Novinky
Man Ký
14
@rohYpnol že ty musíš vyblít na všechno svůj názor, který vůbec nikoho nezajímá...
Přejít do diskuze
@Oscar_Romero četl jsem dneska milion reakcí na internetu a sociálních sítích, všichni se shodovali na tom, že jim bude Hezucký chybět a formát ranní show taky.
takže, jestli to tebe nebralo, drtivou většinu lidí to bavilo. geniální Mrázek ústředna, Zpátky do minulosti a další blbiny, co přesně jak píšeš, každý den vymýšleli a dělali to celé dekády...
Marešovi to trochu stouplo do hlavy, naopak Hezucký byl vždycky strašně super a lidský...
takže, jestli to tebe nebralo, drtivou většinu lidí to bavilo. geniální Mrázek ústředna, Zpátky do minulosti a další blbiny, co přesně jak píšeš, každý den vymýšleli a dělali to celé dekády...
Marešovi to trochu stouplo do hlavy, naopak Hezucký byl vždycky strašně super a lidský...
@Oscar_Romero takže ten druhý používáš hodně, však jo😊
je to demence, o jeho úmrtí psaly všechny servery, nechápu, co je na tom k parazitování, nebo laciného, to jen člověk, který nemá čisté úmysly vidí stejné způsoby u druhých...
je to demence, o jeho úmrtí psaly všechny servery, nechápu, co je na tom k parazitování, nebo laciného, to jen člověk, který nemá čisté úmysly vidí stejné způsoby u druhých...
Nemám tento typ článků rád, když stavíme na odchodu někoho z tohoto světa, kdo neměl s automobilismem nic společného. Přijde mi to jako parazitování na cizím neštěstí. Omluva redakci, ale takový je zkrátka můj náázor.
Mrázek, ústředna ... Prosím vás, dovolal jsem se správně do evropské komise? Kdy nastane ta uhlíková neutralita?
@Radovan Pastucha
Můj drahý příteli, tvůj vzestup od slovenštiny k čisté češtině je tak působivý, že by mohl zahanbit i profesionální filology: auto.cz/diskuse/95409/1#…
Horká kachna teta Kylie, Buřtik a Hammunasakra
P.S. Odešel příliš brzy.
Myslím na jeho syna, manželku i Leoše.
Bylo vidět, že je to skutečný kamarád.
Upřímnou soustrast.
Sbohem, Patriku.
Můj drahý příteli, tvůj vzestup od slovenštiny k čisté češtině je tak působivý, že by mohl zahanbit i profesionální filology: auto.cz/diskuse/95409/1#…
Horká kachna teta Kylie, Buřtik a Hammunasakra
P.S. Odešel příliš brzy.
Myslím na jeho syna, manželku i Leoše.
Bylo vidět, že je to skutečný kamarád.
Upřímnou soustrast.
Sbohem, Patriku.
@Horký Rom Snažím se ti už asi rok vysvětlit, Hammuno, že nejsem nikdo z tvých dřívějších kamarádů, ani oponentů. Můžeš čmuchat, ale nic nevyčmucháš.
@Horký Rom Tvé příspěvky mě ani v nejmenším nemohou urazit. Jednoznačne prohlašuji, že jsem nikdy žádný tvůj příspěvek nenahlásil. Viníka hledej jinde.
@Horký Rom
Musím se opravdu smát tvému přesvědčení, že když přispíváš z několika různých muItiúčtů, vytváříš dojem masové podpory. Opravdu věříš, že tvé názory jsou natolik převratné, že rezonují s tolika lidmi?Tvé úsilí vypadat důležitě je obdivuhodné, ale bohužel hodně průhledné, Hamuno kYLie 👍
Nejlepší je, když kachna zásah sama nahlásí. 😂
Musím se opravdu smát tvému přesvědčení, že když přispíváš z několika různých muItiúčtů, vytváříš dojem masové podpory. Opravdu věříš, že tvé názory jsou natolik převratné, že rezonují s tolika lidmi?Tvé úsilí vypadat důležitě je obdivuhodné, ale bohužel hodně průhledné, Hamuno kYLie 👍
Nejlepší je, když kachna zásah sama nahlásí. 😂
@Man Ký Podle sebe soudím tebe? Pardon, ale auto.cz docela upadlo a i tenhle nick používám hodně málo.
@Man Ký Já s ním souhlasím, je to dost laciné, i když tvoje zbytečná reakce je horší.
"Bezmála tři dekády dokázal miliony z nás rozesmát každé všední ráno na rádiu Evropa 2."
O mrtvých jen dobře, tak jen naznačím. Ono je hodně těžké dělat dobré vtipy každý den a tahle dvojka Mareš-Hezucký se svým vtipům smáli určitě víc, než ti, kterým byly určeny. Říkal jsem si, jestli v práci nefasují nějaké koncentrované THC...
