Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Renault Austral E-Tech – Zlepšení dobrého auta

13 komentářů

Othello
V textu má ta dvanáctistovka výkon 130 koní,
v technických datech 147 kW.
Jsem poněkud zmaten
Pepa_007
@Othello těch 200koni je maximální systémový výkon.
Většinou ale není trvale dostupný - než se vybije akumulátor. Pak nastupuje maličký tříválec a jeho skromných 130HP.
Pepa_007
@Pepa_007 Aku má 1,7 kWh nebo 2 kWh.
Othello
@Pepa_007
jasně akorát že v tech. datech je systémový výkon nula a není tam přítomen ani ten elektromotor
Maxmilian_Von_Mondeo
@Othello Oni tihle pseudoredaktoři neumějí vyplňovat tabulky. Já mám dokonce pocit, že články někde kradou, nechají přeložit AI a nikdo z nich si nekontroluje, jestli tam není někde chyba.
Jinak jak píše Pepa_007, tak 147 kW je podle stránek Renaultu systémový a ten redaktorskej šašek to buď neumí s čísly, nebo s tabulkama. Není článek o hybridu, nebo elektromobilu, kde by to vyplnili správně.
Othello
@Maxmilian_Von_Mondeo
taky nerozumím že když si dávají docela práci s testem, proč základní údaje takhle odbydou ...
Pepa_007
nepříliš kultivovaným spalovacím motorem......
Všude v testech píšou, že ty tříválce jsou kultivované. Jak Stellantis, tak ostatní. Divné.
Jak je to se spotřebou při běžných dálničních rychlostech 130/150/200?
idam.i
@Pepa_007 kultivované vo svete trojvalcov.
V normálnom svete samozrejme nekultivované.
Avantime
@Pepa_007 Nemá ťa čo zaujímať spotreba pri 150 či 200 km/h.
kozakm
Už to zezadu nevypadá jak koza na chůdách, což je fajn. Palubka je ale pořád meh.
vecernicek2
Zase tam máte v tabulce systémových výkonů a výkonů elektromotoru všude nuly a v kolonce výkonu motoru máte zřejmě hodnotu systémového výkonu.

To jste tam v té redakci fakt už tak zoufale neschopní, že neumíte vyplnit tabulku? Dřív jsem se k vašim tabulkám rád vracel, když jsem chtěl nějaký údaj o nějakém autě.

Dneska díky vašemu věčnému lemplovství nejde věřit ani těm hodnotám, které tam vyplněný jsou.

Poučí se někdy tato redakce?!
3_diamanty
Vyzera to skoro ako nejaky peugeot... hodil by sa tu face z noveho clia ... aby auto dostalo vlastny charakter a zbavilo sa tejto sucasnej univerzalnej sablony kde o znacke informuje len logo na maske ... auto inak urcite ok...
PavelK_
https😐/www.facebook.com/…re/r/1A9WorMnY1/

Tenhle krasavec ještě žije!!