Ojetiny
Z této troji bych si určitě nevybral. Za mě je nejlepší koupě v této třídě Suzuki Swift.
Miniaturní levná pixla jako pomník zlatých časů? Ještě jste sem mohli dát Felicii. 😁
Škoda, chyb v článku. Zajímalo by mě, kde by u těchto vozů autor hledal dveřní jednotky. Kontrola rozvodů po 120 tisících je zbytečná, předpis je 240 tisíc a nemají problémy s nájezdy nad 400 tisíc.
U TSI je rozdíl hlavně v GPF, CHZ ho nemá a má výrazně lepší reakce. Proto i ta změna oleje.
Taky by bylo dobré opět zmínit důvod koroze víčka nádrže a že je možné zadní podběhy doplnit.
U TSI je rozdíl hlavně v GPF, CHZ ho nemá a má výrazně lepší reakce. Proto i ta změna oleje.
Taky by bylo dobré opět zmínit důvod koroze víčka nádrže a že je možné zadní podběhy doplnit.
Podvozek hodnotím s ohledem na kategorii.
nejsem zadny gurman ale jizda v cigu mne neuchvatila. obycejna levna plechovka, to uz radeji starsi a vetsi auto nez tohle.
proti gustu 😊.
ja jsem s tim jel jednou a jak jsem psal "levna" mala skatule.
s tim mohu souhlasit
tak to je Famfula dost podstatna vec, nemyslite? 😊
uradniho simla bych z viny uplne nevyloucil. uredn isiml rozhodl ze auta musi mit to ci ono, vcetne tech malych do mesta kde ty veci jsou leckdy k prdu. tim jsou naklady na vyrobu vyssi a za male auto nikdo neda mega, tedy vyrobci ty naklady nejak musi nekde redukovat, cimzcpak utrpi komfort posadky a vydrz vozu.
Vím kama tím míříte. Sám jsem s relativně malým vozem (Felinka) projel kraj světa. Ted mám MPV a zpět do menšího už bych nešel ani za boha 😁.
Co si budem nalhávat, malé vozy jsou většinou využívány na kratší trasy. Na ty delší je to spíše nouzovka.
Vzhledem k tomu, že v autě na vejletech spím vevnitř či tam vozím kolo, tak z toho důvodu už bych menší nechtěl.
Ne že by to s krátkou Felinkou nešlo, ale bylo to o poznání více přeskládávaní a časově delší tetris než se současným vozovým parkem.
to ano relativne lehky drbajzlik s relativne cipernym motorem.to je asi jediny pripad kdy by se v souvislosti s timto autem dalo mluvit o pozitku z jizdy