Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chery je blízko bateriím s pevným elektrolytem. Chce ujet tisíc km i v tuhém mrazu

12 komentářů

ericn
už už už už už a ono pořád nic 😄 To je stejně jako dojezd až 670km a ono to ujede sotva 400km. To je ale pohádek na dobrou noc...

Pak Rychtera dostal za úkol napsat "clickbait"?
Man Ký
@ericn já se na to docela těším a nedělá mi to potěšení, že jsou s tím problémy. těším se na elektrokolo s větším dojezdem a těším se na elektromotorku do lesa. bude to skvělá věc.
co někoho láká na tom přát si, aby to nevyšlo? asi jen škodolibá radost, že když to nemůžu mít já, nebudeš to mít ani ty😊
ptr078
@Man Ký Asi nepochopenie pisaneho textu. Nejde o samotnu baterku ale o fakt, se nieco sa tu slubuje 10 rokov a stale nic. A hlavne to nedava momentalne ziaden ekonomicky zmysel.
Man Ký
@ptr078 do automobilu nedává, resp. dává to smysl do prémiových značek, kde bude ochoten si za to někdo připlatit. do elektrokol a motorek dává smysl dokonalý.
jestli normální baterie stojí 20, tak dám klidně 40 za jinou, když samotné kolo stojí 150-200 tisíc.
je to svatý grál a tak se všichni předhánějí, kdo to bude mít dřív, ale nepochybuju o tom, že to bude.
nepochopení? takových příspěvků tady vidím 300 za den...
ptr078
@Man Ký Treba budovat kondicku a nespoliehat sa na cinsku baterku. Zvlast ked v cechach nemate ani poriadny kopec.
Man Ký
@ptr078 já jezdím enduro a místo dvoutaktního tříkila blbnu po lese, výjezdy, které na běžném kole nemáš vůbec šanci vyjet. a motorka bude samozřejmě ještě lepší😊
klasický cyklista ze mě se sto kilama někdy těžko bude😊
ptr078
@Man Ký 👍🏻
Man Ký
@ptr078 Scotland bude asi na kolo rajcovní, co?
ericn
@ptr078 jj pochopil si to dobře, Man Ký bohužel 😄
WinDiesel
@Man Ký : těšíte se zbytečně, pevný elektrolyt se zatím vyrobit nedá, tedy baterie. Nebude ho mít nikdo. Článků na toto téma je na netu dost. Maximálně se dá vyrobit polotuhý=polotekutý elektrolyt, který žádný praktický přínos nemá, nebo skutečně minimální.
WinDiesel
Pevný elektrolyt je jedna velká lež. Už to píší i odborníci v Číně, k pisálkům v auto.cz se to ještě ale "nějak" nedostalo 😄
Problémy pevného elektrolytu zatím nevyřešeny, reálný je maximálně polotekutý elektrolyt, který ale žádné zásadní zlepšení nepřináší.
Lenka Čížková
@WinDiesel Dobry postřeh.