Novinky

Zpět na článek

Jak velký displej je už příliš? Vědci mají odpověď, Audi bude zmenšovat

11 komentářů

Tomogo
Ideál je zmáčknout tlačítko a display zmizí v palubní desce. Využívám to, a jezdí se mi bez displeje líp.
David Born
Velikost displaye neřeším, spíš svítivost v noci. Takže oled display v nočním režimu by byl super. A co se týče velikosti ...to mají teď koncernové vozy před řidičem ... to je ostuda. Chudák enyaq
3_diamanty
Ziariaci megadisplay vedla volantu nemoze byt nic prijemne ani v noci a ani cez den ... o odputavani pozornosti sofera uz ani nehovorim... samozrejme ok nejaky ten display je dnes uz samozrejmostou a takpovediac aj ziadany ... ale treba to spravit sikovne... paci sa mi ked display je sucastou palubky a moc nevytrca a neposobi ako domontovany kus cohosi labilneho ... lenze dnes si uz anu v tomto clovek moc nevyberie a pribuda coraz viac splacanin trciacich na palubovkach cest vynimkam.
... chapem ze aj taka scala ci fabia alebo korejci to tiez uz inak neriesia ale o to viac sa mi pacia kusky kde display neposobi ako past na oko
ericn
Za mě je ideální velikost 10" jak je v OIV, víc netřeba. Těch 13" co do aut teď cpe VW group už je moc. Samozřejmě cokoliv většího už nedává smysl vůbec...
vencelín
Downsizing displeju, upsizing motoru.
Arese
@vencelín Přesně tak!
Barry Lyndon
Prý budeme mít od 2027 FSD napříč značkami. Takže ideální bude 4K TV přes celé čelní sklo a kdo se bude chtít podívat ven, přepne obraz na přední kameru 😃
vencelín
@Barry Lyndon
pojizdne multikino Cinestar 😊
del42sa
aspoň jeden správný krok v dnešní pošahane době...
Lenka Čížková
@del42sa V sauně Babylonia je každý krok správný.
_Teddy_
Samotny displej mi az tak nevadi, nech je uz akokolvek velky. Co mi vadi je to, ak "trci" do priestoru, ako keby to tam dodatocne primontoval daky lenivy ucen. To uz nevedia tie displeje aspon zapustit do palubky?

A este viac mi vadi, ak vodic vozidla nema pred sebou (pred volantom) nic, ziadne pristroje, a musi silhat bokom na displej v stredovej konzole. To je tiez pekny ergonomicky nezmysel.