O mrtvých jen dobře, tak jen naznačím. Ono je hodně těžké dělat dobré vtipy každý den a tahle dvojka Mareš-Hezucký se svým vtipům smáli určitě víc, než ti, kterým byly určeny. Říkal jsem si, jestli v práci nefasují nějaké koncentrované THC...
@Radovan Pastucha
Je mi upřímně líto, že v sobě neseš tolik bolesti. Z celého srdce ti přeji, aby jednou tvé nitro našlo klid a jemné ulehčení.
Je mi upřímně líto, že v sobě neseš tolik bolesti. Z celého srdce ti přeji, aby jednou tvé nitro našlo klid a jemné ulehčení.
@Radovan Pastucha
Modlitba k zmírnění zlých srdcí
Ó milosrdný Bože,
prohlédni temnotu v srdcích těch, kdo nenávidí a ubližují,
a rozžehni v nich plamen lásky a soucitu.
Zmírni jejich hněv, rozptýli jejich zášť, ať jejich srdce pozná pokoj a mír.
Dej nám sílu odpouštět a laskavost šířit, a ať všechny duše nalézají světlo a porozumění.
Amen.
Modlitba k zmírnění zlých srdcí
Ó milosrdný Bože,
prohlédni temnotu v srdcích těch, kdo nenávidí a ubližují,
a rozžehni v nich plamen lásky a soucitu.
Zmírni jejich hněv, rozptýli jejich zášť, ať jejich srdce pozná pokoj a mír.
Dej nám sílu odpouštět a laskavost šířit, a ať všechny duše nalézají světlo a porozumění.
Amen.
@Horký Rom
Hamuno,ked pojdes nabuduce domov zo sichty, nechod mhd ako zvycajne,ale vystup o zastavku skor,aby si sa konecne mohol pred vykladom zastavit, pozri na apostola vpravo od vchodu a opakuj si mantru
světlo z karoserie hraje svou vlastní hudbu, měnící se podle dne, jednou zlatý, jindy stříbrný. Zachycuji každý odraz, každý stín, každý jemný pohyb světla. Každý pohled na něj je okamžik radosti a něžného úžasu, který mi lehce zatočí hlavu a rozjasní celý svět kolem.
a bud ♥️
Hamuno,ked pojdes nabuduce domov zo sichty, nechod mhd ako zvycajne,ale vystup o zastavku skor,aby si sa konecne mohol pred vykladom zastavit, pozri na apostola vpravo od vchodu a opakuj si mantru
světlo z karoserie hraje svou vlastní hudbu, měnící se podle dne, jednou zlatý, jindy stříbrný. Zachycuji každý odraz, každý stín, každý jemný pohyb světla. Každý pohled na něj je okamžik radosti a něžného úžasu, který mi lehce zatočí hlavu a rozjasní celý svět kolem.
a bud ♥️
@Radovan Pastucha
Opakuj mantru:
Hare Krišna Hare Krišna
Krišna Krišna Hare Hare
Hare Ráma Hare Ráma
Ráma Ráma Hare Hare
A buď šťastný.
Opakuj mantru:
Hare Krišna Hare Krišna
Krišna Krišna Hare Hare
Hare Ráma Hare Ráma
Ráma Ráma Hare Hare
A buď šťastný.
@Horký Rom
Uz by si mal pocut sirenu,nachystaj si pyzamo a kefku Hamuno a ked budes poslusne papat tie farebne cukriky,pustia ta na chvilu k internetu, podla toho tu budeme vediet ze sa ti dari. 👍
Uz by si mal pocut sirenu,nachystaj si pyzamo a kefku Hamuno a ked budes poslusne papat tie farebne cukriky,pustia ta na chvilu k internetu, podla toho tu budeme vediet ze sa ti dari. 👍
@Horký Rom
Tak teraz si na to nakvapkal bozsku Hamuna, bravwo. Budem ta sprevadzat zakutiami filologie a ked uspesne dokoncis vycvik,za odmenu si budes moct zalozit ucet pod svojim vlastnym menom,tak ako tvoj majster a uz sa viac nebudes musiet skryvat za trapne multiprezivky. Tvoja cesta k apostolovi tohoto fora bude dlha,ale cas je to posledne co by ti chybalo.
Tak teraz si na to nakvapkal bozsku Hamuna, bravwo. Budem ta sprevadzat zakutiami filologie a ked uspesne dokoncis vycvik,za odmenu si budes moct zalozit ucet pod svojim vlastnym menom,tak ako tvoj majster a uz sa viac nebudes musiet skryvat za trapne multiprezivky. Tvoja cesta k apostolovi tohoto fora bude dlha,ale cas je to posledne co by ti chybalo.