Novinky
Držíme palce 😄. Jsem zvědav na to jak se jim to povede s tím eliksírem mládí.
@psel myslíš, kolik aut z těch aktualizovaných se nerozjede? 😁
@ericn
Aby nedopadli jak Airbus s A320 family 😊.
Tam taky problemy vyresil downgrade zpet na nizsi verzi.
Aby nedopadli jak Airbus s A320 family 😊.
Tam taky problemy vyresil downgrade zpet na nizsi verzi.
@vencelín Hele nebuďme škodolibí, třeba se jim to povede 😉
@ericn
Však já jim přeju aby se vše zadařilo dle představ tvůrců a všichni (včetně uživatelů byli spokojeni).
Jen jsem upozornil na to, že existuje riziko, že upgrade nemusí vyjít dle původního záměru.
Nevím jak Vy, ale mne přijde, že ajtáci maj asi nejsilnější touhu štourat se do věcí, které spolehlivě fungují aby to po jejich zásahu bylo leckdy horší než předtím.
Však já jim přeju aby se vše zadařilo dle představ tvůrců a všichni (včetně uživatelů byli spokojeni).
Jen jsem upozornil na to, že existuje riziko, že upgrade nemusí vyjít dle původního záměru.
Nevím jak Vy, ale mne přijde, že ajtáci maj asi nejsilnější touhu štourat se do věcí, které spolehlivě fungují aby to po jejich zásahu bylo leckdy horší než předtím.
@vencelín Tak hlavne najlepsie mat ajtakov len tak na chvilu a po case sa zisti, ze vo firme nik kompetentny nezostal a systemu nik nerozumie, len vsetci nechavaju robit ai kilometre kodu a je z toho jeden velky gulas a kazdy kto ma rozum zuteka
@psel Proc se zajimas o neco, co se te vubec netyka?
@nope když někdo updatuje hromadně tak je to vždy zajímavé, zvláště takhle staré kousky. Je to odvážný počin a proto mě zajímá jak to dopadne. Navíc bych se tím nechlubil nikdy dopředu, ty znáš nějaký software bez bugů? Já ne.
Začne mi pak S60 SPA ukazovat teplotu kapaliny? Půjde vypnout vypínání motoru?
Je vam jasne, ze kdyz vam to muzou na dalku aktualizovat, tak vam to muzou na dalku klidne i vypnout?
Aktualizace je jen začátek.
Konec záleží na tvé paranoie.
To už není odpověď, jen reflex.
Môcť môžu. Ale je Vám jasné, že ak by to urobili tak by v tom momente stratili zákazníka. A utrpelo by aj ich PR takže pochybujem, že by to nejaká automobilka riskovala.