Novinky
Nejlepší auto na světě omládlo: Mercedes-Benz třídy S má pořád motor V12 a desítky hvězd
25 komentářů
Gasoline
0
Fuj, já se leknul. Zepředu hodně naštvaná žába.
Pane redaktore, nejlepší Auto na světě je Rolls-Royce Spectre.
@Radovan Krejčíř
Tak proč ho nikdo nechce?
Tak proč ho nikdo nechce?
@kari.laz
A odkud bereš takové informace? Autoforum, tchýně, nebo kamarádi z pivnice?
A odkud bereš takové informace? Autoforum, tchýně, nebo kamarádi z pivnice?
@Radovan Krejčíř
Promiň, nevěděl jsem, že se bavím s jelitem.
Promiň, nevěděl jsem, že se bavím s jelitem.
@kari.laz
Jelito, tvá snaha působit chytrý je tak směšná, že by mohla být samostatnou komedií. Ale bohužel pro tebe, svět neuznává pivní historky ani tvé domněnky. Zatímco ty tady koktáš své hlouposti, já už dávno sedím ve svém Spectre, popíjím Gyokuro a sleduji, jak někdo tak malicherný jako ty dělá ze sebe směšného !d!0†a.
Jelito, tvá snaha působit chytrý je tak směšná, že by mohla být samostatnou komedií. Ale bohužel pro tebe, svět neuznává pivní historky ani tvé domněnky. Zatímco ty tady koktáš své hlouposti, já už dávno sedím ve svém Spectre, popíjím Gyokuro a sleduji, jak někdo tak malicherný jako ty dělá ze sebe směšného !d!0†a.
@Radovan Krejčíř
Ty popíjíš tak perlivou vodu u stolu ty parodie.
Ty popíjíš tak perlivou vodu u stolu ty parodie.
@kari.laz
Zůstaň u svých pivních fantazií, na víc tvůj rozhled nestačí.
Zůstaň u svých pivních fantazií, na víc tvůj rozhled nestačí.
Interiér je trochu pasé, kdejaká Čína s poloviční cenovkou ho překoná. Navíc kopíruje elektrické Sko, které nebylo moc kladně přijaté. Takové rámečky u displejů jsem naposledy viděl v roce 2005 ve školní učebně u dosluhujících monitorů. Exteriér je super až na radar. A auto tomu říkat nelze, spíš topení s kolečky. Škoda.
Tohle je takový Opus magnum napříč celosvětovou automobilovou produkcí,bral bych ho všemi deseti.Oproti tomu 7-er(když ji vidím,je mi až fyzicky nevolno) i zmiňovaný
Spectre bych nechtěl ani zadarmo,nemluvě o tom že stojí 3 násobek ceny
S klasse.
Pánové,taky mě mrzí,že si ho asi nikdy nekoupím
Spectre bych nechtěl ani zadarmo,nemluvě o tom že stojí 3 násobek ceny
S klasse.
Pánové,taky mě mrzí,že si ho asi nikdy nekoupím
Tak můj šálek čaje takovýto design určitě není - zejména mi vadí ty prohnutá boční linie pontonu ve tvaru banánu. Bohužel ji Mercedes používá už dlouhé roky a hned tak se toho nezbaví. Na druhé straně - proti nejnovější baworácké řadě 7 je tato třída S ještě pořád velice pohledné auto...
@Arese
Ujišťuji vás, že váš šálek kávy je všem naprosto lhostejný, a klidně si ho můžete strčit tam, kam slušná společnost neposílá ani pozdravy.
Ujišťuji vás, že váš šálek kávy je všem naprosto lhostejný, a klidně si ho můžete strčit tam, kam slušná společnost neposílá ani pozdravy.
@Petr Janek Myslíte? A proč tedy na můj diskusní příspěvek reagujete? 😊
@Arese
Reaguji ne proto, že by mě zajímal váš názor, ale proto, že se sám nabídl jako terč, chatbote.
Reaguji ne proto, že by mě zajímal váš názor, ale proto, že se sám nabídl jako terč, chatbote.
@Petr Janek nerad koprovou? tady není na výběr, Areseho názor si člověk prostě MUSÍ přečíst. a že má pestrý repertoár, zvracecí smajlík, zíííív, nuda, koho to zajímá? musí se vyjádřit ke všemu, co ho vůbec nezajímá.
co je zajímavější, že ho nezajímá to, co ho podle jeho slov zajímá😊
jak říkala moje babička, byly časy, že byl na vesnici jenom jeden obecní idyot.
co je zajímavější, že ho nezajímá to, co ho podle jeho slov zajímá😊
jak říkala moje babička, byly časy, že byl na vesnici jenom jeden obecní idyot.
@Man Ký Račte jít se svými jízlivými "příspěvky" do haj.lu a vemte sebou taky Janka. Pokud vás nezajímají názory jiných, nepište vůbec. Nemáte v DISKUZI co pohledávat.
Klasika Mercedes posledních pár let, v tom dobrém i špatném smyslu. Boční silueta ala prohnutý banán, kopa cingrlátkových svitících blbovin, poctivé spalovací motory a komfortní interiér a podvozek.
Za mě by stačilo ubrat těch displejů a najmout nového dizajnéra, protože zbytek je pořád poctivé auto jak má být.
Za mě by stačilo ubrat těch displejů a najmout nového dizajnéra, protože zbytek je pořád poctivé auto jak má být.
Carlsson Karel
Příspěvek podléhá schvalování.
No ten nadpis je dosť subjektívny. Najlepšie auto na svete je pre každého niečo iné.. každopádne S-ko je nepochybne váhová kategória vo svete automobilov. Ale toľko elektroniky čo tam nasypali to bude servisná tragédia. Spoľahlivosťou elektroniky Mercedes nevyniká.
A mne osobne nevonia ani ten „disko“ interiér.
Exteriér je za mňa v pohode.
A mne osobne nevonia ani ten „disko“ interiér.
Exteriér je za mňa v pohode.