Testy
No, zaměstnavatel iD 3 zařadil mezi dalších 5 elektrosrand do výběru nových aut... tak si to vyzkouším na vlastní kůži. A jelikož budu parkovat venku, jsem opravdu zvědavý, kam dojedu... to bude služebák jedna radost!
Slávek
Příspěvek podléhá schvalování.
@šofér Upřímnou soustrast, hrozný osud! 😞
@Arese
Nebojte, nikdo mu neumřel, on jen dostane zadarmo od zaměstnavatele k užívání auto. Pravda jiné, než by si přál.
Pro služební užívání mu to snad vadit nemusí, jestli mu to způsobí komplikace, je to odpovědnost zaměstnavatele. A jestli mu to nevyhovuje pro soukromé užívání, nikdo mu nebrání, aby si za vlastní koupil, co chce.
Nebojte, nikdo mu neumřel, on jen dostane zadarmo od zaměstnavatele k užívání auto. Pravda jiné, než by si přál.
Pro služební užívání mu to snad vadit nemusí, jestli mu to způsobí komplikace, je to odpovědnost zaměstnavatele. A jestli mu to nevyhovuje pro soukromé užívání, nikdo mu nebrání, aby si za vlastní koupil, co chce.
Ježišmarjá, fakt je tento úúúúžasný a jedinenčný zkratowůz již nedostupný?!!! Já snad z toho teď nebudu ani spát a ani jíst mi už nebude chutnat! 😊
Jozef Srpoň
Tomas Prochazka
Tleskám vestoje 👏