Testy
nepříliš kultivovaným spalovacím motorem......
Všude v testech píšou, že ty tříválce jsou kultivované. Jak Stellantis, tak ostatní. Divné.
Jak je to se spotřebou při běžných dálničních rychlostech 130/150/200?
Všude v testech píšou, že ty tříválce jsou kultivované. Jak Stellantis, tak ostatní. Divné.
Jak je to se spotřebou při běžných dálničních rychlostech 130/150/200?
Zase tam máte v tabulce systémových výkonů a výkonů elektromotoru všude nuly a v kolonce výkonu motoru máte zřejmě hodnotu systémového výkonu.
To jste tam v té redakci fakt už tak zoufale neschopní, že neumíte vyplnit tabulku? Dřív jsem se k vašim tabulkám rád vracel, když jsem chtěl nějaký údaj o nějakém autě.
Dneska díky vašemu věčnému lemplovství nejde věřit ani těm hodnotám, které tam vyplněný jsou.
Poučí se někdy tato redakce?!
To jste tam v té redakci fakt už tak zoufale neschopní, že neumíte vyplnit tabulku? Dřív jsem se k vašim tabulkám rád vracel, když jsem chtěl nějaký údaj o nějakém autě.
Dneska díky vašemu věčnému lemplovství nejde věřit ani těm hodnotám, které tam vyplněný jsou.
Poučí se někdy tato redakce?!
Vyzera to skoro ako nejaky peugeot... hodil by sa tu face z noveho clia ... aby auto dostalo vlastny charakter a zbavilo sa tejto sucasnej univerzalnej sablony kde o znacke informuje len logo na maske ... auto inak urcite ok...
v technických datech 147 kW.
Jsem poněkud zmaten
Většinou ale není trvale dostupný - než se vybije akumulátor. Pak nastupuje maličký tříválec a jeho skromných 130HP.
jasně akorát že v tech. datech je systémový výkon nula a není tam přítomen ani ten elektromotor
Jinak jak píše Pepa_007, tak 147 kW je podle stránek Renaultu systémový a ten redaktorskej šašek to buď neumí s čísly, nebo s tabulkama. Není článek o hybridu, nebo elektromobilu, kde by to vyplnili správně.
taky nerozumím že když si dávají docela práci s testem, proč základní údaje takhle odbydou ...