Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Množí se útoky na nabíjecí stanice. Nejde přitom o profit z mědi

6 komentářů

DonVito
Kdyz se podivam na nenavist vuci elektromobilite i ve zdejsich diskuzich, tak me to neprekvapuje.

Chovejme se jako lidi.
❤️
Horký Rom
@Tycoon
Určitě se najde někdo, komu v dotazníku bude chybět možnost: „Jsem bytostně proti elektromobilům a ničení nabíječek mi dělá opravdovou radost.”
Horký Rom
Vandalismus mne vždy hluboce zarmucuje, ať už se dotýká elektromobility či jakékoli jiné oblasti našeho života.

Místa určená k nabíjení elektromobilů mají sloužit těm, kteří skutečně potřebují doplnit energii. Jejich účel je jasný, zřetelný a nelze jej přehlédnout. Přesto se často stává, že zde parkují řidiči vozů se spalovacím motorem. U těch jsem si již téměř zvykl na to, že mnozí z nich ani netuší, na jakém místě právě stojí.

Mnohem hůře však snáším, když nabíjecí stání blokují sami řidiči elektromobilů, kteří přesně vědí, co takové místo znamená. Nepřipojí vůz a přesto jej ponechají tam, kde jej někdo jiný skutečně potřebuje.
Tycoon
V anketě mi chybí možnost
"Jsem pro svobodnou volbu pohonu a jsem proti ničení nabíječek"
Frfla
Trapnej vandalismus, stejne jako sprejerstvi nebo niceni nahrobku pro zabavu. Urazit pazoury za to!
Tycoon
@Horký Rom

Doufám, že počet lidí, kterým chybí mnou zmíněná možnost, vysoce přesahuje počet lidí, kterým chybí tebou zmíněná možnost.

Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Proto je pro mě nepřijatelné jak nařizování, čím má kdo jezdit, tak ničení majetku jiných.