Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Seltos konečně v Evropě! Nová generace nabídne hybrid i čistý benzin

22 komentářů

traveldrive
No, vyzerá to o chlp lepšie, ako K4. Akurát nepochopím tú neustálu tendenciu umiestňovať osvetľovacie prvky na tie naje(x)ponovanejšie miesta, kde sa najskôr pri malom ťukanci rozbijú. No a tie utopené kľučky...
Jiří Kalabza
@traveldrive
Jako vážně a proč, že je to SUV?
K4 je něco trošku jiného ve svém segmentu, tohle je další stejná krabice ve svém segmentu…
traveldrive
@Jiří Kalabza A...?
Jiří Kalabza
@traveldrive
A...?
No B...!
Tak je to přesně o tom vkusu, někdo rád vdolky = krabice Kia Seltos a někdo rád holky = Kia K4 😁
traveldrive
@Jiří Kalabza A o čo teda ide? Vyjadril som svoj názor, s čím máš problém?
Jiří Kalabza
@traveldrive
Ale o nic, já udělal to samé a řekl bych, že i když je to napsáno Česky je to docela jasné = reakce...
Anonym
@Jiří Kalabza Aha
File12
@Jiří Kalabza pro Kia ale mezi Stonic a Sportage něco třeba bylo.
Jiří Kalabza
@File12
Tak ani nebylo, ale je to trend...
Anonym
@File12 Opravdu?
Miroslav Melichar
Design je povedený!
A za atmosférický dvoulitr, pokud bude v české nabídce, to chce samozřejmě palec nahoru! Není nad možnost volby!!
ericn
@Miroslav Melichar No povedený nevím, ale je to lepší než to, co aktuálně dávají na trh...
PavelK_
@Miroslav Melichar Já bych si od atmosférického motoru při dnešních emisních normách moc nesliboval. Navíc v kombinaci s jen 180 Nm bude auto podle mě dost utrápené.
traveldrive
@PavelK_ Myslíš? Atmosféra bude bežať v trochu vyšších otáčkach, tak aj ten krútiak bude niekde vyššie. 180 Nm je za motorom, keď to preženieš cez prevodovku, na kolesá môže ísť už celkom slušný moment. Pre pretekárov to na dnešnú dobu asi nebude, ale na trápenie by som to asi netipoval.
Anonym
@PavelK_ Možná
PavelK_
@Horký Hrom nebo taky ne
Ja Prvni 123
@Miroslav Melichar Rozhodne.
Moznost volby vitam!
Anonym
@Miroslav Melichar Super
dodo24
Za mňa určite najkrajšia KIA súčasnosti. Dokonca by som povedal, že je v TOP3 najkrajších aktualne vyrábaných áut.
traveldrive
@dodo24 Zase nepreháňaj, je to hranatá krabica, ale určite je to pohľadnejšie auto ako K4. 😉
Jiří Kalabza
@traveldrive
😁
Ja Prvni 123
No, to bude dobry ukazatel: jsem zvedav na prodeje atmosferickeho dvoulitru.
😄

Podle diskuzi tady se asi tak za 3 dny vyproda kapacita vyroby na 2 roky dopredu.