Testy
Má to sice na rozměry auta malou ložnou plochu a malou nosnost, ale zase je třeba vše nakládané zvednout do výšky 1,5 metru.
Ale zas sice to musíte zvednout hodně vysoko, ale aspoň vám na korbě nepřekáží podběhy. Vlastně překáží, tak se aspoň pocvičíte.
Vzadu v kabině perfektní místo na nohy, škoda jen, že se na té lavici (alespoň dle recenze) nedá pohodlně sedět.
Do korby (i s příplatkovou roletou za 70 tisíc) sice prší, ale věci nebo třeba nákup si můžete naskládat pod nohy cestujících vzadu.
Má to vzhledem k jízdním vlastnostem i využití nesmyslně výkonný motor, ale zase to žere prázdné a bez přívěsu 15 litrů na 100.
Prostě samá pozitiva.
Ale zas sice to musíte zvednout hodně vysoko, ale aspoň vám na korbě nepřekáží podběhy. Vlastně překáží, tak se aspoň pocvičíte.
Vzadu v kabině perfektní místo na nohy, škoda jen, že se na té lavici (alespoň dle recenze) nedá pohodlně sedět.
Do korby (i s příplatkovou roletou za 70 tisíc) sice prší, ale věci nebo třeba nákup si můžete naskládat pod nohy cestujících vzadu.
Má to vzhledem k jízdním vlastnostem i využití nesmyslně výkonný motor, ale zase to žere prázdné a bez přívěsu 15 litrů na 100.
Prostě samá pozitiva.
Rámová konstrukce, V8 atmosféra, hdm automat s redukcí, 4x4, zadní tuhá náprava… navíc vypadá výborně👏👏👏
Když si vezmu, že na u.s. trhu se takových rámových aut prodá stovky tisíc, tak nelze Američanům jejich automobilový svět nezávidět🙂
Když si vezmu, že na u.s. trhu se takových rámových aut prodá stovky tisíc, tak nelze Američanům jejich automobilový svět nezávidět🙂
@Miroslav Melichar
K tomu ještě Suburbany, Escallade, E😜edition XL......
Jo jo, jejich vozový park je pecka.
K tomu ještě Suburbany, Escallade, E😜edition XL......
Jo jo, jejich vozový park je pecka.
@Miroslav Melichar Pane Melichar, jeli někdy s něčím takovým? že se rozplývají nad zadní tuhou nápravou? a nad rámem? to jsou všechno hodnoty, které na silnici docela obtěžují😊
@Man Ký Hmm, hodnoty, které obtěžují... co taková SUV, ta na silnici taky nepředstavují zrovna hitparádu jízdních vlastností... přesto je lidé chtějí. Jaké vlastnosti auta preferuje Pepa (komfort) nebo Tonda (off-road schopnosti), to je otázka individuálních priorit. No a statistika pak ukáže, co je preferováno většinově. V USA je nejprodávanější Ford F-150 v Evropě Dacia Sandero. Za mě to vypovídá o mnohém... ale určitě ne o tom, že v USA nemají kvalitní asfaltové silnice, nebo že v Evropě milujeme tříválce 😄
@simson33 víš proč vznikly SUV? aby přiblížily kvalitu jízdy na silnici osobních automobilů terénním automobilům. prostě, aby zcivilnily off-roady přičemž zachovaly jejich vzhled.
že je v USA nejpopulárnějším autem F-150 znamená, že buď lidé taková auta potřebují, nebo že lidé taková auta chtějí. vsadil bych si spíš na druhou možnost.
kdyby u nás takový automobil stál já nevím 800 tisíc a benzín byl za 15 korun, asi by se jich prodalo víc. otázkou je, jestli je to výhra, že je nejprodávanějším osobním automobilem náklaďák.
že je v USA nejpopulárnějším autem F-150 znamená, že buď lidé taková auta potřebují, nebo že lidé taková auta chtějí. vsadil bych si spíš na druhou možnost.
kdyby u nás takový automobil stál já nevím 800 tisíc a benzín byl za 15 korun, asi by se jich prodalo víc. otázkou je, jestli je to výhra, že je nejprodávanějším osobním automobilem náklaďák.
Kvituji redakci, že po hodně dlouhé době vzala do testu konečně pořádné AUTO!
Krásná strojovna to se amíkům musí nechat, povidlo se jim to!
Krásná strojovna to se amíkům musí nechat, povidlo se jim to!
@vencelín Jo, pickupy jsou zvláštní auťáky, ale tyhle přerostlé jsou spíš opravdu jen pro farmáře, kteří se pohybují po městech jen vyjímečně.
Já bych tady uvítal testy menších pickupů se samonosnou karosérií, s rozměry se kterými se vejdou do městského provozu. Především tedy třeba RAM 700 nebo Rampage a nebo třeba Orocha od Renaultu.
Já bych tady uvítal testy menších pickupů se samonosnou karosérií, s rozměry se kterými se vejdou do městského provozu. Především tedy třeba RAM 700 nebo Rampage a nebo třeba Orocha od Renaultu.
@kruskar
ale jo, testy Vami zminenych vozu by byly urcite take zajimave. kazdopadne jsem rad ze se zde objevil test tohoto vozu. v porovnani s bzucaky a cinany je to velmi prijemna zmena. test suburbanu (escallade) ci toho e😜editonu by mohl za mne byt taky zajimavy.
ale jo, testy Vami zminenych vozu by byly urcite take zajimave. kazdopadne jsem rad ze se zde objevil test tohoto vozu. v porovnani s bzucaky a cinany je to velmi prijemna zmena. test suburbanu (escallade) ci toho e😜editonu by mohl za mne byt taky zajimavy.
Spotřeba je až nečekaně přívětiná. 15l a na dálnici 13 je na tak velké auto, pickup a 6,2l motor skvělé. Jen o něco málo níž jezdí dvoulitrové dieselové dodávky. Obecně mi přijde, že velkých pickupů potkávám čím dál víc. Na druhou stranu se dají sehnat za dobré ceny.
kruh se uzavírá.
(jdu si přečíst v testu, jestli by zapojen přívěs s druhým Silveradem na korbě)
Ioniq 5N 2275 kg
Silverado 2461 kg
rozdíl 186 kg😊
slušná cena 2 mil. Kč😊 vlastně za hubičku😊