Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Známé autonehody: Jak bourají slavní

10 komentářů

Man Ký
No, tohle je zrovna takový téma... nic moc.
Ale jednu poměrně bizarní příhodu, či spíše příhody, nezmínit nelze.
Jiří Schmizer zabil při autonehodě člověka, v opilosti. Jeho otec, Jiří Sovák mu to nikdy neodpustil. Co je ovšem bizarní ještě víc, sám zabil na přechodu, v opilosti !!! chodce také a nikdy za to nebyl trestně stíhán!!!
a do třetice, Jiří Schmitzer tento husarský kousek v podobě zabití spolujezdce zopakoval.
A ještě dodám, zabít pod vlivem alkoholu spolujezdce, to je opravdu špína, ale udělat to dvakrát, to je naprosto neskutečné a vůbec mi nevadí o tom mluvit, Vencelíne. Takže si vyliž...

www.tvguru.cz/…smrtelne-nehody/
xxc
@Man Ký Co ja viem, moze sa stat hocico. Urcite nesadal do auta s tym, ze ide niekoho zabit. Bola ina doba, vtedy bol alkohol polahcujuca okolnost.
gil54
@xxc

V době, kdy byl alkohol při nehodě považován jako polehčující okolnost, jezdil Schmitzer v kočárku nebo maximálně na tříkolce.
Man Ký
Man Ký
@xxc to bylo někdy v padesátých letech. nevím, když zabiju člověka vožralej, tak za to už nikdy vožralej nesednu, jemu to evidentně nedělalo problémy a dělal to pořád.
"može se stat hocico" hocikomu, ale mně ne, vožralej nejezdím.
(ano, spletl jsem to, poprvé srazil chodce, podruhé zabil spolujezdce)
gil54
@Man Ký

Pokud čtu dobře - a to jenom z tvého odkazu - tak za chodce dostal trojku natvrdo a za spolujezdce čtyřku natvrdo.

Dva mrtví, dvě nehody dva tresty. Obě nehody potrestány. O žádné třetí, jak píšeš ty, nikde ani zmínka, ani v jiných zdrojích. A že by za nějakou smrtelnou nehodu snad nebyl nikdy trestně stíhán, jak uvádíš, taky nikde ani zmínka.

Buď uveď nějaké jiné další zdroje nebo nepiš taková ..... sdělení.
Štěpán Koudelka
K čemu tento článek??? Je to na úrovni hyenismu bulváru. Proč šťouráte do smrtelných nehod, který se staly před léty? Úplně zbytečně. Trochu uvědomění by to chtělo!

Jo a v tomto případě rady typu nečti co tě nezajímá, jsou mimo...
vencelín
Je videt co je hlavni parketou Moncicaka.
Jakmile se na druhe zacne vytahovat spina, sup je v diskuzi okamzite prvni a uz to laduje pod kotel..... Ve vytahovani spiny na druhe je nepremozitelna klasa....

Vazena redakce, bezte s timto bulvarem ke vsem certum a poradne se zamerte na technicka temata.
Horký Rom
@vencelín
Zase se ozval vencelín - univerzální vazelín do každé diskuze. Obsah nulový, kluzkost maximální.
Man Ký
@Horký Rom obzvláště, když mu článek, který je postaven výslovně na tom "tahání špíny" nevadí, ale já už ano.