Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Audi Q5 - Quattro pětimístné

49 komentářů

proč tam taky někdy nenapíšete něco ve stylu že podle informovaných zdrojů z audi by se cena základního modelu měla pohybovat někde okolo 1 200 000 nebo něco podobného?? vždyť to ani nemusí být pravda
Dosť pochybujem že to je Q 5 >😁
Sleeper
....na Audi Q1 😄))
jo, no to teda není, no, takhle spy photos zpravidla nevypadají, tohle sou počítačové retuše, které se nesou v podobném duchu jako oficiální fotografie, spy photos sou ty dvě uprostřed, taky si myslím, že na tohle byste měli více upozorňovat, ale věřím, že to jsou profíci a rozměry, poměry stran vycházejí ze spy photos... v jiných věcech na ně myslím příliš nedají, protože automobilky to můžou udělat, že na ty testovací vozy dají schválně nějakou blbost, která vědí, že tam nebude a myslí si, že zmatou fotografy

oprava: tak nepotřebujou tolik ani ty rozměry viz. news.auto.cz/…tos-audi-q5-dals… 😊 - alespoň ta fotka zepředu byla známá už dříve, v minulém roce

jediné co můžeš udělat, abys zjistil, jak přesný ty předpovědi jsou je porovnávat, jak to dopadlo v minulosti, treba nissan qashkai si prestavovali takto: img.auto.cz/…leries/2006-14/2… a dopadlo to takto: img.auto.cz/…leries/2006-36/2… , přičemž maskování bylo velmi podobné i když o něco menší viz. img.auto.cz/…leries/2006-14/2… ... je na tom jednoznačně vidět, že u studií designu vycházejí jednoznačně ze stávajících modelů daleko raději než aby tam dali něco, co nakonec ve výsledném modelu. myslím ale, že v případě zcela nových modelů, které nejde přímo přiřadit k žádným stávajícím, zejména u nových řád týž modelů musí trochu popustit fantazii uzdu a takové myslím zpravidla nejsou tak přesné
jo, no to teda není, no, takhle spy photos zpravidla nevypadají, tohle sou počítačové retuše, které se nesou v podobném duchu jako oficiální fotografie, spy photos sou ty dvě uprostřed, taky si myslím, že na tohle byste měli více upozorňovat, ale věřím, že to jsou profíci a rozměry, poměry stran vycházejí ze spy photos... v jiných věcech na ně myslím příliš nedají, protože automobilky to můžou udělat, že na ty testovací vozy dají schválně nějakou blbost, která vědí, že tam nebude a myslí si, že zmatou fotografy

oprava: tak nepotřebujou tolik ani ty rozměry viz. news.auto.cz/…tos-audi-q5-dals… 😊 - alespoň ta fotka zepředu byla známá už dříve, v minulém roce

jediné co můžeš udělat, abys zjistil, jak přesný ty předpovědi jsou je porovnávat, jak to dopadlo v minulosti, treba nissan qashkai si prestavovali takto: img.auto.cz/…leries/2006-14/2… a dopadlo to takto: img.auto.cz/…leries/2006-36/2… , přičemž maskování bylo velmi podobné i když o něco menší viz. img.auto.cz/…leries/2006-14/2… ... je na tom jednoznačně vidět, že u studií designu vycházejí jednoznačně ze stávajících modelů daleko raději než aby tam dali něco, co nakonec ve výsledném modelu. myslím ale, že v případě zcela nových modelů, které nejde přímo přiřadit k žádným stávajícím, zejména u nových řád týž modelů musí trochu popustit fantazii uzdu a takové myslím zpravidla nejsou tak přesné
znova jsem to posílal proto, že při prvním pokusu o poslání mi to psalo nezdařil se zápis do db, tak to druhé klidně smažte
Ok. Už to mažu. Zatím ale cítím jen smrad ze spálené gumy a horké sklo na monitoru. >😁
pitomče, to se přece maže ředidlem takovýhle věci
apredol
ja by som skusil belitko.. 😉
Vlagik
Budou na 100%. Fotky poslat nesmím...
Q3 na bázi Audi A3 včetně elektronického vybavení.
Q5 na A5/A4.
😉
Tak nám je pošli "anonymně" 😉
Vlagik
TO by sice šlo.. Ale jsem loajální pracovník. 😉

Ještě se dolaďují některé designové detaily. Jinak je to vše prakticky hotové.

Výbava a techika bude u všech cca na stejné a dost vysoké úrovni. Lze se těšit na novinky pro řidiče (nové "pomocné" systémy).
Kupodivu ale technologicky (elektronicky) je na tom lépe Q5 než Q7 a Q3. Je již na nové platformě B8.
Díky za info 😉 :yes: stejně bys mohl alespoň vystřihnout z obrázku třeba přední světlo 😄 mimochodem, práce dobrá??
Vlagik
Nedělám přímo v Audi, ale vyvíjím u dodavatele No1.
Tohle je také zajímavé. Jsem milovník Audi a VW konzernu, takže max. spokojen >😁
Jinak fotky co se objevují jsou docela blízko...

Řekl bych, že se docela vyvarovali chyb BMW X5 a X3 a auta jsou rozdílná (ne zmenšeniny).

