Novinky
@ptr078
Komu praská žilka, když si přečte, že EVčko ujelo 4.000km za den?
Mně určitě ne...
Komu praská žilka, když si přečte, že EVčko ujelo 4.000km za den?
Mně určitě ne...
@DonVito Ja som to necital, lebo ma to nezaujima. Nechystam sa kupovat ev, jedno mam s dojazdom 170km v lete, 90km v zime 🤣
Ve výčtu informací mi chybí, jakou kávu si řidič vychutnával během nabíjení, kolikrát během rekordní jízdy obědval a jak často musel vylučovat.
Ne, teď vážně. Nechápu, proč se s něčím takovým vlastně chlubí. Jen tím upozorňují na slabinu svého řešení, kdy vysoký výkon auta 495 kW nelze reálně využívat. V roce 1982, tedy před 43 roky, jely tři Mercedesy 190 s čtyřválcovým motorem 2.3-16 s výkonem 136 kW průměrnou rychlostí 247.9 km/h (tzn. 5 950 km denně), dokud nenajely 50 000 km v rekordním čase.
Ne, teď vážně. Nechápu, proč se s něčím takovým vlastně chlubí. Jen tím upozorňují na slabinu svého řešení, kdy vysoký výkon auta 495 kW nelze reálně využívat. V roce 1982, tedy před 43 roky, jely tři Mercedesy 190 s čtyřválcovým motorem 2.3-16 s výkonem 136 kW průměrnou rychlostí 247.9 km/h (tzn. 5 950 km denně), dokud nenajely 50 000 km v rekordním čase.
@Horký Rom Aby ti nepraskla zilka. Nechapem mudrakov ako ty, miketrus a spol, co viete vsetko najlepsie a mate na vsetko recept. Nechaj na kazdom, kolko prestavok si urobi a ty si kludne tras zizalou pri kazdej jablonke popri ceste.
Váš muItiroII rohypnoI.