Novinky
Horký Rom
5
Madona mia! Přetočte kalendáře na nulu, tohle je počátek nového vesmíru - ŠKODAVESMÍR 👍
Přejít do diskuze
A mně se to docela líbí. Vypadá to futuristicky a přitom ne samoúčelně a je to aspoň kombík, ne SUV nebo crossover. Interiér je ale světlý hlavně díky skleněné pevné střeše, která je u produkčního auta samozřejmě nesmysl.
@Stejsn mě docela taky. Mám připomínky k tomu gigantickému displeji, pro mě je obrovská zářící plocha rušivá. No a ten volant. 🤦🏻♂️Ach můj Bože.
Vynechání B-sloupku je zatraceně dobré. Ten komfort při nastupování dozadu – super!
@PavelK_ Tak pokud je to OLED, je zářící jen to té míry, kolik si tam toho uživatel nastaví... 😊
@Rumcajs Rumcajs
Jj, vynechání sloupku a zadní dveře na jednom pantíku, bezrámová okna...pak stačí zaparkovat jedním kolem na obrubníku a o zábavu s dveřmi bude postaráno. 😀
Ani není třeba dělat nějaké přiblblé nárazové zkoušky, třeba boční náraz a pod. 😀
Jj, vynechání sloupku a zadní dveře na jednom pantíku, bezrámová okna...pak stačí zaparkovat jedním kolem na obrubníku a o zábavu s dveřmi bude postaráno. 😀
Ani není třeba dělat nějaké přiblblé nárazové zkoušky, třeba boční náraz a pod. 😀
Jako studie ok.
Pochybuji ale, že věci jako například absence středového sloupku (takového rozsahu), ukotvení bezpečnostního pásu do opěradla sedačky, prapodivná nenastavitelná opěrka hlavy a pod., by měly šanci proniknout do série nebo třeba i splnit bezpečnostní požadavky.
Pochybuji ale, že věci jako například absence středového sloupku (takového rozsahu), ukotvení bezpečnostního pásu do opěradla sedačky, prapodivná nenastavitelná opěrka hlavy a pod., by měly šanci proniknout do série nebo třeba i splnit bezpečnostní požadavky.
Ty opěrky hlavy jsou nepohodlné, zcela jisté absolutně nepraktické ohledně údržby, ale hlavně že jsou dobře recyklovatelné