Vazena redakce, pokud nekdo z Vas cte zdejsi diskuzi, predejte podnet Vasrmu it aby nevo utobil se zobrazrnim Vasich clanku na mobilu.
Bohuzel z clanku jsem bohuzel nevidel nic, verim tomu ze p. Dragoun odvedl kvalitni praci jako vzdy.
Zetti
0
@vencelín
Ja mam prohlizec Vivaldi a vsecko funguje normalne a zablokujes i reklamy
vencelín
0
@Zetti
Aktualnecmam nejakou mozilu. Driv to bylo bezproblemu ale zrejme se ajtaci v tech strankach vrtali.
Ten Vivaldi, jde i pro Androida 4? Diky za tip, zkusim se na nej podivat.
Predpokladam ze se dsj blokovat i reklsmy na youtube.
Zetti
0
@vencelín to ti nereknu. Android 4 to je nejaka historie? Ja mam A 13 a to urcite neni novinka.
vencelín
0
@Zetti
Tak trochu 😊. Galsxy S4.
Trlefon zatim funguje bez ptoblemu, displej neni nakrdply ani podkrabany tak jrj zayim pouzivam.
Zetti
0
@vencelín
Njn, musíš pocitat s tim, ze dědeček mladym holkam stačit nebude, moje starozitnost ma 6 let a uz taky uplne nestiha. Ale taky se mi menit nechce, dokud to nebude akutní
Stejsn
0
Škoda, že se ta prezidentská nedochovala. Podle fotek to byl opravdu kus auta. Svezení vzadu, třeba stokilometrovou rychlostí, bych chtěl vážně zažít. Představuju si plavnou jízdu na těch velkých kolech a sametové hučení toho šestiválce daleko vpředu. Jéééé....
Bohuzel z clanku jsem bohuzel nevidel nic, verim tomu ze p. Dragoun odvedl kvalitni praci jako vzdy.
Ja mam prohlizec Vivaldi a vsecko funguje normalne a zablokujes i reklamy
Aktualnecmam nejakou mozilu. Driv to bylo bezproblemu ale zrejme se ajtaci v tech strankach vrtali.
Ten Vivaldi, jde i pro Androida 4? Diky za tip, zkusim se na nej podivat.
Predpokladam ze se dsj blokovat i reklsmy na youtube.
Tak trochu 😊. Galsxy S4.
Trlefon zatim funguje bez ptoblemu, displej neni nakrdply ani podkrabany tak jrj zayim pouzivam.
Njn, musíš pocitat s tim, ze dědeček mladym holkam stačit nebude, moje starozitnost ma 6 let a uz taky uplne nestiha. Ale taky se mi menit nechce, dokud to nebude akutní