Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

24. – 26. týden v moje.auto.cz: 231 nováčků

Libor Zezulka
Diskuze (5)
V průběhu tří týdnů se toho v moje.auto.cz událo tolik, že to opět vydá na pořádný článek. Co je tedy v moje.auto.cz nového? Čtěte.

Po krátké odmlce se vracíme s přehledem toho nejzajímavějšího, co se v posledních tentokrát třech týdnech událo v moje.auto.cz. Jednadvacet dnů stačilo na to, aby se databáze rozrostla o 231 nováčků, z nichž se však necelá dvacítka na moje.auto.cz dlouho neohřála a rychle vyklidila pozice. Šlo totiž o falešná auta, z nichž většinu stáhli samotní autoři, o zbytek se museli postarat zástupci redakce. Každopádně na konci 26. týdne jsme na moje.auto.cz registrovali 1116 aktivních recenzí.

Nová auta

Je těžké hovořit o nejatraktivnějších novinkách, neboť každý automobil s precizně napsanou recenzí, pečlivým hodnocením a bohatou fotogalerií zaslouží uznání. Proto existuje titul nejlepší recenze, který redakce uděluje právě na základě kvality recenze a nebere přitom ohled na značku, model a stáří vozu. Jestliže se na novinky podíváme z pohledu čtenosti, zjistíme, že nejvíce vás zaujala Škoda Felicia, BMW M5, BMW 330, Ford Focus ST, Honda Accord nebo BMW 530d. Stranou pozornosti nezůstala ani Alfa Romeo 166, Honda Civic nebo lahůdka Hummer H2.

Hledání a aktualizace

Statistiky hledání ukazují, že vás stále nejvíce zajímají automobilky Škoda, Ford, BMW, Renault a Volkswagen a modely Škoda Octavia, Fabia, Volkswagen Golf, Ford Focus II a Ford Mondeo. V období od 11.6. 2007 do 1.7. 2007 proběhlo na moje.auto.cz téměř 200.000 hledání. Počet editací recenzí za tři týdny provozu přesáhl 5500, počet nových fotografií se vyšplhal na 2764.

Nejlepší recenze

V uplynulých třech týdnech redakce ocenila titulem "Nejlepší recenze" následující vozy a uživatele:

Tip na "film"

Jelikož začínáte ke svým recenzím na moje.auto.cz postupně přidávat videa, přičemž některá jsou skutečně velmi zajímavá, rozhodli jsme se tato dílka zviditelnit nejdříve v tomto přehledu a následně i na samotném moje.auto.cz. Takže přidávejte dále, bavte sebe i ostatní (nejvíce oceníme vaše autorská videa).

Škoda Fabia RS

BMW 325i

Libor Zezulka
Diskuze (5)
8. 7. 2007 07:46
VIDEO FABIA
Velké bravo :yes: :yes: :yes:
Avatar - Dylan McKay
7. 7. 2007 20:01
tričko
Haló, redakce, ještě jsem od vás neobdržel tričko za nejdiskutovanější auto... >:D :-!
7. 7. 2007 00:44
Halo, redakcia!
Halo, redakcia, myslim si, ze moja recenzia TAZ 1500, Opel Vivaro a mozno aj Skoda Favorit su zrele patrit k vyvolenym, no nejako sa tam neobjavuju. Zaujimalo by ma, ci ste si ich nevsimli, ci naopak vsimli a nemate tento moj pocit, ci prislo malo hlasov od citatelov, ci preco? Uplne vazne, odpovedzte prosim, co musim zlepsit, ci len cakat. Diky. :'-( ;-)