výloze. Jako malíř, kterým sám jsem, vnímám jeho podobu každým pohledem: světlo z karoserie hraje svou vlastní hudbu, měnící se podle dne, jednou zlatý, jindy stříbrný. Zachycuji každý odraz, každý stín, každý jemný pohyb světla. Každý pohled na něj je okamžik radosti a něžného úžasu, který mi lehce zatočí hlavu a rozjasní celý svět kolem. ❤️
Mr.Murphy
Nemám na to a samozřejmě to bude jezdit a fungovat parádně.... ale je to ošklivé a ten vnitřek je dokonalý kýč.... Ta fialová, to je masakr 😄 Pro koho to je? pro youtubery a jiné kašpary, kterým taková extravagance vydělává peníze?

Jsem holt starej no 😉
Tonito Debelito
@Radovan Krejčíř
hele kamo blahopreju .. tohle je mega husta kara totalni bombr vehikl . respekt
Horký Rom
@Miroslav Peterka
Bohužel, příteli, GTI tady není.

A Barrichello, alias Horký Hrom, mi ještě říká, že jsem Hamuna… no co se dá dělat 😄