Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Šáhid po francouzsku? Renault bude vyrábět bojové drony

18 komentářů

Mr.Murphy
@traveldrive hochu u tebe se jasně ukazuje že je zcela zbytečné se s tebou bavit. Jsi bohužel velmi prostomyslný.... Mimochodem vidíš tady ty "palce" od kolegů v diskusi? jsi za vola....
KANKUNEN
@traveldrive Travele a jaká je ta realita? Rusko napadlo Ukrajinu, Amerika Venezuelu a zkouší to na Grónsko. A životní úroveň bude v EU vyšší než v rusácku i kdyby couvala 200 let v kuse.
Mr.Murphy
@traveldrive jak Európa? Snad USA a Rusko ne? nebo snad my vedeme útočné války, případně vyhrožujeme menším zemím že chceme jejich území? Evropa jen reaguje na realitu.
KANKUNEN
@Man Ký Hňupa odvolají.
Man Ký
@Mr.Murphy já doufám v impeachment. sázím na to, že ten pomerančovej senil neudrží svoje ego na uzdě a bude to zkoušet nadále, až ho vlastní odvolají.
Mr.Murphy
Naprosto OK.... Evropa a my všichni jaksi hrajeme o všechno, když si senilní Trump s Putinem chtějí rozdělit svět....
KANKUNEN
Tak jak to je?: Kdo chce mír, musí být připraven na válku. Kdo překul zbraně své na pluhy, učinil tak pro ty, kteří tak neučinili. Na koho si agresor troufne? Na připraveného nebo bezbranného. Máme variantu 2, já nechci zbraně, já chci mír.
Mr.Murphy
@ryccardo hele.... to můžeš říct o každém průmyslovém produktu a pořád něco v EU ještě vyrábíme ne??? prostě to bude jak auta.... automatizace, optimalizace všeho.... Neříkám že to je snadné ale nedělejme ze sebe chudáky co už nic nezvládnou. Mimochodem, musíme....
dodo24
@ryccardo akože kde EU rieši CO2 pri obrannom priemysle? Nikdy som nič také nepočul...
KANKUNEN
@Mr.Murphy No přece je lepší neposuzovat věci podle faktů, ale podle bajek okolo.
Mr.Murphy
@ryccardo ekologie není blouznění.... (green deal třeba ano). Ale samozřejmě, pokud nám hrozí civilizační konec, nemůžeme řešit kytičky a holt se musíme jakýmkoliv způsobem zachránit.
KANKUNEN
@dodo24 Úplně jednoduchý text, ale ty sis v tom našel nesmysl mezi řádky.
Man Ký
@ryccardo vy sociáles to máte jednoduchý. čím je to horší, tím je to pro vás lepší, protože doufáte, že se těm úspěšnějším bude dařit stejně blbě jako vám... a to vám dělá radost. viz rohypnol. z každého průseru má radost a oslavuje😊
proto oslavujete trumpa a putina...😊
nemusím mít takovou kozu jako soused, mně stačí, když mu ta jeho chcípne😊
Man Ký
@KANKUNEN modlím se za to. ani Biden na baterky by nebyl tak hrozný...
ryccardo
@KANKUNEN problem je ze nase EU drony budou stat tak 10x tolik co stoji Putina. Za Evropsky naklady na zbrane si nemuzeme dovolit valcit. Zbrane je potreba vyrabet jednoduse, masove a levne.
ryccardo
@Mr.Murphy dobre ale ti dva probouzeji Evropu z poblouzneni. Budeme delat drony a nevadi ze to produkuje emise CO2 a neni to udrzitelny. Konecne snad prerovname priority co je a neni podstatne.
traveldrive
@Mr.Murphy Slepý a hluchý ide rozprávať o realite... 😒
traveldrive
Európa, kam kráčaš?
.....