Novinky
Man Ký
5
když už nelze sportovnímu elektromobilu vyčíst přílišnou hmotnost, přichází na přetřes, že nevypadá jedna ku jedné jako předloha. ani nemůže, dostali by se nejspíš do problémů s plagiátorstvím.
Přejít do diskuze
@kari.laz jako poměrně logická úvaha mi přijde: dejme tomu, že fakt zakážou spalovací motory. dejme tomu, že budu muset jezdit na elektřinu. bude nějaká alternativa k zábavnému ježdění na benzín?
auto na obrázku by takové mohlo být. nechápu hejt za každou cenu... u motorek už třeba Stark ukazuje, že to nějak půjde řešit, jenom bohužel bez kraválu.
ten prvek je tak důležitý, a já to nepopírám - je to příjemné držet motorku s véčkem nebo auto s ječivým motorem pod krkem, ta zpětná vazba - ale je to natolik důležité, že bych si to třeba pouštěl z repráků spíš, než abych to úplně oželel?
auto na obrázku by takové mohlo být. nechápu hejt za každou cenu... u motorek už třeba Stark ukazuje, že to nějak půjde řešit, jenom bohužel bez kraválu.
ten prvek je tak důležitý, a já to nepopírám - je to příjemné držet motorku s véčkem nebo auto s ječivým motorem pod krkem, ta zpětná vazba - ale je to natolik důležité, že bych si to třeba pouštěl z repráků spíš, než abych to úplně oželel?
@Man Ký
Xiaomi nebo kdokoliv jiný, než autor titulku, někde prohlásil, že si pro tuto věc zvolili jako předlohu Lancii Stratos?
A jen tak mimochodem, že teda Číňané si zrovna s plagiátorstvím dělají trvale, dnes i historicky, sakra těžkou hlavu. 😀
Xiaomi nebo kdokoliv jiný, než autor titulku, někde prohlásil, že si pro tuto věc zvolili jako předlohu Lancii Stratos?
A jen tak mimochodem, že teda Číňané si zrovna s plagiátorstvím dělají trvale, dnes i historicky, sakra těžkou hlavu. 😀
Ten, kdo psal titulek, buď nikdy Stratose neviděl nebo má něčím silným ovlivněnou psychiku a zrak. 😀
@kari.laz nejrychlejší ID.R má NS za 6:05... nejlepší sériovky kolem 7min. To není tak zlé. ne?
laik žasne, hloupá Evropa čumí s pokleslou čelistí -za podobně peníze nic podobného v Evropě nepostaví
@gil54 na té úvodní fotce to nevypadá, když ale zalistuješ dál, tak ty celkové proporce a profil docela jo.
Ty první fotky interiéru vypadají, jako když fotili něco v měřítku 1:24. Ale jinak teda dobrý, vypadá to hezky, váha dobrá, výkon pořádný... tohle bych klidně zkusil.