Elektromobilita
sachs800
3
@3_diamanty Můžete vyjmenovat aspoň část z té drtivé většiny, co vypadá jako přibližovadlo pro nesvéprávné? Nesvéprávné proč? Že si nepořídili benzínem nadýchané auto?
Přejít do diskuze
Takže automilke odpustia cla výmenou za to, že na aute bude mať také vysoké marže, že aj bez cla bude drahé.
Tak jak je to ?
Když Trump zaváděl cla, tak všichni křičeli že je to úplně špatně. Když EU zavede cla tak všichni mlčí. A teď když se ukazuje že bez těch "dotovaných" aut z Číny nemá Evropa auta pro normální lidi, tak pro některé automobilky dělá úlevy ?
Připadá mi že v EU sedí mírně řečeno nekompetentní lidé.
Když Trump zaváděl cla, tak všichni křičeli že je to úplně špatně. Když EU zavede cla tak všichni mlčí. A teď když se ukazuje že bez těch "dotovaných" aut z Číny nemá Evropa auta pro normální lidi, tak pro některé automobilky dělá úlevy ?
Připadá mi že v EU sedí mírně řečeno nekompetentní lidé.
Vzhladom na to ze drviva vacsina ev kuskov vyzera ( ci schvalne ci nie tak to je aj tak jedno ) ako nejake to priblizovadlo pre nesvojpravnych tak tu vidim pred sebou doslova benzinom nadychane auto ... vobec by som v tomto nepovedal ze tavascan je elektromobil... klobuk dole.... zase nic proti ev... ak budu vyzerat ako normalne auto a mat dojazd aj cenu normalneho auta tak si kludne nejaky aj kupim... takto sa ale musim uspokojit so scalou.... mam vybrane ( na 80 percent po novom roku som rozhodnuty pre scalu ) ... snad jedine keby este nieco zaujimave sa vyskytlo do tych 20 litrov ( nove clio predsa len asi bude mensie razvorom aj s mensim kufrom ) tak som ochotny to vyskusat... takze takto zrejme opat skoncim pri koncerne ( kde este sa ako tak da z coho vyberat .... lebo povedzme u forda fiatu aj mnohych dalsich si dnes uz clovek fakt moc nevyberie )
Za zatial asi jedine ev ktore mi ako tak dava zmysel povazujem inster... len preco je kua drat taky maly a uzky ... lebo keby to bolo nieco ako bayon tak prisambohu to aspon vyskusam ....
Za zatial asi jedine ev ktore mi ako tak dava zmysel povazujem inster... len preco je kua drat taky maly a uzky ... lebo keby to bolo nieco ako bayon tak prisambohu to aspon vyskusam ....
@pjotr nevím, jestli všichni křičeli, ale měli dobrý odhad, všichni😊
www.novinky.cz/…i-cisla-40551396
www.novinky.cz/…i-cisla-40551396