Já bych šel do Q5. Q7 velká, Q3 malá. Technologicky seřazeno od nejstaršího: Q7, Q3, Q5
alias, icem alebo catia? ak si z branze, chapes na co sa pytam 😊
Vlagik
V4 ;-\
si delas srandu ne?
Vlagik
Nedělám.
Přechodu se bojí VW koncern jako čert kříže.
Jen naše simply clever už má projekty v V5.

Čistě V5 má asi jen Toyota a jedna nejmenovaná letecká společnost, která V5 spolupomáhá vyvíjet.
Ford a Mazda mají Ideas. Ford bude mít asi ale V5.
volvo trucks svojho casu hladalo ludi na v5, boli ochotni aj preskolit ludi z ug. inac aj bmw ma v5, neviem, ci vsade, ale co vidim, pokial to mozem posudit, tak nove auta sa robia vo v5
Pekelná Micinka
:yes: Díky. Ale slovy popisovat můžeš. 😉 Tak trochu naznač, exteriér, interiér... 😉
Vlagik
Popsat také nemůžu, protože jsem Audi-fanoušek (a obecně VW konzern) a nerad bych rozpoutával mnohdy zbytečné dohady o tom co je hezké a co ne.
Mě se to prostě moc líbí, jako všechny Audiny.
Je to principielně jako přechod z A6 na Q7. Jinak koncernová "spořící klasika". Dost přebráno, něco vylepšeno. :yes:
Pekelná Micinka
😄 :yes:
Tak jako BMW a jeho X3,tak taky Audi vyrobylo menšího bratříčka.
Z mého pohledu to je trochu o***na,ale to už otázka marketingu.
Podle vzhledu jen málo lidí rozezná Q5 od Q7.Určitě bude tento model konkurence schopný,taky mu bude víc slušet asfalt.Vidim v tom trchu MPV,který má ambice do lehčího terénu.Zatím mne zajímají ceny,ale auto vipadá docela slibně.
tý jo, to je tedy pravopis.
Mě se teda víc zamlouvá infiniti EX.Ten interiér je prostě strhující,to mají němci veliký problém :yes:
jo je to zajimavej lonkurent pro bmw X3 a MB M myslim ze to takhle ale vypadat nebude je to jak mensi Q7 udelej jinej vzhel vic agresivni bude to pekny jestli to bude v zakladu s tim 3.0 TDI do 1300000 tag to bude pekny
Super
Špica
Jo jo, pekne auto ... skoda ze jen zase pro nazehleneho manazirka ... kurna, proc ty auta nejsou levnejsi 😒
Ricardo
Tak prosím, a pak že se Češi mají špatně >😁 :yes: [odkaz]
Go, go Czech Rebuplic
One of the best cars from the best country on the world......
A já vím kdo to je, heč 😄. Chlad ani Kellner ne-e 😄 😉
Ricardo
A kdo? Stará Blažková z činžáku odvedle? >😁
😄 Ne. Nápověda - jeho "firmička" se jmenuje stejně jako on (ale asi ho stejně neznáš)
Jan Varmuža? ;-\
ne
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
už je to tak 😄
Ricardo
To je tajností 😄 po tvé nápovědě stačí najít žebříček českých pracháčů, jak to udělal VDC 😉 Stejně na tom kdo si koupí Veyron nevidím nic tajného. Je to tak vyjímečné auto že se to prostě dřív nebo později provalí
Nechtěl bych ho ani zadarmo. To jenom proto, že je pod křídly VW. Jsem hrdý. Nejsem Čech!!!!! A anektace pokračuje autama, troubama a dalším harampádím..
Pak se nedivte, že žerou kaviár lopatama...To z Vašich pánové, z Vašich >😁 >😁 >😁
VW forever, komunisto!
Co to plácáš? "Jsem hrdý. Nejsem Čech" A co tedy seš? Nech mě hádat, že ty máš něco společného s Chánovem.....
S Chánovem nemám společnýho vůbec nic. Stejně jako s německým harampádím. Pro slabší intelektem vysvětlení. Hrdej jsem na to, že si mě němci nekoupí. Ničím. Narozdíl od Vás. Obdivovat nškoho, kdo chtěl zadupat mojí svobodu? Neodpouštím. Takže přeji audi prodejní neúspěchy,nulové zisky a ztrátu trhů. >😁 :no:
Teď jsou Němci našimi spojenci, hlavně co se týka ekonomické stránky věci! čím víc Audi se prodá, tím se budeš mít líp i ty. Žijeme totiž v EU! Ale jinak máš pravdu, zadupad naší svobodu opravdu chtěli, stejně jako Rusáci, Švédové, Rakušani a atd. Pevně doufám, že tato doba je nenávratně pryč......
Ricardo
Další pako... :no: Příště se podepiš 😉
Robis v Audi?Len par otazok...Vsak su tie retuse dost vzdialene pravde?Lebo ako co som videl rozne foto na nete,tak to vobec takto nevyzera...A tie zadne svetla co ukazuju na pocitacovej animacii su dost biedne,ved na tom protype to vidno pekne.A je aj vidno,ze je skoro hotove-maskovanie ma velmi biedne. :-!
no ty retuse mi prijdou jako "voaudinovana" captiva, co? ;-\
Jozki
Jasny vitaz BMW - 7 oceneni, Toyota a VW po 2 a Porsche 1 x. [odkaz]
GTI
:yes: :yes: