Novinky
Design je povedený!
A za atmosférický dvoulitr, pokud bude v české nabídce, to chce samozřejmě palec nahoru! Není nad možnost volby!!
A za atmosférický dvoulitr, pokud bude v české nabídce, to chce samozřejmě palec nahoru! Není nad možnost volby!!
@Miroslav Melichar Já bych si od atmosférického motoru při dnešních emisních normách moc nesliboval. Navíc v kombinaci s jen 180 Nm bude auto podle mě dost utrápené.
@PavelK_ Myslíš? Atmosféra bude bežať v trochu vyšších otáčkach, tak aj ten krútiak bude niekde vyššie. 180 Nm je za motorom, keď to preženieš cez prevodovku, na kolesá môže ísť už celkom slušný moment. Pre pretekárov to na dnešnú dobu asi nebude, ale na trápenie by som to asi netipoval.
Za mňa určite najkrajšia KIA súčasnosti. Dokonca by som povedal, že je v TOP3 najkrajších aktualne vyrábaných áut.
No, to bude dobry ukazatel: jsem zvedav na prodeje atmosferickeho dvoulitru.
😄
Podle diskuzi tady se asi tak za 3 dny vyproda kapacita vyroby na 2 roky dopredu.
😄
Podle diskuzi tady se asi tak za 3 dny vyproda kapacita vyroby na 2 roky dopredu.
Jako vážně a proč, že je to SUV?
K4 je něco trošku jiného ve svém segmentu, tohle je další stejná krabice ve svém segmentu…
A...?
No B...!
Tak je to přesně o tom vkusu, někdo rád vdolky = krabice Kia Seltos a někdo rád holky = Kia K4 😁
Ale o nic, já udělal to samé a řekl bych, že i když je to napsáno Česky je to docela jasné = reakce...
Tak ani nebylo, ale je to trend...