Novinky
Môžte mi povedať ako sa mám príhlásiť?-viz. podrobnosti ŠKODA BRISK-(TO SPORTOVNí AUTO)Ak nie aspoň mi povedzte kde bi som tých * z auto.cz mohol poslať do ***.Ale naozaj to myslím.Ďakujem za odpoveď.
je HTPčko hlavně ten 12 V náhodou úplně v pohodě, stejně tak podvozek, hnus je ale novej vzhled,je to jak auto pro baby a důchodce. Bublinovitej naprosto nešmrncovní, neotesanej, nesportovně vyhlížející předek, rádoby zajímavý černý sloupky a klobouk střecha =krabice. ;-\ Pohled ze šikma a z boku je ještě milosrdnej, zepředu je to děs a jen hodně ztuha to zachraňujou AL kola 16ky 2O5/45. 8-s. Nyní už zbejvá takhle dohnojit O2. Jo a to píšu jako příznivec Škodofky, bohužel jako příznivec menších kombíků s HTP 12V motorem se s tím vzhledem budu muset nějak srovnat, snad za dva roky bude facelift a další dva už se vrátěj zpět.
je HTPčko hlavně ten 12 V náhodou úplně v pohodě, stejně tak podvozek, hnus je ale novej vzhled,je to jak auto pro baby a důchodce. Bublinovitej naprosto nešmrncovní, neotesanej, nesportovně vyhlížející předek, rádoby zajímavý černý sloupky a klobouk střecha =krabice. ;-\ Pohled ze šikma a z boku je ještě milosrdnej, zepředu je to děs a jen hodně ztuha to zachraňujou AL kola 16ky 2O5/45. 8-s. Nyní už zbejvá takhle dohnojit O2. Jo a to píšu jako příznivec Škodofky, bohužel jako příznivec menších kombíků s HTP 12V motorem se s tím vzhledem budu muset nějak srovnat, snad za dva roky bude facelift a další dva už se vrátěj zpět.
Jsem jednoznačně pro Jahna. Jinak drahá Škodovko nová Fabia se vám skutečně moc nepovedla. Poprvé musím říci, skutečně ošklivé auto...ten interiér je skutečně příšerný. Celkově nevyvážené, hloupě vyhlížející auto.
Já jsem s fábií jel a musím říct,že lépe sedí v zatáčkách než první,jen se více nakloní,ale podvozek v rámci třídy opět patří k tomu nejlepšímu....jen punto s corsou mají lepší.... :-!
automobilka,ale cast koncernu!Technika
nemecka,design-nemecky,koncernova politika se dela v nemecku a ma to i svou logiku,kdyz si probereme vyrobni
paletu AUDI-VW-SEAT-SKODA.Jednoduse
kazdy si muze vybrat a porad se vychazi
ze stejnych podvozkovych a motorovych
skupin.Auta jsou si technicky pribuzna,
akorat pak rozhodne konecny finisch
podle penezenky zakaznika!
Renault si Kalose nechá vyrábět v J.Koreji,SUV od PSA mají platformu Mitsubishi,Mitsubishi nafťáka od VW...on ten vývoj je totiž drobet drahý.Jóó,že píst běhá přes 100 let nahoru a dolů neznamená,že je to vyvinuté za 20 hal. a 2 hodiny,že jo?Nebo jo? 😲
jedno kdo ve SKODOVCE sedi nahore,Precti si, na jaky clanek
reaguje.cau
Roomster jede na tři směny,nová fábia podle prvních čísel jde na dračku....a ty tady tvrdíš takový nesmysly?? :-!
Roomster jede na tři směny,nová fábia podle prvních čísel jde na dračku....a ty tady tvrdíš takový nesmysly?? :-!