Novinky
Zajímaly by mě ty bájné nečistoty nasávané ze dna nádrže. Pokud je nádrž plná, nasává čerpadlo snad zezhora? To asi ne. To se zas autor vzdělával na nějaký facebookový diskuzi.
@Ondřej Fíla
presne tak, to by po ujeti 200tis km a 20tis litru benzinu = a cca 400 natankovani musela bejt nadr plna bordelu
presne tak, to by po ujeti 200tis km a 20tis litru benzinu = a cca 400 natankovani musela bejt nadr plna bordelu
Měl jsem benzínovou 406ku a v manuálu se psalo, že plnou nádrž se má tankovat do třetího vypnutí pistole (asi kvůli pěnění?). Teď mám oktávku v dýzlu a beru podle manuálu plnou do prvního vypnutí.
@Stejsn
Párkrát (u Cheroletu, Peugeotu, Renaultu) si mi stalo, že jsem čerpal tak dlouho až se mi palivo přelilo ven a začlo téci na zem 😁. No, nic se nestalo. Ono to asi nebude zas taková divočina, jak se autor snaží napsat, tedy pokud pojedeme dostatečně dlouho na to abychom z nádrže dostatečně ubrali. V opačném případě by s přecpanou nádrží se ve velkém horku vytvořil v nádrži nadměrný tlak (i přes existenci pojistného ventilu).
Párkrát (u Cheroletu, Peugeotu, Renaultu) si mi stalo, že jsem čerpal tak dlouho až se mi palivo přelilo ven a začlo téci na zem 😁. No, nic se nestalo. Ono to asi nebude zas taková divočina, jak se autor snaží napsat, tedy pokud pojedeme dostatečně dlouho na to abychom z nádrže dostatečně ubrali. V opačném případě by s přecpanou nádrží se ve velkém horku vytvořil v nádrži nadměrný tlak (i přes existenci pojistného ventilu).
@vencelín U starých aut se to odhaduje blbě, při tankování pistoli nevycvaknou (nemají na to uzpůsobené tankovací hrdlo) a tak mi taky párkrát vychlístnul benzín z přeplněné nádrže. A stalo se mi na srazu v Poděbradech, že jsem fiata natankoval těsně před městem, pak ho postavil na kolonádu a jak vyšlo slunce, najednou se pod ním začala šířit benzínová louže z přepadu nádrže. Je to poučení.
@Stejsn
To už ale musí být festovně stará auta co nejsou kompatibilní s vypínáním pistole. Už i u Felinky pistole cvakala.
V té letní popisované situaci bych čekal spíše více výparů a nadýmání nádrže a případně prasknutí těch pásů co ji objímají a drží ke karoserii než že se vyšplouchne trocha benzinu 😁.
To už ale musí být festovně stará auta co nejsou kompatibilní s vypínáním pistole. Už i u Felinky pistole cvakala.
V té letní popisované situaci bych čekal spíše více výparů a nadýmání nádrže a případně prasknutí těch pásů co ji objímají a drží ke karoserii než že se vyšplouchne trocha benzinu 😁.
@vencelín V roce 2006 jsem se služební Fabií 1 (sedan) po načerpání plné skončil s rozsvíceným kuřetem v servisu. Důrazně mi doporučili neplnit do plna.
@MOJEJMENO
Rekli kde presne byl problem ci co se stalo?
Rekli kde presne byl problem ci co se stalo?
@vencelín Je to 20 roků... ale pokud si pamatuji dobře, údajně se prý výpary (či palivo?) dostanou do uhlíkového filtru a je třeba následně vše měnit.
Mohl bych autora článku požádat o vysvětlení v čem vadí o něco větší naplnění palivové nádrže? Pokud autor již něco zmíní, mohl by problematiku v článku více rozebrat......
Za mne je jediným důvodem to, že se ramenu plováku či plovák opře o stěnu nádrže a další plnění nadrže palivem se promítně již jen do vyšší hladiny ve vyustění nádrže k víčku. Nebo to vadí i zpětnému a odvětrávacímu ventilu?
Rizika zmíněná v článku v souvislosti s nízkou hladinou bych redukoval na možnost nasátí vzduchu (například při akceleraci ve svahu/ze svahu). Domnívám se že podávací čerpadlo se při běžném provozu nijak nezahřívá. Co se týká nečistot tak na vstupu čerpadla je vstupní filtr a většina řidičů si do palivové nádrže bordel nahází.
