Novinky
Mr.Murphy
5
No hlavně bych zdůraznil že vést nezajištěné lyže v interiéru na delší trase může jen opravdu nezodpovědný člověk. Přecejen, nechat se v případě nehody podříznout hranou lyže asi není nic, o co byste stáli 😉
Přejít do diskuze
@Mr.Murphy znám z okolí případ, kdy v nevelké rychlosti... držky pořezané jak po potyčce na nože😞
Do Rakouska na hory jezdím každý rok a můžu říci zkušenosti😒br />
- Nikdy jsem tam nepotkal policajta na silnici. To by musel být zázrak, aby někoho kontrolovali.
- Rakev tam na parkovišti u lanovek má řekněme půlka aut.
- Viděl jsem i lyže pohozené v interiéru na zadních sedačkách.
Pokud má člověk alespoň trochu rozum, tak ty lyže dá do pouzdra a nějak zajistí, aby volně nelítaly a rozhodně s tím nebudou dělat problémy.
Na co si člověk opravdu musí dát pozor jsou stacionární radary. Už jsou snad v každé druhé obci a co mám zkušenosti od známých, pokuty do ČR chodí. Ideální je zapnout upozornění na překročení rychlosti, tam se fakt hodí.
- Rakev tam na parkovišti u lanovek má řekněme půlka aut.
- Viděl jsem i lyže pohozené v interiéru na zadních sedačkách.
Pokud má člověk alespoň trochu rozum, tak ty lyže dá do pouzdra a nějak zajistí, aby volně nelítaly a rozhodně s tím nebudou dělat problémy.
Na co si člověk opravdu musí dát pozor jsou stacionární radary. Už jsou snad v každé druhé obci a co mám zkušenosti od známých, pokuty do ČR chodí. Ideální je zapnout upozornění na překročení rychlosti, tam se fakt hodí.
@vencelín Ale dá se s tím lehce vydrbat. Ať si svoje trapný pravidla dodržují sami. Rozčiloval jsem se dřív i nad jejich dementím IGL omezením rychlosti, ale ve finále to není tak strašný. Provoz je v takových úsecích plynulý a všichni jedou těch 100 jak šneci na tempomat a cesta paradoxně celkem slušně odsejpá. Sice řidič nemá moc co dělat, ale tak se dá kochat pohledem na Alpy.
@Othello
mam stejnou zkusenost.
pri kratkem vejletiku tak jsem je potkal dvakrat.
ten prvni byl ultra ***. v dobe kdy jsem nedaleko hranic v nejake vesnici stali na parkovisti abychom se poradili kam pojedem tak nas tam zacal buzerovat jeden v civilu.....*** ktery cely vejlet znechotil a od rakoyska vylecil.
mam stejnou zkusenost.
pri kratkem vejletiku tak jsem je potkal dvakrat.
ten prvni byl ultra ***. v dobe kdy jsem nedaleko hranic v nejake vesnici stali na parkovisti abychom se poradili kam pojedem tak nas tam zacal buzerovat jeden v civilu.....*** ktery cely vejlet znechotil a od rakoyska vylecil.
@johny555
Mam opacnou zkusenost.
Kratky vejletik a potkal jsem rovnou dva ***y, kteri vejletik "naramne" znechutili a od rakouska mne na nejakoy dobu vylecili.
Mam opacnou zkusenost.
Kratky vejletik a potkal jsem rovnou dva ***y, kteri vejletik "naramne" znechutili a od rakouska mne na nejakoy dobu vylecili.
@johny555 Upozornění na radary jako třeba Waze je fajn. Jen musíš včas schovat telefon, aby tě nepřistihli při jeho používání neb je to tam zakázané. Takže ideálně si pustit jako kamufláž vestavěnou navigaci v autě a telefon mít tak, aby nebyl zepředu vidět a pokud tě bude stavět hlídka tak rychle schovat.