Elektromobilita
Tipujem ze uz za par rokov bude BYD nahanat toyotu ( nejaky ten fiat uz dnes pre neho nieje dostojny super ) ... no a potom sa mnohi europania dosmeju cinanom... len podotykam ze nie som fanda ciny.. ani cinske auto nevlastnim .. mam koncernove auto a uz coskoro planujem opat auto od koncernu...
Este europanov prejde sranda z ciny.. a ako som uz spominal... korea je len slaby odvar toho co po jej "automobilovom utoku" prinesie cina a jej "automobilovy utok"... dokonca si myslim ze mnohe eu znacky ktore Koreu este ako tak zvladli tak pri Cine im uz totalne dojde stava a bude vymalovane
Este europanov prejde sranda z ciny.. a ako som uz spominal... korea je len slaby odvar toho co po jej "automobilovom utoku" prinesie cina a jej "automobilovy utok"... dokonca si myslim ze mnohe eu znacky ktore Koreu este ako tak zvladli tak pri Cine im uz totalne dojde stava a bude vymalovane
Kdo chce kam, pomozme mu tam. Jsem pro greendeal, jsem pro konec evropské automotive, jsem pro deindustrializaci EU, jsem pro zvyšování globálních emisí a podporuji globální oteplování. Výroba v Číně je skvělý počin pro životní prostředí v EU 😁
Globální oteplení sníží emise za vytápění v zimě, tyhle zimy už mě nebaví. Preferuji subtropické klima, takže už se těším na to, až v ČR bude průměrná teplota v zimě tak 10 stupňů celsia 😁
Globální oteplení sníží emise za vytápění v zimě, tyhle zimy už mě nebaví. Preferuji subtropické klima, takže už se těším na to, až v ČR bude průměrná teplota v zimě tak 10 stupňů celsia 😁
O Leishem EM-i jsem na auto.cz nenašel skrze vyhledávání ani prd, přitom jsem viděl test auta a je to určitě zajímavější než elektromobil bez spalováku. Za téhle situace si premium nezaplatím ani kdyby stálo 5 Kč/měsíc.