A i startování vznětového motoru po uplném vyčerpání paliva nemusí být zas taková trága (tím neříkám, že to je optimální situace). Pro tyto účely je na přívodní hadičce před palivovým filtrem balonek či ruční pumpička. Pak stačí natlakovat nádobu s palivovým filtrem, zkusit nastartovat, zas natlakovat a zas zkusit nastartovat. Po druhém či třetím pokusu motor naběhne.
Za mne je jediným důvodem to, že se ramenu plováku či plovák opře o stěnu nádrže a další plnění nadrže palivem se promítně již jen do vyšší hladiny ve vyustění nádrže k víčku. Nebo to vadí i zpětnému a odvětrávacímu ventilu?
Rizika zmíněná v článku v souvislosti s nízkou hladinou bych redukoval na možnost nasátí vzduchu (například při akceleraci ve svahu/ze svahu). Domnívám se že podávací čerpadlo se při běžném provozu nijak nezahřívá. Co se týká nečistot tak na vstupu čerpadla je vstupní filtr a většina řidičů si do palivové nádrže bordel nahází.
A i startování vznětového motoru po uplném vyčerpání paliva nemusí být zas taková trága (tím neříkám, že to je optimální situace). Pro tyto účely je na přívodní hadičce před palivovým filtrem balonek či ruční pumpička. Pak stačí natlakovat nádobu s palivovým filtrem, zkusit nastartovat, zas natlakovat a zas zkusit nastartovat. Po druhém či třetím pokusu motor naběhne.
@vencelín Ehm, pamätám si časy keď ľudia z východného Slovenska chodili tankovať lacný benzín/naftu na Ukrajinu a tam na benzínke vyšli kolesom na strane plniaceho otvoru na taký klin a plnili až do hrdla po okraj. A fakt si nepamätám, že by kvôli tomu mal niekto nejaký problém.
Prosím nepište sem ty bludy o šetření akumulátorů. Naše město je už tak plné blbečků, co jsou s dítětem do školy / školky nebo třeba do pekárny či jiného obchodu, a před budovou nechají k "potěše" všech okolo zapnutý studený diesel s nefunkčním katem a vymláceným DPF, protože "šetří motor, baterku a startér".
Presto se udava dojezd spalovaku do nuly.
U EV se take nedoporucuje vybijet do nuly.
Presto se pro EV stejne jako u spalovaku udava dojezd 100% - 0%.
😉
Zadne doporuceni o nenabijeni pred cestou na 100% neexistuje. A kratkodobe nabiti na 100% baterce nevadi.
Baterce (NMC) muze vadit jen to, kdyz je dlouhodobe udrzovana na 100%.
PS I na cestach s EV se bezne stava, ze dobijes do 100%. Kdyz nestihnes snist obed atp. Ne kazdej honi minuty a nekdy cas navic a pomalejsi nabijeni ke 100% nemusi vadit. Nabijeni 90% + je u EV i na cestach bezny.
Nikto nehovori, ze EV nesmies nabijat na 100%. Akurat rychlost nabijania rapidne klesa. Z 10 na 80% mozes nabit za 20minut, ale ak budes chciet do 100%, tak si k tomu pridaj este hodinu. A to uz by v clanku nevyzeralo tak pekne...
pak mu ta oktavka lze anebo kamarad toho kamarada, kterymu to rikal kamarad jeho kamarada keca a ty nam tady vypravis pohadky ovci babicky
.
jestlize mam nadrz na 60 litru a prumer podle PC i tankovani 10 litru, tak kdyz se mi po 500km od natankovani rozsviti hladovy oko s tim, ze zbejva 100km a tedy 10 litru v nadrzi, tak po ujeti tech 100km s kloboukem na hlave bych teda nezkousel, ze ujedu dalsich skoro 100, ale se sevrenou pr*deli a s dvouma klouboukama na hlave se budu modlit, ze ujedu 10km k prvni pumpe
tak pak to auto lze kdyz ti ukaze nulu a ujedes jeste 90, vsak to pisu.
ja to kdysi davno taky zkousel, ale vozil jsem plnej kanystr v kufru. a jednou mi auto nekde na pruletu jihlavou chciplo a pritom PP ukazoval dojezd jeste 10km. no a kanystr sem mel prazdnej ...
nastesti hned pres silnici byla benzinka
tim jsem tenhle vyzkum ukoncil
Zbytek jsou Baje a povesti ceskeho Oktavkare 😊.
Pochybujem, že by to auto ukazovalo fakt 0.
Auta co já provozujem tak pod určitou hodnotu dojezdu ukazují jen čárky.
