U Suzuki by mě vysloveně zajímala skladba prodejů. Když si člověk uvědomí, že v autech pravděpodobně maximum prodejů táhne Vitara a Swift, v závěsu nejspíš SX4. tak co se asi stane, jestli Suzuki připraví nějakého dobrého nástupce Balena... :yes:
0
Prodeje v US (v EU nevím)
Grand Vitara 3181ks, XL-7 4715 Ks, Aeri👋SX4 2261 Ks, Forenza/Reno (u nás Chevrolet Lacetti) 6527 ks, Verona 80ks (u nás Chevrolet Evanda) nyní bude nahrazena new VERONA (u nás EPICA)
0
Díky, to je za I.Q07? Na ta evropská čísla bychom se museli vypravit na website ACEA, ale já mám plné ruce práce... Jinak je docela švanda pozorovat Daewoo stokrát jinak >😁
0
Leden - únor ... DAEWOO stokrát jinak, ale jak vidno funguje to... paradox nejprodávanější SUZUKI na US trhu vlastně není SUZUKI. Jinak ještě k LACETTI alias BUICK EXCELLE za rok 2006 v číně prodáno 127923 ks a je to 5. nejprodávanější model ze všech značek.
0
Jestli se budou v autorizovaných servisech chovat tak jak se chovají tak v téhle republice tuhle značku utopí
Grand Vitara 3181ks, XL-7 4715 Ks, Aeri👋SX4 2261 Ks, Forenza/Reno (u nás Chevrolet Lacetti) 6527 ks, Verona 80ks (u nás Chevrolet Evanda) nyní bude nahrazena new VERONA (u nás EPICA)