Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Volkswagen ID.3 GTX Performance Fire+Ice – Nedostupná limitka

15 komentářů

Horký Rom
Test snů: auto, které se neprodává.
Tleskám vestoje 👏
šofér
No, zaměstnavatel iD 3 zařadil mezi dalších 5 elektrosrand do výběru nových aut... tak si to vyzkouším na vlastní kůži. A jelikož budu parkovat venku, jsem opravdu zvědavý, kam dojedu... to bude služebák jedna radost!
Slávek
Příspěvek podléhá schvalování.
Arese
@šofér Upřímnou soustrast, hrozný osud! 😞
Michal Chmelař
@Arese
Nebojte, nikdo mu neumřel, on jen dostane zadarmo od zaměstnavatele k užívání auto. Pravda jiné, než by si přál.
Pro služební užívání mu to snad vadit nemusí, jestli mu to způsobí komplikace, je to odpovědnost zaměstnavatele. A jestli mu to nevyhovuje pro soukromé užívání, nikdo mu nebrání, aby si za vlastní koupil, co chce.
ericn
@Michal Chmelař Nebo může změnit zaměstnavatele, když mu to nevyhovuje... Já bych se zkusil bránit, tj. pokud mě chceš, dostanu spalovací auto, pokud trváš na EV, jdu tam, kde mi vyjdou vstříc 😄 Řešení je více...
Bull Shit
Mr.Murphy
@Arese je to doslova tragédie.... člověk může jen smutně přemítat, jestli se ze světa zprovodí sám, nebo zvolí pomalé umírání v tom elektrovoze. Strašné, kam jsme to dopracovali. Katastrofa doslova biblických rozměrů.
psel
@Mr.Murphy LOL
Arese
Ježišmarjá, fakt je tento úúúúžasný a jedinenčný zkratowůz již nedostupný?!!! Já snad z toho teď nebudu ani spát a ani jíst mi už nebude chutnat! 😊
ericn
@Arese Vidíš a téhle edice je zrovna škoda. Dostat to Golf s 1.5TSI 110kW, tak si myslím, že by to šlo pěkně 😄 Takové krásná fialová barva...
Arese
@ericn Jo, máš recht, proti Golfu 1.5 TSI/110 kW s manuálem by v této edici nešlo nic namítat. 😊
Mr.Murphy
20kWh/100 je krásná spotřeba v zimě.... to se až divím....
Jozef Srpoň
Tomas Prochazka