A přiznám se, že u jednoho už se mi stalo, že jsem si říkal to ještě dám k pumpě a ono kvrdlačka....... Musel jsem vyrazit s petkou k pumpě 😞. A u tohohle počitač ten dojezd většinou přestane ukazovat pod cca 100 až 120 km (dle průměrné spotřeby).
Takže jezdit dlouhodobě s hodně málo palivem je koledování se o procházku k pumpě a zpět k autu.
Blbost? Mozna ano mozna ne. Staci kdyz pak budete ke konci projizdet nejakou kopcovitou trasu a muze se stat ze Vam dojde palivo.
Ta nula je jiny zpusob jak Vam rici, aby jste brzo natankovali. Cim dele to budete odkladat, tim vice riskujete ze budete cupitat s petkou k pumpe.. Mozna 50 km se dal, ale dojezd 90 ci 100 km uz jsou spise bachorky. Z vlastni zkusenosti mohu rici, ze nejake dlouhe drandeni na carky ci nulu se nemusi vyaplatit. Taky jsem si parkrat myslel ze k vybrane pumpe dojedu a nedojel....
Speciálně koncern to takto má, že "lže" z preventivních důvodů a posledních 100km dojezd klesá vždy rychleji, než předchozí stovky km. Takže nula prostě není nula. Ale těch cca 50 jako prd. I benzínové Golfy to měly stejný. Snad jen posledních pár let jsem to neudělal ani jednou, ale myslím, že i Passat by to dal. Chová se při rezervě podobně. Vím, že i Toyota takto "lže", ale nevím jak jiné značky. Tam jsem tolik nenajel, abych to měl vypozorovaný.
Chorvatsko je cajk. V Albanii jsem mel jednou hodne solidni bobky. Dal jsem si ten den jiny program nez zbytek vypravy. Oni se pak rozhodli ze zpet lodi uz nepijedou a abych pro ne prijel. S tim v planu nebylo pocitano a mel jsem zrovna malo benzinu.No vyrazil jsem, cestou natankoval max kolik penez jsem mel (mimochodem tankovani pres petky 😁). Cestou pak vzal nejakeho dedulu. A byla to nekonecna cesta, furt same zatacky a celou dobu na me svitila nadr. Ted s prichazejicim vecerem a tmou cil furt v nedohlednu a ja mel v aute vsechny jejich veci. Nakonec jsem do cila dorazil, nabral zbytek a jel k prvni pumpe. Odpovedi "benzin nemame", dalsi pumpa asi 10 km. Tak jsme jeste do nadrze
chrstli benzin z varice a nakonec jsem dojel i k te druhe pumpe. Ale ty bobky uz bych nerad nekdy zazil 😊.
Ale zase slovy klasika: "Zážitek nemusí být hezký, hlavně, když je silný." 😅
Abys měl pak na co vzpomínat a co vyprávět a z čeho se poučit...
Přesně tak 😊. Hlavní je že jsem dojel a vyzvedl ostatní.
On celý vejletík do Albánie byl fajn, tohle a to že jsem na tamních cestách probouchl pneu v tamní díře a utřásl výkuk jsou jen detaily 😁.
kecy.....
Jednak predpokladam ze auto nikdy neukazuje vyslovene dojezd 0 km, ale pod urcitou hodnotu dojezdu prestane ukazovat danou hodnotu a zobrazi se carky.
V takovem pripade pri delsi jizde uz hrozi riziko toho ze palivo dojde uplne.
Jen se divim, ze jste nas neinformoval o tom, ze behem te vami popsane jizdy jeste ta Kokta palivo nevyrabela.....
preco by nemohol dojazd (odhadovany) ukazovat nulu? Bolo to sice na relativne starsich autach (2005 a 2012), ale nulu som vdety aspin raz videl na obidvoch. A vzdy som s tou nulou v pohode zasiel par km na benzinku.
Samozřejmě teoreticky může, v praxi mi to ale přijde naprosto nevyužitelné. A to i když mi to bude ukazovat třebas dojezd 10 km. Jednak to není kalibrované měřidlo, takže tam může být dost velká chyba a jednak s velmi malým množstvím paliva třebas stačí akcelerace ve svahu aby zaclo jít čerpadlo na prázdno.
Jako výrobce bych to udělal po vzoru francouzů, kde se zobrazují jen čárky pod určitou hodnotu.
To je ze strany vyrobce vedomne udavana lez. V podstate to rika to stejne jak ty tri carky, tedy v podstate okamzite natankuj nebo se muze stat ze budes cupitat pro benzin pesky. A zrejme s touto nepresnosti je pocitano napric rozsahem mereni.