Novinky
Řídili jsme Volkswagen Golf GTI Edition 50: To nejlepší, co můžete mít! A taky nejrychlejší
11 komentářů
Filip Mucala
1
a pak si poridite libovolneho japonce ,a zjiste ze nemci jsou leda tak etalonem nudnosti !
Až na jednu vyjimku se nikde nelze dozvědět či dočist jedna podstatnějši věc. Zatimco CS ma možnost mit nejostřejši převodovku tedy S+ a M+ pouze v režimu special tak u GTI 50 je ta možnost i v individualnim režimu tedy u všech jizdnich modu.
Nj, stara dobra skola, skoda te vysoke ceny, ale asi (v dnesni dobe) opodstatnela. Jeste chybi klasicky manual. Marne hledam nejaky elektromotor pro vypomoc zrychleni (nejakej tfujky hybrid), zkratka klasicke ICE, to je mazec. A ta hmotnost tomu odpovida, pekne sportovni auticko (i do mesta). Byt to o tretinu levnejsi, tak v te cervene prosim. Za manual bych si i priplatil.
@Frfla cena je úplný nonsens, hlavně když vývoj toho zázraku oproti klasickému GTI/GTI clubsport nemohl stát vůbec nic (ono i inovací ve srovnání s Golfem 7 je přesně nula :0)).
Vzletné fráze autorů o uložení přední nápravy (silentblok za 3 stovky) a nejsilnějším 2.0 TSI (které tenhle výkon mají všechny a je jedno jestli 300, 310, 320, 333 koní) jsou víceméně k smíchu.
Vzletné fráze autorů o uložení přední nápravy (silentblok za 3 stovky) a nejsilnějším 2.0 TSI (které tenhle výkon mají všechny a je jedno jestli 300, 310, 320, 333 koní) jsou víceméně k smíchu.
@Frfla
Toho manualu je určitě škoda. Takhle by cena byla cca o 70 tkč niže a to by byl pro mě dvojty bonus. I přesto, že to DSG prej funguje paradně navic jak vyše pišu je u něj možnost zvolit nejostřejši řazeni u všech jizdnich režimu.
Jinak u mě s přehledem vyhrala ta spešl zelena metla, ktera ma v reale šileny rozptyl.
Toho manualu je určitě škoda. Takhle by cena byla cca o 70 tkč niže a to by byl pro mě dvojty bonus. I přesto, že to DSG prej funguje paradně navic jak vyše pišu je u něj možnost zvolit nejostřejši řazeni u všech jizdnich režimu.
Jinak u mě s přehledem vyhrala ta spešl zelena metla, ktera ma v reale šileny rozptyl.
@Frfla VW v podstatě GTI pro normální lidi zabil, cena je dost přestřelená a absence manuálu ostudná... Tím ho odsoudil k paběrkování, ale mohou si to jako jediní na trhu dovolit. Ostatní automobilky jsou z této kategorie dávno pryč...
@ericn neznam prodeje ostřejšich verzi takže jestli paběrkuji vubec netušim. Ale cena mi přijde uplně normalni až bych řekl, že VW pravě diky teměř monopolu ty ceny drži na velmi slušne urovni a situace nijak nezneuživa. A jasně byt manualu tak jsou ty ceny ještě nižši, ale v tomhle ohledu je to prakticky mrtve.
I když vim že u GTI 50 se manual zvažoval a dokonce existuje i exemlař s třemy pedaly.
I když vim že u GTI 50 se manual zvažoval a dokonce existuje i exemlař s třemy pedaly.
Radek Jakl
Příspěvek podléhá schvalování.