Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Xiaomi SU7 překonalo rekord v dojezdu. Za den ujelo přes 4 tisíce km

8 komentářů

Horký Rom
Ne, ne a ještě jednou ne! Tisíc dvě stě třicet čtyři kilometrů z Plzně do Dubrovníku pojedu bez jediného zastavení, ani na zamrkání, ani na zavlnění vlasů větrem. Pětilitrovka z prázdné Aqua Anny je pevně sevřená mezi nohama a stane se mým věrným společníkem po celou cestu, každý kilometr svědčí o mé nezlomné odhodlanosti. Slovo “pauza”? Ach, to je jen chiméra, nesmysl a výsměch lidské slabosti. A můj věrný přítel Passat B5 2.0 TDI bude mým spolehlivým partnerem a fantastická spotřeba 2 deci na sto kilometrů bude tomu důkazem! auto.cz/diskuse/99399/1#…

Váš muItiroII rohypnoI.
DonVito
@ptr078

Komu praská žilka, když si přečte, že EVčko ujelo 4.000km za den?

Mně určitě ne...
ptr078
@Tonito Debelito Renault kangoo
Tonito Debelito
@ptr078
hele kamo todle jedno je elektrickej invalidni vozejk nebo co
ptr078
@DonVito Ja som to necital, lebo ma to nezaujima. Nechystam sa kupovat ev, jedno mam s dojazdom 170km v lete, 90km v zime 🤣
Tycoon
Ve výčtu informací mi chybí, jakou kávu si řidič vychutnával během nabíjení, kolikrát během rekordní jízdy obědval a jak často musel vylučovat.

Ne, teď vážně. Nechápu, proč se s něčím takovým vlastně chlubí. Jen tím upozorňují na slabinu svého řešení, kdy vysoký výkon auta 495 kW nelze reálně využívat. V roce 1982, tedy před 43 roky, jely tři Mercedesy 190 s čtyřválcovým motorem 2.3-16 s výkonem 136 kW průměrnou rychlostí 247.9 km/h (tzn. 5 950 km denně), dokud nenajely 50 000 km v rekordním čase.
ptr078
@Horký Rom Aby ti nepraskla zilka. Nechapem mudrakov ako ty, miketrus a spol, co viete vsetko najlepsie a mate na vsetko recept. Nechaj na kazdom, kolko prestavok si urobi a ty si kludne tras zizalou pri kazdej jablonke popri ceste.
Michal Ježek
A mezitím už před 15 lety zvládlo auto jet o téměř 50km/h rychleji na závodním okruhu, ne oválu.